Efficiënte uitleg!

Ik wenste een Sigma 150-600 C aan te kopen. Spijtig genoeg was deze niet in voorraad maar dit objectief zou de volgende dag thuis geleverd worden, wat inderdaad ook gebeurde. De uitleg over de lens was zeer efficiënt en juist. Kamera Express heeft zijn entrée in Turnhout zeker niet gemist. Ik was reeds een klant via Internet maar nu ook via de fysieke winkel in Turnhout.

top

Goede uitleg

geweldig en snel !

9/10 als ik bestel heb ik mijn order de dag erna!

Compact, mooi design,

In 1 dag geleverd met PostNL en dat in België, Ben zeer tevreden met de aankoop van de DJI Mavic 2 Zoom, is een prachtig toestel, eerst de batterij opgeladen, ook van de controller, daarna de app voor de smartphone installeren, en de gebruikers instructie volgen, daarna kon ik vertrekken, vele knopjes maar alles overzichtelijk en gemakkelijk, indien je nog nooit gevlogen hebt met een drone is dit zeker een aanrader, je kan kiezen voor sport mode of standaard, of zeer traag ! Dat laatste is zeer goed om te beginnen en de drone te leren kennen, filmen en foto’s nemen zijn een makkie, heb ook een paar vragen gesteld voor mijn aankoop en ben vriendelijk te woord gestaan. Dus met deze drone zit je meer dan goed. Een super keuze, ik ben nu een trotse bezitter van de DJI Mavic 2 Zoom.

bestrouwbaar en duidelijke website

posetief

Steeds correcte en professionele informatie bij het aanschaffen van een product

Ik heb al mijn fotografiemateriaal bij Kamera express aangeschaft omdat ik steeds op een juiste manier wordt geïnformeerd . Ik ben ondertussen geëvolueerd van complete leek naar beginnend amateur fotograaf . Ik heb altijd en goed gevoel bij een aankoop en wordt nooit gepusht om een duurdere aankoop te doen . Er wordt altijd geluisterd naar wat ik wil bereiken en wat ik daar voor nodig heb . Bedankt team Kamera Express Superstore Antwerpen.

Super vriendelijk mensen, goed advies over prijs-kwaliteit en ze maken geen druk om direct te kopen.

Super verjaardagscadeau!

Ik ben blij dat mijn vriendin voor deze lens heeft gekozen. Een groot zoombereik, al gaat het verstellen van de zoom nog wat zwaar misschien omdat het nog nieuw is. Ik hoef dus geen lenzen meer te wisselen. Ook de beeldstabilisatie is een pluspunt. Kortom de ideale reislens

Een perfecte match tussen camera en student

Ik kocht onlangs de camera EOS M100 van Canon via Kamera Express. Ik ben enorm blij met deze aankoop omdat ze voldoet aan de voorwaarden die ik op voorhand trof: - Het is een compacte camera, handig om in je handtas of rugzak mee te nemen en zorgt voor spontane foto's. - De camera trekt erg kwalitatieve foto's. Ik vind het leuk op portretfoto's te trekken waarop de achtergrond wazig wordt en het subject uiterst scherp. De portretfunctie van deze camera is daar ideaal voor! - Als student is mijn budget niet enorm groot, en aangezien deze camera al hard in prijs gedaald is, is dit ideaal. De camera is alvast aan te raden! Ook de bestelling en het contact met Kamera Express verliep heel vlot!

Zeer professioneel en inspelen op de juiste behoefte.

De verkoper in Turnhout heeft mij zeer goed geholpen om een keuze te kunnen maken gebaseerd op mijn behoeften en dit na een luisterend gesprek en een onderbouwd advies. Ik ben echt overtuigd dat ik de juiste koop heb gedaan!

Nikon coolpix B500

Vandaag in Turnhout langs geweest en er met heel veel geduld en kennis geholpen om een camera te kopen .

Professionele uitleg en vlotte service bij aankoop van Sony Rx10 mark iv

Vandaag bij Kamera Express langgewenst. Heb een uitgebreide uitleg gekregen over de Sony cybershot Rx10 mark iv. Uiteindelijk tot aankoop overgegaan waarna alle uitleg gekregen over accessoires, de garantie en verzekeringsopties. Gebruik gemaakt van de actie die momenteel op het toestel was. Al bij al een vlekkeloze ervaring bij Kamera Express. Men maakt zeker tijd voor de klant wat altijd voor een aangename ervaring zorgt.

Camera werkte goed, maar levering was laat en klantenservice moeilijk bereikbaar

Tevreden met camera en aankoop. Levering was wel te laat en klantenservice was moeilijk bereikbaar. Prijs zat dan weer wel goed

Super goed

Ik heb laat in de avond mijn lens besteld en de volgende dag tegen de middag krijg al meteen een bevestiging van mijn bestelling

Je suis un photographe amateur très expérimenté

Le rapport qualité-prix est sans égal. Le service client est très sérieux. L'assortiment est vaste et il est facile d'effectuer son choix sur le site web qui est bien structuré. Bref, à recommander.

Goede vriendelijke service en advies

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en service bij Kamera express. Ze hebben me goed advies gegeven om een goede keuze te kunnen maken voor de aankoop van een nieuwe camera. De verkoper was vriendelijk en gaf me ook tips waar ik op moest letten en stelde mijn camera mee in.

Bestelling na een ruime twee weken toch nog thuis

Na ruim 2 weken toch nog mijn pakketje, ik raad het wel aan om bij kamers Express te kopen maar levertijd is toch niet wat het moet zijn

uitstekend

Ik heb reeds meerdere malen besteld bij Kamera Express, zowel online als in de winkel zelf en steeds kon ik op een prima service rekenen. Ik heb mijn fotowinkel gevonden!

Première commande, tout est OK

Commande d'un flash Metz en promo le dimanche à 16h, livré le lendemain à 10h. Livraison ultra rapide, colis intact, emballage correct, produit à un prix super avantageux et correspondant à la commande. 100% satisfait.

Snelle correcte levering en zeer goede service na verkoop.

Als ik fotomateriaal nodig heb kom ik toch steeds weer uit bij Kamera Express voor de scherpste prijs. Ook in de winkel krijg je steeds een zeer duidelijke uitleg en een objectief advies. Heb eens een probleem gehad met een toestel maar dat kwam door het niet correct gebruik van mezelf. In de winkel werd dit correct uitgelegd en zeer vriendelijk opgelost. Ik kan enkel maar zeer tevreden zijn van Kamera Express.

Bediende kende zijn product

We werden vlot te woord gestaan

Zeer goede uitleg bij aankoop nieuwe camera

Bij Kamera express in Turnhout kregen we een zeer goede uitleg bij de aankoop van onze nieuwe camera.

Zeer goede uitleg gekregen, goed geholpen.

Ondanks dat me een kleine camera werd aangeraden heeft deze camera heel veel mogelijkheden en een mooie kwaliteit van foto’s.

Supersnel en correct.

Het is allemaal zo vlot verlopen dat zelf de kans niet heb gehad het op te volgen. Binnen 24 uur. Geweldig!!!

verrassend

alles bon: laagste prijs, dag nadien al bezorgd! prettig contact met de klantendienst, dewelke me ook achteraf bij de installatie van de TV goed geholpen heeft. simply the best!!

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610