Pluspunten

Zeer uitgebreid assortiment, deskundige uitleg, goede prijs. Ik kocht de Panasonic G80, eerste testopnamen zijn zeer goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel, geven u de nodige uitleg op al je vragen.

Winkel is wat koeltjes ingedeeld. Het oogt wat minder gezellig. Doch toffe winkel.

Pluspunten

Super vriendelijk, geduldig, professioneel. Goede prijzen en goede producten en productkennis. Ik kom zeker en vast terug!

Verbeterpunt: een Kamera Express in de Kempen zou super zijn!

Pluspunten

Vlotte afhandeling,gezellig personeel,en zeer goede prijs qualiteits verhouding.Ik doe zeker nog meer aankopen bij kamera express,is top.

Pluspunten

Kamera Express heeft een duidelijke website. Voor vragen kunt u steeds terecht bij de klantendienst Ook de chatmogelijkheid laat u toe om directe vragen te stellen die u ook kunnen helpen in het maken van de juiste keuze van toestel of accessoires. Vlotte bezorgingen steeds binnen de afgesproken termijn.

Niet bij alle zaken is de compatibiliteit van het accessoire vermeld wat soms wat zoekwerk is bij de fabrikant van het toestel.

Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Men neemt ruimschoots de tijd om al je vragen te beantwoorden. Zeker een aanrader!

Tip: Een winkel openen in Limburg (België)

Pluspunten

overzichtelijke site en zeer vlotte hulp via de chat. Scherp van prijs en uitgebreid aanbod. Product om 22:00 besteld en volgende dag rond de middag geleverd. Prima site, voor herhaling vatbaar

Pluspunten

vlotte service vlotte afhandzling van vragen overzichtelijke site zeer groot aanbod

Pluspunten

Rappe levering Rappe betaling Geleverde goederen in perfecte staat gekregen

Pluspunten

Een zeer goede en snelle service. Goede info op de website. Goed overzicht voor het bestellen van goede producten

Pluspunten

Overzichtelijke website met goede informatie, prijszetting producten, ruim aanbod van allerhande fotomateriaal kortom voor iedere prijs iets moois te vinden. Zeer snelle levering!

Geen verbeterpunten, ben zeer tevreden!

Pluspunten

de Producten zijn altijd voorradig bij een online bestelling. Een veilige betaling's vorm online. Een goede levering's service en e-mail aanbreng.

De klant verwittigen per GSM nummer wanneer het product wordt geleverd aan huis bij een online bestelling.

Pluspunten

Zeer goede service.

Pluspunten

Kamera Express beschikt over zeer vakkundig personeel. Advies dat gegeven wordt is professioneel en betrouwbaar.

Pluspunten

vriendelijk onthaal, zowel via de klantendienst als in de winkel. correcte informatie over het aangekocht product.

doe zo verder, het is prima

Pluspunten

Betrouwbaar, snelle levering en goede service via de chat.

Iets overduidelijke site, en sommige gegevens van toestellen beter updaten zo moeten er minder vragen gesteld worden

Pluspunten

Kamera express in Antwerpen heeft de voordelen van een webshop en een professionele fotozaak. Persoonlijke service en toelichting door een professioneel team dat voor elke klant voldoende tijd vrijmaakt.

geen

Pluspunten

Wij hebben een camera gekocht bij de superstore in Eindhoven. Alle modellen die wij op voorhand op onze shortlist hadden staan waren op voorraad en werden ons uitgebreid getoont. De kennis van de verkoper was van een degelijk professioneel niveau. Hij maakte goede sugesties ivm de body/lens combo zonder daarbij druk te leggen. Wij gaan zeker terug gaan bij hun voor volgende aankopen.

De mogelijheid tot 5jaar garantie werd in de winkel niet vermeld, er werd wel gepraat over een careplan, maar dat was voor ons wat duur, zeker met de optie van de 5j garantie die je via de website kan aanvragen. De prijzen zijn ook niet heel transparantie omwille van pakket deals met bepaalde lenzen.

Pluspunten

Bedankt voor de snelle levering ,zondag besteld en maandag in de voormiddag al ontvangen .Dit bedrijf verdient 5 sterren MVG luc

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Ik heb zowel in Antwerpen als Eindhoven een zeer goede ervaring Zeer vriendelijk Professioneel voldoende keuze perfecte levering en volgens afspraak

Suggestions

nihil tot nu toe

Pluspunten

Goede klantenservice Snelle levering

Pluspunten

- Goede service - Competitieve prijs - Gigantisch aanbod - Veel aanbiedingen (ook online)

- Een winkel in Brussel zou helemaal top zijn!

Pluspunten

Via mail een vraag gesteld ivm mijn aankoop en deze werd haast onmiddellijk en perfect beantwoord. Order perfect verlopen en de verpakking en zeer vlugge levering eveneens perfect. Vandaar voor mij de maximum score!

Pluspunten

Vlot te bestellen en te verwerken. Veel keuze en duidelijke omschrijving op de website.

Pluspunten

Ik kocht de camera in Antwerpen. Heb de nodige uitleg gekregen. Ik bestelde een bijkomende batterij. Er werd een foute geleverd maar ik mocht deze onmiddellijk terugsturen en de kosten daarvoor werden zonder probleem vergoed.

81 Boomsesteenweg

Wilrijk 2610