Good product, Good price, Friendly staff!

Zéér klantvriendelijke dienstverlening!

Heel snel had ik een welkom-gevoel. Op een rustige duidelijke wijze kreeg ik info omtrent een object dat ik wilde aankopen. Ik ontving ook nuttige tips voor gebruik en info over garantie. Uiterst tevreden klant.

Vriendelijk, goed advies voor aankoop sigma 60-600mm. Na enkele maanden gebruik zeer tevreden over lens, vooral het grote bereik staat toe om na een wandeling een grote variatie foto’s van goede kwaliteit te leveren. Ik had schrik voor het grote gewicht van deze lens : dit valt zeer goed mee, bij het gebruik van een kruisdraagriem (Bv snapper)

Gewoonweg superservice!

Snelle levering, alles tiptop in orde en sociale distance perfect nageleefd! Bedankt Kamera Express!

EOS 90D VIA KAMERA EXPRESS WEBSHOP AANGEKOCHT

Hoewel ik mijn camera EOS 90D nog maar 2 dagen heb in opvolging van mijn EOS 60D, ben ik reeds onder de indruk van het gebruiksgemak, de uitgebreide video-mogelijkheden en de meerwaarde van de megapixels en de hoge ISO mogelijkheden. De focusering biedt vele toepassingen waardoor je zowel natuurfoto’s als actiefoto’s gemakkelijk kunt schieten. Het advies dat ik via Kamera Express telefonisch kreeg was correct en vooral vriendelijk. Ik kocht mijn camera via internetlevering en dit product werd perfect afgeleverd. Spijtig dat er geen USB kabel noch applicatie-software wordt bijgeleverd ifv fotobewerking. De EOS 90D is een indrukwekkend all-round toestel. Een echte aanrader voor wie prijs en kwaliteit wil combineren en een trouwe canon-gebruiker is.

Absoluut top!!!

Ik had een Ricoh GR iii street edition online gekocht, rond 22u. De dag daarop rond de middag vanuit Nederland netjes aan huis geleverd in België. Alles mooi en goed verpakt, ben heel blij met de levering. En natuurlijk met de Ricoh camera, waar ik nog veel plezier aan ga bekeven. Ik raad iedereen aan om online te bestellen bij Kamera Express, ik ga dat trouwens ook doen.

super klantenservice

vandaag de philips 58PUS6504 besteld en gaan afhalen in wilrijk . super verkoper en heel vriendelijk heeft het toestel zelfs in de wagen gezet. heel tevreden.

Grote keuze en goed advies.

Ik zocht een product met de beste prijs op de markt, kamera express geeft niet alleen de beste prijs maar ook goed advies en keuze.

Goed maar...

Vandaag een Sony en Tamron lens gekocht bij Kamera-express. De code voor 5 jaar garantie miste in de doos. Gelukkig geven ze zelf ook 5 jaar garantie.

parfait achat blackmagic

Livraison ultra rapide (moins de 24 heures ) et conforme.... toujours service toujours fiable

Slechte klantenservice

Ben (was) reeds jaren klant, onlangs een bestelling geplaatst, en een administratief foutje gemaakt. Enkele mails gestuurd om dit te corrigeren maar geen antwoord, vervolgens zelf gebeld om een kort arrogant antwoord te krijgen dat ze geen moeite willen doen om dit te veranderen... Ik heb professioneel in de toekomst nog veel audio/video/foto toestellen nodig, maar nooit meer bij dit bedrijf! Goede raad: blijf hier weg!!!

plezante ervaring

kamera express is uitstekend!!

Service de qualité et prix compétitifs

Très bonne expérience d'achat.

Uitstekende service

Heldere uitleg bij aankoop van het toestel.

Rapide et efficace

Commandé la veille, livré le lendemain. Top

Slechte eerste ervaring

2 maanden geleden een bestelling gedaan: combinatie van inktpatronen (kleur & zwart), plus papier. Wegens de aantrekkelijke prijs wou ik aanvankelijk de inktpatronen 2 maal bestellen, maar kreeg toen een melding dat het product slechts 1 maal op voorraad was. Om een lange wachttijd te vermijden, bestelling aangepast naar 1 maal de inktpatronen. Hoewel de website aangaf dat de patronen (1 maal) op voorraad waren, kreeg ik 9 dagen na mijn bestelling een melding dat het product niet op voorraad was, en de levertijd onbekend was. Erg vervelend, maar ik kon hiervoor nog begrip opbrengen en wachtte af. 2 weken geleden kreeg ik dan een bericht dat de bestelling (eindelijk) onderweg was. Maar toen ze aankwam, bleek het pakket enkel het papier te bevatten en geen inktpatronen. Daarop heb ik Kamera Express per mail gecontacteerd om op een correcte manier de situatie te omschrijven, en hen de keuze te geven tussen een concrete leverdatum voor de inktpatronen of het terugstorten van mijn geld. Na 2 weken heb ik nog steeds zelfs geen antwoord ontvangen. Dus mijn eerste ervaring met deze aanbieder is direct een hele slechte. Nog steeds niet ontvangen waarvoor ik heb betaald, en een totaal gebrek aan klantenservice.

Heel klantvriendelijk

Klantvriendelijke ontvangst en zeer behulpzaam

Fantastisch team

Wenste een videocamera aan te kopen welke voorlopig uitverkocht was. Heb mogelijkheid bekomen om dit te reserveren van zodra beschikbaar. Enkele weken later bericht van beschikbaarheid en reservatie ontvangen. Bedankt Leander voor deze opvolging. Bij afhaling zeer goed ontvangen door Julia met nodige uitleg en vermelding steeds ter beschikking te staan voor verdere uitleg indien nodig. Bedankt team Gent.

Achat sans soucis

Commande et suivi de celle-ci sans problème. Livraison dans les délais.

Verkoper zocht mee naar een oplossing

gewoon een toffe ervaring met een vriendelijke verkoper

Premiers essais excellents

Produit qui correspond à mes attentes. Un peu tôt pour avoir du recul sur son fonctionnement. J’ai besoin de l’étudier mais avenir prometteur.

professionele service

Altijd weer leuk om te ervaren dat Kamera Express Turnhout je mee helpt de juiste keuzes te maken bij de aankoop van je objectieven.

Dik tevreden

Handig platform. Snelle afhandeling en levering.

Personnel symphatique et serviable

La transaction était rapide et efficace. Bravo.

Vlotte en correcte afhandeling van mijn aankoop.

De spiegelreflexcamera via mailtje laten reserveren en nadien opgehaald in Turnhout. Correcte informatie en uitleg gekregen, ook over extra objectieven. Geen wachttijd. Prima service.

Boomsesteenweg 81

2610 Wilrijk