Pluspunten

Best camera prices on web in Belgium. Fast Service. Product was very well packed.

Non at the moment

Pluspunten

Supervriendelijke bediening in de winkel bij afhaling van de bestelling. Alles stond netjes klaar en tiptop in orde. Aanrader!

Pluspunten

Vraag me naar negatieve=nihil. Positieve: teveel om op te noemen. Even pochen mag, zeker als je tot 2x toe zo snel en begripvol uit de penarie gehaald wordt. Mijn Canon EOS 80D, is klaar voor zijn job, alles in orde tot de draagriem toe, batterijgrip erop met 2 batterijen, ging allemaal snel, gewoonte. Laat ze nu maar opletten, ga van 18-55mm naar 50-500mm,met 600 EX flits. Nog een macro 100mm en 28-90mm zoom, ben een gelukkig man, Georges

Men werkt er ook veel (merk ik) met afgeprijsde (de meeste zijn dat) en cash-back. Iets in je gedachten, niet dringend, wacht tot het de moment is, als je kan, al vinden ze wel normaal dat je in mijn geval er een batterij bijkrijgt, wat ik in een plaatselijke winkel niet kreeg, 4 jaar terug een lager kwalitatief apparaat en duurder dan mijn EOS 80D?

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling. Alles volgens plan... top!

Pluspunten

De website is zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. In de winkel altijd al geholpen door professionele medewerkers met goede productkennis. Klantenservice werkt héél snel via mail ook via telefoon.

Bij aankoop van fototoestel erop wijzen dat het aangewezen is een filter bij te kopen als bescherming, zeker bij duurdere lenzen en hybride toestellen!

Pluspunten

Veel tijd en informatie en probleemloos laagste prijsgarantie toegepast.

Bijna een Nikon usb kabeltje apart bijverkocht (20 EUR) terwijl er eentje bij het toestel verpakt zat.

Pluspunten

Snelle hulp, ik zat plots zonder fototoestel en vond het model hoger op de side en mijn vorige ook, koos maar voor voor het hogere, prijs was minder dan bij de concurentie, nog minder dan welk ik defect had. Alles bleef hetzelfde qua batterijen, grip en geheugenkaarten, wel meer iso! Dus met geluk, een 3 tal weken geleden werdt mij om 20:05u nog geleverd, dus zal niet lang zonder zitten.

Zie niet in wat. Kan mijn inziens niet sneller of beter. Als de klant snel geholpen wordt en wat hij wil kan kopen, is iedereen tevreden toch. Dus mijn dank dat het in voorraad is. Georges,

Pluspunten

Ik vroeg online iets en kreeg snel antwoord. Daarop besloot ik het toestel in de winkel in Antwerpen op te halen. Het toestal bleek al klaar te liggen voor mij. Mijn vorige was een Sony rx100 en best nog zwaar en groot. Dit toestel is zoveel compacter! Ik heb de 290 pagina tellende handleiding nog niet helemaal doornomen, maar het moge duidelijk zijn dat de mogelijkheden met dit toestel heel ruim zijn. Ik ben blij, ik kan terug mooie foto's trekken en meteen naar mijn gsm/computer/in de cloud verschepen. Vakantie, here I come

Op de website het mogelijk maken om als Belg een BTW nummer in te geven zodat je op factuur kan kopen.

Pluspunten

everything is perfect there,everybody knows what to do,you are welcome, people are smiling and well trained for the needs of each client entering the store,I highly recommend and trust

Pluspunten

zeer snelle levering vrijdagmiddag besteld zaterdagmiddag geleverd .Prima en veilig verpakt en alle onderdelen erbij.

Pluspunten

M'n Canon EF-S 18-135 viel jammer genoeg uit mijn rugzak. Bij Kamera-Express vond ik gelukkige deze goede lens aan een voordelige prijs.

Pluspunten

Zonder enige aarzeling kreeg ik de goedkoopste prijs die ik gevonden heb. een echte garantie

Pluspunten

snelle levering, goede communicatie, groot aanbod

Pluspunten

Super vriendelijk personeel met een sterke kennis van zaken. Ik werd prima geholpen en kreeg een klaar en duidelijk antwoord op al mijn vragen. Een aanrader !

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Très bon prix, commande reçu le lendemain comme promis, envoie soignée. J'apprécie aussi qu'il est revendeur autorisée de Canon. Que du plaisir!

Suggestions

tout va très bien!

Pluspunten

Snelle leveringen

Nog verzendingskosten betalen boven de €25

Pluspunten

Groot assortiment, steeds de beste prijs en behulpzaam personeel. Online bestellen gaat eenvoudig en vlot. De promoties worden duidelijk aangegeven.

online bestellen = dag later thuis geleverd, maar naar de winkel duurt langer?!

Pluspunten

Heel professionele hulp bij keuze toestel met overwegen enorme keuze in stock

Misschien iets meer hulp bij de handleiding van het toestel. Maar bij een tweede bezoek goed geholpen

Pluspunten

Al drie keer iets besteld na 22u 's avonds en 's morgens netjes geleverd. Ook enkele keer heel goed advies gekregen aan de telefoon.

Pluspunten

Snelle en kwalitatieve service. Product voldoet aan de verwachtingen, uren gefotografeerd met externe flitser zonder dat de batterij leeg is of de oplaadtijd lang wordt. Gewoon top ;-)

Product komt wat goedkoop over door gebruik van harde kunststoffen.

Pluspunten

ingebouwde lensbeschermer handig in gebruik licht gewicht mooi beeld

geen

Pluspunten

Met de volgende opmerking: Niets dan positieve dingen te vertellen! Vooreerst de SNELHEID waarmee de bestelling uitgevoerd werd! EEN kleine opmerking; in de uitleg over de leveringen melden jullie ergens dat er in Nederland en VLAANDEREN niet geleverd wordt op maandag; nu, wij zitten hier in Halle en dat is nog steeds Vlaanderen, en er werd toch op maandag geleverd! Rond het probleem van Brussel - Halle - Vilvoorde is er ooit bijna een oorlog uitgebroken in België!! Maar tot heden ben ik zeer tevreden over Kamera Express in het algemeen, als je zelf al iets verkeerd besteld, kan het wel verkeerd lopen: maar tot heden kreeg ik overal een beleefd en duidelijk antwoord. Ik zal zeker uw firma aanprijzen bij vrienden.

Tips? Houden zo, zelfs op zondag kreeg ik een vriendelijk antwoord.

Pluspunten

Heel vlotte service bij Kamera-Express. Ik had in het verleden al wel nieuw materiaal gekocht bij dit bedrijf, maar deze keer een occasion Canon D5 Mark III. Besteld op 1 mei, geleverd op mijn werkplek op 2 mei. Goed en stevig verpakt. Op het eerste zicht werkt alles prima en ik heb een jaar garantie. Onmiddellijk een mail ontvangen met bevestiging van mijn bestelling. Dan eentje later die avond dat mijn bestelling was verstuurd. Toen nam de besteldienst het over en kon ik via track and trace alles volgen tot bij aflevering.

Perfectie bestaat niet, maar dit komt toch aardig in de buurt

Pluspunten

Snel en deskundig advies, correcte uitleg over mijn nieuw toestel. Het inruilen van mijn oude camera en lenzen set ging heel vlot, correcte prijs.

Wat meer uitleg over eventuele bij te kopen accessoires (het was echter heel druk in de winkel)

Pluspunten

- Vriendelijke service - Degelijke uitleg

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610