Livraison rapide

Incroyable livraison en une journée. L'appareil est magnifique. Un tout grand merci a Kamera Express.be

gewoon perfect

net voor de middag besteld en de dag nadien net na de middag geleverd, super snel!!

Goede ervaring.

Ik heb een tweedehands Canon objectief besteld. Hij kwam mooi verpakt binnen. Door corona was de vertraging wat trager, maar ik kreeg al snel antwoord op mijn mailtje.

Achat stabilisateur, camera et carte SD

Service en ligne très accueillant. En attende du colis. Très satisfait pour le moment. J'attend la commande avec impatience.

Zelfs met Corona-drukte werd er afgeleverd conform afspraak !

Ik bestelde een swinghead in volle Corona-tijd. Product was alleen op bestelling bij leverancier verkrijgbaar en ik informeerde naar de levertijd via Chat. Ik kreeg "in normale omstandigheden 1 week" maar iedereen zal begrijpen dat dit geen normale omstandigheden zijn. Mijn verrassing was dan ook groot dat ik een vooraankondiging kreeg van Kamera Express dat mijn bestelling al onderweg was. Besteld op 17/04 en geleverd op 23/04 ... Alles moet wel meegezeten hebben maar toch! Indrukwekkend dus en felicitaties met deze performance!

rapide et serieux

achat bmpcc 4k Top

Super tevreven met de vondst, de prijs en de ulterasnelle levering

Ik neem snel mijn Speedlight ter hand, als invulflits. Jakkes, het batterijklepje staat bol, met witte randen. Het zal toch geen waar zijn? Jazeker, de batterijtjes zijn totaal lek, één prop van wit en blauw... Zelfs de printplaat is aangetast. Total loss. Een dure vergetelheid. Altijd de batterijtjes uit de flits halen als je die een tijdje niet gebruikt! Een nieuwe, krachtige Speedlight is duur en mijn oude flitsattributen passen niet meer op zo'n nieuw type. Wat nu? Bij Kamera Express vind ik nog precies één (1) Speedlight occassion van exact hetzelfde type, voor een "spotprijs". Snel besteld en voilà, amper een halve dag later kan ik weer flitsen. Gered! Dank U Kamera Express.

Supersnel geleverd, en beste prijs.

Zondagavond besteld, maandagmiddag geleverd, en dat in de Coronadrukte. Prima!! 👍 En dan nog veruit de beste prijs.

Zeer goede service

Mijn ervaring bij kamera expres Was zeer goed. Ik ben goed geholpen deze mensen wisten waar over ze praten Ik had online problemen voor te betalen Na 1mail werd dit zeer snel opgelost Bedankt Ik raad iedereen dit aan!

misschien helpen anderen u evengoed, hier is het gegarandeerd

door een oefening op sluitertijd ontdekte ik dat de ISO waarde wijzigde bij het nemen van een foto op hogere snelheid alhoewel deze vast ingesteld stond op de kleinste waarde. door een goed geargumenteerde voorstelling van het probleem heeft Kamera Express de oorzaak kunnen vinden (tijdens het weekend) en de oplossing voorgesteld. Onmiddellijk getest en ja hoor, het werkt nu zoals voorzien. Prima service als je bedenkt dat het om een 2de handsje gaat en niet eens een duur toestel. Ik weet heus wel waar ik de volgende keer mijn aankoop doe.

Super Service

Zeer snelle service. Besteld tijdens de Covid-19 periode. Alles mooi en duidelijk verpakt. Ook we werking van de website is zeer duidelijk. Klantendienst ook gecontacteerd voor de keuze & zeer goed geholpen. Fysieke winkels zijn ook nog eens een +

Topservice

Bestelling vrijdag rond middernacht gedaan en zaterdag rond 14.15 uur reeds geleverd topservice waren de andere internet bedrijven met hun bestellingen maar ook zo snel zit op sommige al meer dan een maand te wachten Hartelijke dank Rudy

Snelle en correcte verzending

Ik ben zeer content van mijn fototoestel: Olympus Tough Ook de verzending was snel en netjes ingepakt. Nadien nog een vraag gesteld en ook hier een snel antwoord op mijn vraag. Bedankt Kamera Express voor de goede service!

Zeer goede service!

Ik word altijd goed geholpen door vriendelijk personeel. Nu ook wat dingen online besteld en de levering gebeurd vlot!

Ik kocht een camera bij Kamera Express. Ondanks de coronacrisis is de communicatie vanuit het bedrijf zeer vlot en levert men relatief snel. Prijs-kwaliteit verhouding is zeker correct. Ik heb geen klachten en raad dit bedrijf dan ook ten zeerste aan!

Uitstekende service in tijden van Corona.

Zoals steeds werd mijn fotomateriaal vlot en netjes verpakt geleverd, ook het 2de hands materiaal. Misschien toch niet zo evident in tijden van Corona. Ook voor bijkomende informatie was Kamera Express vlot telefonisch bereikbaar en werd ik vriendelijk te woord gestaan. Een pluim voor de goede service!! Bruno Nissen

correcte prijs en levering

Hallo, Voor mij was dit de eerste online bestelling bij Kamera Express en kon gemakkelijk mijn keuze maken en correcte levering. Proficiat, doe zo voort. Guy

TV

Une TV extraordinaire !

De service van camera express is buitegewoon. Bij bestelling gebeurt je levering binnen de 24 uur! Als fotograaf heb je vaak accesoires nodig voor een optimale workflow. Levering is dan ook cruciaal,je kan geen 2 weken wachten vooraleer je pakket in ontvangst te nemen. Bij Camera Express beseffen ze dit al te goed. Gisteren een dji mini besteld en 1 dag later staat je pakket al voor de deur. Fantastisch toch? Bedankt camera express voor de super snelle levering !TOPPIE!

Goede prijs/kwaliteit, uitstekende product kennis, buitengewoon klantvriendelijk.

Een nieuwe 4K monitor gekocht bij Kamera Express, nl. LG27UL850. Bijzonder goed toestel met diverse aansluitingsmogelijkheden. Bij Kamera Express tevens de beste prijs, die ik kon vinden bij alle zaken die aan particulieren leveren. 495€, zeer goede prijs! Had oorspronkelijk besteld voor afhaling in de winkel. Klantendienst gecontacteerd omdat winkels onverwacht gesloten waren ivm lock down. Mijn bestelling stond fysiek klaar in het magazijn om te verladen naar de winkel. Product gevonden, order aangepast en dag nadien naar thuis adres verzonden! Bijzonder goede service, zeer klantvriendelijk!

Ferme ugrade !!

Na de 300D, 350D , 600D en 50D toch over gestapt naar full frame met deze 6DmarkII . Wat een prestaties !! en super op gebied van bediening en connectiviteit . Hier ga ik nog plezier aan beleven . De bestelling bij kamera express online en levering aan huis verliepen super vlot ook in deze corona tijden , een aanrader !!

Ik heb een Canon 80D aangeschaft via Kamera-express, super vriendelijke medewerkers aan de lijn gehad én snelle levering. Erg bedankt aan allen

BE: Vlot en duidelijk

Heel vlotte site om mee te werken, alles is heel duidelijk terug te vinden. Werkt zoals het hoort. Ook zeer ruim aanbod, wat super is. één klein minpuntje: soms laadden de resultaten niet na het filteren.

Uitmuntend, perfect en zeer snel!

Zeer kwalitatief product. Voldoet 100% aan de beschrijving. Ben een uiterst tevreden klant. Ook een zeer vlugge levering. ‘S namiddag besteld en de dag enadien netjes aan de deur geleverd. Dit alle binnen de 24 uur ! Zeer tevreden met dit uitstekend statief van Culmann ! Kamera Expressie.be is een voorbeeld hoe je uitstekende artikelen zeer vlug bij de klant krijgt en dit alles aan fantastische prijzen! Kan het alleen maar aanraden.

Fijne service

Extra dagje vroeger geleverd dan voorzien Fijn toestel

Boomsesteenweg 81

2610 Wilrijk