Aankoop met goed advies en in goed vertrouwen

Ben al enkele jaren klant bij Kamera Express in Antwerpen. Niet enkele omdat de prijzen de beste zijn op de markt, maar ook omwille van de service.

Amazing shopping experience for Cameras

They can easily be termed as Amazon of Photo and Video business. Super smooth delivery and a wonderful website experience. Everything is quite Detailed in nature on the website and one doesnt need to go anywhere else. The prices are competitive and promotions are good icing on the cake. The customer service is easy to reach and quite helpful as well. While I wish they also had good pricing on the lenses atleast for Sony in my case :) but nonetheless they do a great job

Bestellingen worden tijdig thuis geleverd of komen tijdig aan in de gevraagde winkel!

satisfaction totale! totale tevredenheid!

excellent site internet, grand choix, prix attractifs, methodes de paiement sécurisée, livraison dans lea 24 heures comme promis. ××××× 5 stars uitstekende website, goede keuze, aantrekkelijke prijzen, veilige betalingsmethoden, levering binnen 24 uur zoals beloofd. × × × × × × × 5 sterren

Super goeie ervaring

Ik kon het gewenste product het goedkoopst vinden bij Kamera Express en de volgende dag had ik het thuis al liggen, super !!!!

Heel efficiënt geholpen door een professionele dame met kennis van zaken.

Zalig als je wordt geholpen bij je aankoop door iemand die op het gebied van camera's en fotografie van alles op de hoogte is en daardoor ook heel gericht advies kan geven.

altijd correcte levering en advies

altijd correcte levering en advies

Je viens d'acquérir le Sony Mark III et j'en suis super content sur tous les plans

J'ai reçu de bon conseils chez Kamera-express à Howald Luxembourg en vue de choisir les meilleurs objectifs de départ.

Prima service met antwoord op mijn vragen.

Hoewel ik al vooraf 100% overtuigd was van de beeldkwaliteit die de Nikon D850 me zou bieden, aarzelde ik om het toestel aan te schaffen. Het was me niet duidelijk in hoeverre het compatibel was met bepaalde andere randapparatuur van Nikon die ik reeds had en intensief gebruik. De medewerkers in de Kamera Express store Antwerpen loodsten mij echter perfect door mijn vragen in dat verband: Een kleine Nikon flitser SB-400 die ik vooral bij macro-opnames als doseerbare invulflits gebruik, blijkt nog steeds vlot bedienbaar vanuit de D850. Idem voor wat betreft de Nikon kabelontspanner MC-30 die ik bij trage sluitertijden in de macro- én in de landschapsfotografie bij trage sluitertijden in combinatie met het vooraf opklappen van de spiegel aanwend. Toen ik ook nog vernam dat de nieuwe batterijlader MH-25a en de nieuwe oplaadbare LI-ion batterij EN-EL 15a ook perfect bruikbaar zijn in combinatie met de eerdere versies van deze baterijlader en batterij - en dat in beide richtingen- stond niets nog de aanschaf in de weg. Intussen zijn de eerste opname reeksen gemaakt. De beeldkwaliteit beantwoordt voluit aan mijn verwachtingen. Mooi aan het toestel is ook dat de bediening en bedieningsknoppen op de vertrouwde Nikon plaatsen staan en de verschillende menu’s ook zeer herkenbaar blijven. Dat Nikon net als bij de D500 de knop om de iso waarden aan te passen bovenaan het toestel dicht bij ontspanknop heeft geplaatst en niet meer achteraan op het toestel, vind ik zeer goed. Je wil niet weten hoe vaak ik ‘in het vuur van de strijd’ per ongeluk de witbalans of de beeldkwaliteit instelling verdraaid heb toen die iso knop bij eerdere modellen nog achteraan op die toestellen zat. Minpunten? Ik ben dus zeker tevreden met het feit dat de kleine SB400 flits bruikbaar is op de D850 , maar een ingebouwde kleine flits zoals bij de D750 had toch mooi geweest. Datzelfde geldt voor wat betreft het ontbreken van een snelle toegankelijkheid tot de menu banken met persoon

Zeer tevreden klant van deze bestelling!

Mijn bestelling werd perfect op tijd bezorgt. Het pakketje was dan ook goed ingepakt. Zalig!

Uitstekende service en snelle levering.

De bestelling was bijzonder gemakkelijk te plaatsen. De levering vond de dag nadien al plaats en het pakket was in zeer goede staat. Voor de levering wordt je gecontacteerd om te vragen wanneer deze het best uitkomt voor u. Als je vragen hebt is de klantendienst bijzonder behulpzaam en zeer vriendelijk.

It's a very good and easy camera to use and learn from.

Until now, I have had a very positive experience. The camera is very ideal for beginner photographers and I demfnitely can recommend this camera.

Deskundig en klantvriendelijk

Ik ben reeds langer klant bij Kamera Express (vroeger bij fotokonijnenberg). Dit is de enige fotografiewinkel waar je superprofessioneel advies krijgt. Voor deze aankoop deed ik ook een inruil voor een heel correcte prijs. Met de snelle evolutie van de toestellen de dag van vandaag is dit geen overbodige luxe !

Service en ligne à l'écoute + choix et prix imbattable

Achat d'un écran Benq 32" et livré le lendemain. Kamera Express est devenu incontournable pour moi, leur vaste assortiment ainsi que leurs prix attractifs en font une référence. Ce qui me rassure sont leur service en ligne à l'écoute ainsi que leurs points de vente physiques (en cas de problème éventuel).

Arnaque?

Reçu pour la modique somme de 560 euros un objectif Irix manifestement d'occasion ou d'expo (colis très léger mais néanmoins en parfait état,boite cabossée, déformée, rayée, trace sur lentille frontale). Après retour à mes frais on m'explique que les boites de ce fabriquant sont abimées pour la plupart et on me propose un avoir ou la livraison d'une autre boite abimée. Je demande à voir des photos du produit et de la boite pour prendre ma décision et depuis plus de nouvelles! 2 nouveaux mails sont restés sans réponse depuis maintenant 9 jours. Bien évidemment le numéro de téléphone du service client est surtaxé!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Good product, Good price, Friendly staff!

Zéér klantvriendelijke dienstverlening!

Heel snel had ik een welkom-gevoel. Op een rustige duidelijke wijze kreeg ik info omtrent een object dat ik wilde aankopen. Ik ontving ook nuttige tips voor gebruik en info over garantie. Uiterst tevreden klant.

Vriendelijk, goed advies voor aankoop sigma 60-600mm. Na enkele maanden gebruik zeer tevreden over lens, vooral het grote bereik staat toe om na een wandeling een grote variatie foto’s van goede kwaliteit te leveren. Ik had schrik voor het grote gewicht van deze lens : dit valt zeer goed mee, bij het gebruik van een kruisdraagriem (Bv snapper)

Gewoonweg superservice!

Snelle levering, alles tiptop in orde en sociale distance perfect nageleefd! Bedankt Kamera Express!

EOS 90D VIA KAMERA EXPRESS WEBSHOP AANGEKOCHT

Hoewel ik mijn camera EOS 90D nog maar 2 dagen heb in opvolging van mijn EOS 60D, ben ik reeds onder de indruk van het gebruiksgemak, de uitgebreide video-mogelijkheden en de meerwaarde van de megapixels en de hoge ISO mogelijkheden. De focusering biedt vele toepassingen waardoor je zowel natuurfoto’s als actiefoto’s gemakkelijk kunt schieten. Het advies dat ik via Kamera Express telefonisch kreeg was correct en vooral vriendelijk. Ik kocht mijn camera via internetlevering en dit product werd perfect afgeleverd. Spijtig dat er geen USB kabel noch applicatie-software wordt bijgeleverd ifv fotobewerking. De EOS 90D is een indrukwekkend all-round toestel. Een echte aanrader voor wie prijs en kwaliteit wil combineren en een trouwe canon-gebruiker is.

Absoluut top!!!

Ik had een Ricoh GR iii street edition online gekocht, rond 22u. De dag daarop rond de middag vanuit Nederland netjes aan huis geleverd in België. Alles mooi en goed verpakt, ben heel blij met de levering. En natuurlijk met de Ricoh camera, waar ik nog veel plezier aan ga bekeven. Ik raad iedereen aan om online te bestellen bij Kamera Express, ik ga dat trouwens ook doen.

super klantenservice

vandaag de philips 58PUS6504 besteld en gaan afhalen in wilrijk . super verkoper en heel vriendelijk heeft het toestel zelfs in de wagen gezet. heel tevreden.

Grote keuze en goed advies.

Ik zocht een product met de beste prijs op de markt, kamera express geeft niet alleen de beste prijs maar ook goed advies en keuze.

Goed maar...

Vandaag een Sony en Tamron lens gekocht bij Kamera-express. De code voor 5 jaar garantie miste in de doos. Gelukkig geven ze zelf ook 5 jaar garantie.

parfait achat blackmagic

Livraison ultra rapide (moins de 24 heures ) et conforme.... toujours service toujours fiable

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610