Pluspunten

- deskundige service - eerlijke verkopers, proberen je niet het duurste aan te smeren

Pluspunten

Vele mogelijkheden met tal van interessante aanbiedingen

Pluspunten

Professionele en klantvriendelijke behandeling. Kit-aanbieding zonder probleem aangepast aan mijn wens. Supersnelle verzending.

Pluspunten

Snelle levering, goede service, nuttige informatie over en goede hulp bij de aankoop van een product.

Juiste uitleg bij de juiste foto's plaatsen op de website!

Pluspunten

+ Snelle levering + Topproducten + Goede, duidelijke website

- de camera is in de originele verpakking, zonder bescherming verzonden, dit had ik liever anders gezien...

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, goede serivce, snelle levering en super vriendelijk bij afhaling in de shop. Beste prijs voor alle producten in het assortiment!

Pluspunten

Altijd een goede en snelle service! De beste prijzen! Een aanrader!

Pluspunten

- Vlotte levering: Dag ervoor besteld, volgende dag in huis. - Goeie verpakking: Mijn aankoop zat goed beschermd in een kartonnen doos. - Goeie service: Ik stelde een vraag via de online chatservice, die beschikbaar is op de website. Ik werd en vlot goed geholpen.

Pluspunten

In de winkel in Wilrijk een supergoeie uitleg gekregen over mijn nieuw aangekochte Sigma 150-600mm lens. Dat is een van de voordelen om in een winkel te shoppen. Zij nemen voor iedereen tijd om een goeie service te verlenen en dat waardeer ik ten zeerste.

Pluspunten

Top, goedkoop met uitstekende service wat wil men nog meer!!

Pluspunten

vlotte levering en overzichtelijke factuur

Pluspunten

Altijd zeer correct, vandaag online bestelt morgen in huis. Heel duidelijke online verkoop, ik vind telkens snel wat ik nodig heb.

Pluspunten

grote stock, laagste prijsgarantie wordt toegepast, lenzen kunnen getest worden alvorens aankoop

Pluspunten

Juiste prijs. Uitstekende service. Thuislevering na één dag zoals beloofd. Mooi verzorgd.

Pluspunten

- Duidelijke website - Snelle afhandeling

- Opvolging tot product bij de klant is

Pluspunten

leuke deals

Pluspunten

Uitstekende service !! Gisteren om 19:00 besteld, vanmorgen reeds ontvangen

Pluspunten

Ik heb reeds meerdere malen een bestelling geplaatst bij kamera express en steeds was alles prima in orde en snel geleverd. Prijs en kwaliteit opperbest.

Pluspunten

grote keuze en top aanbiedingen. snelle levering, besteld op zaterdag avond nu maandagochtend reeds onderweg. top

Pluspunten

Very quick shipping, good prices, a lot of choice

No english or french version of the website

Pluspunten

Vlugge levertijd. Eenvoudig te bestellen

Probeer zoekfunctie te verbeteren.

Pluspunten

Duidelijke Site. Een éénvoudig account aanmaken. Veel keuze en een klaar overzicht van artikelen.

Pluspunten

-Alles is duidelijk vermeld op de website -Ruim assortiment -Leuk dat er nu ook een winkel in Antwerpen aanwezig is -Goed dat er een chatservice is

Bij voltooiing van betaling kwam ik op een wit scherm uit, ik weet niet of dit door Kamera-Express komt of door website van Visa

Pluspunten

Professioneel advies. Steeds met het juiste materiaal naar buiten gegaan! En jarenlang plezier van.

Levertermijn

81 Boomsesteenweg