Fijne ervaring

Ik had mijn product gereserveerd, en heb bij het afhalen veel uitleg gekregen over de camera en mogelijke upgrades/accesoires. Bediening was fantastisch.

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel bij Kamera Express te Wilrijk (B)

Mijn aankoop van een Canon Powershot SX740HS is een schot in de roos. Met zijn 40x Optical zoom en 4K video is het een topper qua prijs/kwaliteit. Zonder twijfel: EEN AANRADER!

Service rapide et impeccable

Kamera express est un site qui a toutes les qualités requises pour faire des achats en confiance et rapidement. En effet, ce site est sécurisé et bien organisé, il vend des produits de très bonne qualité et livre extrêmement rapidement. Rien a dire, c’est top !

Fijne klantervaring

Helder en volledig advies. Vrijblijvend 1 week reservering en bedenktijd. Vriendelijke en betrokken medewerkers. Ook als amateurfotograaf werd ik hier ernstig genomen (helaas heb ik elders andere ervaringen).

reliable shop

bought a second hand lumix lx100 and the quality is top

Super goede service en begeleiding

Onoverzichtelijke acties

Verschillende cashback acties bij een product, bepalend om mijn keuze te maken. Namelijk een algemene cashback acties en een voor studenten voor hetzelfde bedrag. Achteraf blijkt dat er maar een geldig is, valselijk geadverteerd als 2 actieve acties op Kamera Express. Heel onvriendelijke antwoord van de klantenservice dat ze daar niks aan kunnen doen, product ook niet meer mogelijk om als nieuw terug te sturen.

Très rapide et facile

I bought a camera lens and accessories at the store in Dilbeek. They staff was very helpful and quick to get me what I needed.

Achat conforme à mes espérances et plus encore.

Très bon accueil dans le magasin de Dilbeek J'avais commandé en ligne et ma commande n'était pas encore au magasin; mais comme il y avait un article sur place, j'ai pu repartir avec ce dernier.

Vriendelijk, competent en gemakkelijk te bereiken

Gekozen voor de shop in Turnhout(België). Is de beste, en dichtstbijzijnde. Goede ontvangst, duidelijke uitleg en klantvriendelijk. Prijzen zijn ook OK.

toppie !!

Prima geholpen bij cameraexpres te Turnhout...héél blij met mijn nieuwe Canon 250D !!!

Envoi très rapide, mais écran TV deffectueux.

Ligne bleu verticale sur l'écran après 1 heure d'utilisation. Je dois contacter le SAV après le weekend. Je pourrai alors évaluer la qualité de ce service client.

Satisfaite

Satisfaite de mon achat Bon accueil et bons conseils

Good overall experience

I came in the shop before closing. I talked to the salesman who was very helpful and passionate about cameras. Overall, I'm very satisfied about my experience.

Steeds tevreden bij Camera Express

Ik kocht al mijn fotomateriaal bij Kamera-Express sinds ze nog enkel de winkel in Capelle a/d Ijssel hadden. Intussen is Kamera-Express uitgegroeid tot een heuse keten en ik ben nog steeds een tevreden klant. Onlangs kocht ik er een Canon EOS RP en nog wat ander materiaal. Verplaatsen naar een winkel doe ik niet meer. Via de website kan je alle producten immers mooi vergelijken. Overal zijn nuttige reviews en filmpjes met meer productuitleg vermeld en de klantendienst is steeds bereikbaar indien nodig. Als je besteld wordt de volgende dag alles netjes geleverd. Top service!

Enorm aanbod van alle merken, snelle en degelijke afhandeling van de bestelling!

Erg tevreden dat ik een leuke vervangcamera vond voor mijn defecte Sony NEX 7. Super prijs! Online besteld en vlot geleverd voor afhaling in de winkel Turnhout. Leuke zaak om alle producten in detail te bekijken.

Correcte levering, betrouwbare service

De dag na mijn bestelling, ontving ik mijn pakje. Correct en keurig ingepakt!

Vraiment top

Achat parfait et vraiment express !!! Je suis ravi

Service vente fonctionnant parfaitement.

Excellent website, tarifs intéressants, service efficace et livraisons rapides!

Bestelling in zeer goede staat ontvangen op het afgesproken tijdstip !

oordeelkundig advies bij het selecteren van teleobjectief

na een eerste minder goed advies in de maand januari wordt deze keer door Nico dit advies goedgemaakt

Another great quality camera from Fujifilm

Really nice staff. Great knowledge of the product and great assistance.

Zeer behulpzaam en goede kennis van de producten

Bij Kamera Express Turnhout word ik steeds heel goed geholpen, de verkopers hebben ook zeer goede productkennis. Zo ook vandaag toen ik hulp nodig had bij het kiezen van een nieuwe camera, duidelijke uitleg met voor- en nadelen van bepaalde camera's. Topservice!

Nikon D7500 - uitstekende camera

Na lang aarzelen heb ik vandaag mijn oude Nikon D5200 ingeruild voor een Nikon D7500. Wat ben ik blij dat ik deze stap gemaakt heb. Heb het toestel al direct gebruikt vandaag en uitgetest en op eerste zicht ben ik hier al prima tevreden van. Wat een verschil met mijn vorig toestel, de foto's zijn scherper, ik kan meer foto' per seconde maken, hij blijft scherpstellen, zelfs als de focus van dichtbij op 1 punt is. Ik gebruik mijn toestellen meestal voor autosport fotografie, waar dit toestel zeer geschikt voor is, kortom hier ga ik nog jaren plezier aan beleven.

Handige fotocamera.

Veel mogelijkheden in zakformaat. Geweldige optische zoom 40x. Gps functie aanwezig om foto's over te zetten naar smartphone.

Boomsesteenweg 81

2610 Wilrijk