Pluspunten
Indien je iets niet weet over het product dat je wil aankopen, kan je de klantenservice contacteren. Zij hadden een dag later mijn vraag al beantwoord. Zelfs als je dan nog vragen hebt, kreeg ik al na 30-40 min. al antwoordt met een oplossing, de prijs, de bestelnummer erbij, kortom compleet.
Dit getuigd niet alleen hoe proffessioneel men bezig is, maar ze houden ook hun woord.
Alles zit goed verpakt. Een dag later wordt het afgeleverd, met zelfs tussentijdse mails vanaf het moment van versturen, met de volledige track en trace link erbij, zodat je maar gewoon dit hoeft aan te tikken, om te weten waar je pakket is. Sterker nog, je krijgt ook mails toegestuurd door post nl, wanneer jou pakket gaat toekomen, en ook enkele uren voor de bezorger het pakket komt afleveren krijg je een mail.
Indien er een mankement aan het bezorgde product is, afkomstig door de fabrikant, in mijn geval en dus niet door een fout van kamera-express, dan kun je dit gewoon terugsturen, een afdruk van je verzendingskost erbij, en zelfs de verzendingskosten retour worden achteraf terug gestort.
Het bestelling wordt dan naar gelang jou keuze, omgeruid of geld terug.
Ook hier weer bij het omruilen, krijg je een mail van aankomst bij kamera-express, en nog dezelfde dag een mail wanneer het omgeruilde pakket verzonden wordt, volledig met dezelfde werkwijze en verwittigingsmails voor je omgeruilde pakket toekomt.
Helemaal af, op en top. Zeker hoog aan te bevelen omdat ik weet dat het altijd in orde kom