Pluspunten

Een aantal maanden geleden een nieuwe canon lens gekocht bij Kamera Express online. Heel erg blij mee, en een hele snelle levering. Onlangs de winkel in Amsterdam Zuid bezocht om daar een flitser te kopen en nog wat vragen te stellen over de lens. Erg vriendelijk en kundig personeel en ik was heel snel aan de beurt. De winkel ziet er ook keurig netjes uit en is ruim opgezet. Ik kom hier zeker terug als ik weer iets leuks op mijn lijstje heb.

Pluspunten

Snelle levering, gebruiksvriendelijke website, voordelige bundelverkoop, duidelijke communicatie via e-mail

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Kamera express heeft een heel uitgebreid aanbod maar toch is dit duidelijk op de website gecatalogiseerd. De levering is steeds zoals beloofd en geen verassingen. Ook bijna altijd bij een van de beste prijs/kwaliteit

Pluspunten

snelle levering. Dag nadien!

Pluspunten

* snelle levering * onberispelijke klantendienst mét chatfunctie * écht de goedkoopste!

Boomsesteenweg 81

2610 Wilrijk