vlotte service en behulpzame medewerkers

Ik werd zeer goed geholpen en kreeg steeds heel goed advies over de producten.

Via webshop Sigma Art 50mm f1,4 objectief besteld en zeer snel geleverd

Ruime keuze in webwinkel en superstore. Makkelijk bestellen online, zeer snelle levering.

Aankoop van mijn Panasonic LX100 is echt een meevaller, professionele en vriendelijke support.

Fotografie is mijn hobby en gebruik buiten een Canon reflex camera ook een compact camera. Na een jarenlang tevreden gebruiker van een Panasonic TZ8 en een tegenvallende TZ70 was ik niet zeker dat mijn volgende compact camera een Panasonic zou zijn. Maar door een gedetailleerde vergelijking met alternatieve toestellen in zijn klasse en werkelijk professionele support/ beantwoording van mijn vragen online en in de Kamera Express winkels te Turnhout en Antwerpen was ik overtuigd en heb ik mij het LX100 toestel met extra batterij en UV filter aangeschaft een drietal weken geleden. Na mijn eerste ervaring met deze camera op een Cruise vakantie ben ik zeer tevreden over de resultaten van de gemaakte foto's en filmpjes. Positieve punten: => Kwalitatief goede lens en de hoge licht gevoeligheid leveren prachtige foto's. => Robust en goed in de hand liggend toestel. => Belangrijkste instellingen zijn rechtstreeks en op praktische wijze toegankelijk en met mechanische knoppen instelbaar. => Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke menu's => De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.... => De batterij 7.2V/7.4Wh is voldoende voor een dagreis (+300foto's deels met flash en 25 min film), echter bij meer intensief gebruik is een tweede batterij een aanrader. Mindere punten: => De Zoom factor 3.2 is te laag, het dubbele zou zeker een meerwaarde zijn. => De knop voor belichtings correctie rechts boven is te gemakkelijk te verdraaien. Het gebeurt dat de instelling ongewild is gewijzigd. => De losse flash is in gebruik iets minder praktisch, maar door dat ze hoger staat tov de lens dan bij een geïntegreerde flash heb je minder gemakkelijk rode ogen. Aanrader: Het plaatsen van een optioneel UV filter geeft eveneens een bescherming van de lens.

Zeer goed geholpen, blij met aankoop

Ik werd zeer goed geholpen in de winkel in Turnhout, supervriendelijke verkoper die een duidelijke uitleg gaf en ik ben blij met mijn aankoop!

Goede service en vriendelijk

Ook na een bestelling te annuleren krijg ik mijn geld terug op de rekening.

Ruim aanbod tegen scherpe prijs, met vakkundig advies

Ik kocht onlangs als hobbyfotograaf een 200-500mm supertelezoom voor m'n D500 Nikon camera, een nieuw fotorugzak waar deze lens in past, alsook een fullframe D750 met Tamron 24-70 F2.8. Ik werd hierbij heel prima geholpen door de mensen van Kamera Express superstore in Gent.

Snelle levering van mijn camera!

Ik bestelde mijn camera om 23:05 en de volgende middag had ik hem al in huis, wat een service! Verder ben ik tevreden over de prijs-kwaliteit van het product en het feit dat ze 5 jaar garantie garanderen. Ik zal deze website zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Ze zorgen dat de klant tevreden buitenkomt

Ik had online een D750 van Nikon met kitlens 24-12 F/4.0 laten wegleggen om hem zelf op te halen in Thurnhout omdat ik van Brugge kom en 2 dagen later vertrok op reis. Daar aangekomen kreeg ik zeer professionele uitleg en vroegen ze wat mijn wensen waren en ze stelden voor om de kitlens te vervangen door een Tamron SP 24-70 F2.8. De kitlens was daar niet voorradig maar wel in Gent, zonder probleem belden ze en mailden ze naar Gent. Op de terugweg gestopt in Gent en alles lag klaar. Tot nu toe heb ik daar nog geen seconde spijt van, ik kon mijn ogen niet geloven toen ik de eerste foto's zag kwa scherpte en grote. Bedankt Kamera Express

Snelle service en professionele uitleg

Ik heb mijn Canon EOS M50 gekocht in de Kamera Express Superstore in Turnhout. Ik werd snel verder geholpen en de medewerker legde mij alles goed uit. Iedereen in de winkel was er vriendelijk en er was een ontspannen sfeer. De toonbanken waren ook proper en ordelijk opgesteld. Ik kom zeker terug!

Goede service; personeel doet zijn best, wat de ene niet weet dat weet de andere dan weer wel

Heb tot op heden behoorlijk goede ervaring met Kamera express in Gent. Personeel doet altijd zijn best om te helpen. Bij de webshop vind ik het te lang duren eer een bestelling kan afgehaald worden in de winkel. Onlangs (zaterdag) lens online besteld en onmiddellijk door overschrijving betaald en kon pas de volgende vrijdag afgehaald worden.

zeer vriendelijk gemakkelijk parkeren

nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden bij de aankoop van een fototoestel

zeer vriendelijk; gemakkelijk parkeren

Heel Goed, Snel Service!!!!! Dank u

Goede Kaemra Goede Prijs

De A6300 is een zeer onderschatte kamera, hij doet het veel beter dan elke camera van dezelfde prijsklasse(fotos zijn super) Kamera Express bezorging was snel, communicatie was goed, ze waren goed bereikbaar voor vragen en wisten deze ook snel te beantwoorden. Ik vond het alleen raar dat de bijgeleverde lens niet verbakt was in dezelfde doos als de camera maar apart in bubbelplastic, maar dit is misschien normaal aangezien de doos al vol zat. Nu hoop ik dat het toch ook mogelijk is om 3 jaar extra garantie te krijgen die ze aanbieden.

Zeer goede prijs voor goede kwaliteit!

Zeer duidelijke website. Uitgebreide keuze, ook 2de hands en outlet. Perfecte service.

Vriendelijk personeel met vakkennis

Door de goede uitleg en vakkennis van personeel heb ik een totaal ander toestel gekocht dan ik voor ogen had. Ben met een systeemcamera naar huis gegaan i.p.v. een compact camera. Ik had al een spiegelreflex camera Canon Eos 4D. Ik wilde een compacter toestelletje dat je gemakkelijker meeneemt op vakantie ( veel minder gewicht ). Ik heb de Sony Cyber-shot RX100 VI gekocht. Inmiddels de eerste foto's ermee gemaakt. Indrukwekkend voor zo'n klein toestel. Komt in de buurt van mijn spiegelreflex.

Snelle afhandeling

De camera werd 1 dag later geleverd dan voorzien maar dat lag aan een fout bij PostNL. De camera zelf kwam mooi en veilig verpakt aan. Het product zelf is volledig volgens de beschrijving op de site.

Correct en snel

Snelle levering, zelfs een item dat niet in voorraad was automatisch zo snel mogelij k achterna gezonden en duidelijk gecommuniceerd. Top!

Heel bekwame en vriendelijk personeel.

Ondanks slechte bezorging toch een goede service

De bezorging ging niet helemaal volgens plan. De bezorgen liet op geen enkele manier weten dat hij mijn nieuwe dure camera achterliet achter het muurtje van onze oprit waardoor hij niet enkel gestolen kon worden maar ik het pakketook nog eens 4 dagen later helemaal nat terugvond. Als excuus gaven ze mij een extra geheugenkaartje wat ik dan wel weer aangenaam vond. Over mijn nieuw fototoestel niets dan positieve woorden. Ik kocht een nikon d7500 met een 18-140mm lens en ben er supertevreden over. Mvg

prima service!

Voor het eerst bij Kamera Express geweest en voor herhaling vatbaar. Ik kreeg een deskundige uitleg.

Camera besteld en volgende dag geleverd. zo moet dat zijn. Bedankt

Goede service!

snelle levering, goede service, goede prijs. om het al ideaal om te gaan shoppen!

Vriendelijk personeel dat meer uitleg geeft dan het gevraagde.

Bij mijn aankoop van een Canon 2000d kreeg ik zeer goede en duide- lijke uitleg. Geen enkele vraag was teveel en er werd steeds, met kennis van zaken, op geantwoord. Kunnen ze bij ons in België eens een voorbeeld aan nemen.

Beste Webshop voor Camera's en benodigdheden

Elke keer ik iets zoek van camera's is Kamera Express.be de eerste website die ik bezoek en uiteindelijk toch de website waar ik alles bestel! Doe zo verder gasten!

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610