Pluspunten

snelle service correcte prijs vriendelijke bediening

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle correcte behandeling

de manier om je extra warranty aan te vragen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

5 jaar garantie

Levering de volgende dag ? ik dacht het niet, wacht reeds 9 dagen op mijn bestelling, grotendeels door onkunde van post.nl, maar ook door niet efficient handelen van Kamera Express. Nooit meer

Pluspunten

Super snelle levering!! om 21u besteld dag erna thuis!! Product goed verpakt en super vriendelijke klanten service. Doe zo voort

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Geen . Houden zo

Pluspunten

Ik was op zoek naar de scherpste prijs op het internet voor onmiddellijke levering in België en de laatste tijd kom ik dan wel vaker bij Kamera-Express uit. Chat functie: Ik kreeg een beleefde, geïnteresseerde en goed geïnformeerde medewerker binnen de vijf minuten aan de lijn. Verzending: Niets op aan te merken, netjes verpakt, duidelijke pakbon bij en zoals beloofd de volgende dag geleverd, zonder bijkomende kosten.

Pluspunten

zeer vlotte bediening. Vriendelijk personeel. Professionele uitleg.

Pluspunten

Super snelle levering. Goede website.

Pluspunten

geen enkel probleem en zeer snelle levering

Pluspunten

De uitleg en het geduld van de verkoper,kon niet beter. Alle producten,die ik wou bespreken,werden uit te verpakking gehaald en werden met een verstaanbare uitleg getoond. Bedankt,en tot de volgende Zeker weten

Pluspunten

Toestel ligt zeer makkelijk in de hand. Daarnaast is het heel gebruiksvriendelijk en makkelijk toegangsaar. De beeldkwaliteit is fantastisch. Het is zijn geld zeker waard!

De aangeleverde USB-kabel mocht iets langer zijn. Ook onze batterygrip en batterijen van onze Nikon D90 pasten niet in dit toestel. Dit had zeer handig geweest, want we hebben nieuwe batterijen moeten aankopen.

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Appareil Photo EOS 750D + objectif 18-55mm: livraison annoncée en 24H00 ... reçu en Wallonie après 24H00, pas une de plus ! Colis complet; Appareil photo en parfait état de marche. Y a plus qu'à faire de belles photos ;) Merci Kamera Express !!!!

Suggestions

Tout semble parfait. Peut être traduire votre site en anglais ( et éventuellement en français ) pour toucher plus de clients, car je n'ai pas vu d'onglet pour changer de langue !

Pluspunten

Trust company deliver the parcel without delay a nd in good condition without any damages. I recommend for anyone to purchase photography gears from that store.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

+Grote keuze aan spiegelreflexcamera's

-Overstaffed, underserved -verkoper had security tag aan camera tas vergeten te verwijderen. -Ik ben teruggegaan en wilde dat ze mijn oude camera zouden terugnemen ter recyclage. Er zat nog een niet gebruikte grip bij. Ik hoefde er zelfs niets voor. -Ik dacht dat ze de camera naar mijn hoofd zou gooien. -Hopelijk geven ze betere service als mijn nieuwe Canon 6D stukgaat. -Geen parking

Pluspunten

Zeer snelle en gemakkelijke bestelling, zeer vriendelijk personeel dat stuk voor stuk hun eigen mening durven geven en niet vasthangen aan de praatjes van een merk. Helpen met alles en geven de juiste prijzen!

Leg meer materiaal als try-out in de superstore in wilrijk ;)

Pluspunten

Super snelle levering! Heel mooi materiaal. Goeie beschrijving

Pluspunten

- grote zoom - handig in gebruik

Pluspunten

- snelle service (zowel van bestelling tot levering als achteraf met beantwoorden van vragen over producten) - toffe extraatjes (gratis online basiscursus fotografie, €50 cash back op accessoires...) - overzichtelijke en praktische webshop met kwaliteitsvolle producten

- bij sommige cash back acties is het misschien beter om de klant te laten weten of het formulier correct is ingevuld (via bevestigingsmail enz.), kwestie van zekerheid te creëren (betreft de online google formulieren)

Pluspunten

snel geleverd toestel was niet direct op voorraad en toch na 2 dagen geleverd.

geen

Pluspunten

De dag na bestelling reeds geleverd. Scherpe prijs, met mooie korting op accessoires.

Pluspunten

Persoonlijk en professioneel advies. Men probeert je niet iets te verkopen, maar je te helpen bij JOUW keuze. Of je nu veel ervaring hebt of totaal onervaren bent, men helpt je even graag en legt alles piekfijn en in een verstaanbare taal uit.

Meerdere shops in België

Pluspunten

De medewerker was heel behulpzaam en professioneel. we kreegde een antwoord onze alle vragen.

Pluspunten

Snelle service en klantvriendelijk. Voldoende uitleg

Meer toestellen voor in de winkel te testen

Pluspunten

Dit is reeds de tweede maal in 5 jaar tijd dat ik hier een fototoestel koop. Hun website is duidelijk en de bestelde producten zijn steeds volgens de aangegeven levertermijn geleverd. (Toestel via de website besteld maar zelf afgehaald in de winkel) In de winkel bij het afhalen zijn de verkopers vriendelijk en ze nemen alle tijd om bijkomende vragen te beantwoorden. Verder heb ik mijn fototoestellen hier steeds 20 % goedkoper kunnen kopen dan bij de concurrentie. Ik raad deze winkel zeker aan. Ik rij zelfs van het verre Limburg naar Antwerpen om mijn fototoestellen en onderdelen daar te gaan halen.

Geen verbeter punten !!! Doe zo verder !!!

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610