Pluspunten

Ik bestelde de sigma 150-600 lens voor nikon. De dag erna kwam ik erachter dat men dezelfde lens verkocht voor dezelfde prijs echter inclusief USB - Dock. Na contact met de servicedeskmedewerker heeft men mij kosteloos deze Dock toegestuurd! Top service dus een aanrader

Pluspunten

Snelle leveringen, goede service, snelle reactie met Live chat om eventuele vragen te beantwoorden. Niet enkel online een goed bedrijf, ook de Superstore 5Antwerpen) is bezet met vriendelijke en hulpvaardige mensen.

als ik al iets zou aanraden om te verbeteren is het de snelheid van de website die soms wat traag kan reageren.

Pluspunten

alle up-to-date materiaal aan de beste prijs

TIP: meer echte winkels in België

Pluspunten

Meest perfecte deals.!!!

Pluspunten

Online een snelle perfecte en correcte assistentie! Daar ik mijn apparatuur in een winkel wilde afhalen, had ik via mail gereserveerd waarop je dan zeer snel een bevestiging krijgt! Top. Eens we in de winkel aankwamen werden we zeer vriendelijk onthaald en vrij onmiddellijk bediend door Mike. Ik zei wie ik was en dat ik een Canon had gereserveerd, even gecheckt in hun mail en ja bevestiging van ok dat staat klaar. Ik had ook nog een rugzak nodig maar online was ik er nog niet uit van welk model. Mike vroeg naar welk model ik in gedachten had en liet deze dan ook zien, maar gaf me een correct advies dat dit niet de beste keus was voor het gekozen apparatuur. Hij stelde een ander model voor van hetzelfde merk en inderdaad het was snel duidelijk dat zijn advies meer dan ok was. Plus punt het kwam dan ook nog voordeliger uit qua prijs! Ik had dus onmiddellijk het gevoel dat ze je niet zomaar wat willen aansmeren om toch maar te verkopen.

Pluspunten

- online chat bij vragen - zeer grote keuze - perfecte service - snelle, gratis levering - 5 jaar garantie ipv 2 op héél veel producten

geen

Pluspunten

Vlugge levering, correcte service Alle gevraagde artikelen waren op vooraad

Online betaalmogelijkheden werkten niet bij online bestellen (heb via voorafbetaling dienen te bestellen) Winkelkarretje blijft niet behouden of kan niet opgeslagen worden

Pluspunten

goede lens, snel geleverd

Pluspunten

Professionele uitleg. Zeer goed service

Pluspunten

Snelle afhandeling Veel keuze Aanbod dat elders niet te vinden is.

Pluspunten

Heel goede service! Had niet gezien dat een artikel niet voorradig was bij de webshop. Klantendienst heeft gezorgd het item uit een winkel te laten leveren zodat ik tijdig mijn bestelling kon ontvangen...

Pluspunten

Snelle en goede service Klantvriendelijk Bereid te helpen Ruim assortiment

Ik kan niet meteen op verbeterpunten komen

Pluspunten

snelle levering, vlotte bestelling

Pluspunten

Product komt overeen met de beschrijving, dag erna geleverd. Prima service

Pluspunten

- duidelijke uitleg - voldoende voorraad - vriendelijk onthaal mét degelijke uitleg - aanrader voor foto materiaal

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer tevreden van deze dienst! overzichtelijke site, eerlijke prijzen en vlotte levering

mss voor de leek of beginnende fotografen, een begeleidende tool

Pluspunten

Enige technisch onderbouwde hulp en raadgevingen zijn heden ten dage ver te zoeken tenzij dan via het internet maar dat is meestal te specifiek en houdt geen rekening met wat je echt zou willen. Dank zij hun onderbouw en expertise geven zij je de juiste raad passend aan je noden en dat is juist wat je nodig hebt.

Betere zoekcriteria op de website

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie.

Pluspunten

Grote keuze en gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Pluspunten

Super bediening en vlotte afhandeling,ik had twee items verkeerd besteld en mocht deze direct inruilen. Dus zeker aan te raden deze shop !

Pluspunten

snelle bevestiging en verzending super

bij mij durft de website wel even nodig hebben om de filters toe te passen

Pluspunten

Heel goede service bij het stellen van vragen, zelfs in het weekend! Snelle levering van perfect materiaal!

Pluspunten

Canon 70-200 2.8 ii gekocht. Contact opgenomen om te vragen of het toestel zeker op voorraad was. Persoon aan de telefoon was zeer vriendelijk en wist mij duidelijk informatie te geven over het toestel en stelde voor om eventueel in Wilrijk langs te komen om het toestel te bekijken. Besteld en de volgende dag al geleverd. Super gewoon. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Vond dit een pluspunt

Pluspunten

Steeds correct verstuurd en afgeleverd zoals op de website vermeld.

Pluspunten

Groot assortiment Snelle levering Snelle en behulpzame helpdesk

"Laagste prijsgarantie" betekent niet dat ze zelf op zoek gaan naar laagste prijs en hun prijs aanpassen. Als je het ergens goedkoper vindt, krijg jij alleen deze prijs (maar daar doen ze dan ook niet moeilijk over).

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610