super

zeer goede service/bediening!!!!

Confiance, facilité, efficacité et de nombreux avantages pour le client

Ma femme et moi avons acheté récemment un Sony @6400 (neuf), qui nous avait été conseillé par un ami cinéaste et ce en vue de commencer à produire nos propres vidéos. Pour 949€, payé en ligne le 16 mars vers 22h, nous avons reçu le lendemain à 12h notre colis, bien emballé et protégé contenant le Sony @6400 (avec 1 batterie et adaptateur secteur pour l'appareil) + 2 batteries Sony NP-FW50 + un objectif Sony 16mm-50mm. Un prix imbattable actuellement sur le marché européen! De plus, pour laisser cet avis concernant l'expérience d'achat, Kamera-Express nous offre une garantie de 5 ans. Si nous devions un jour avoir besoin du service après-vente de K-E, nous n'hésiterions pas à commenter davantage l'expérience qui jusqu'à présent est excellente.

je kan er op de mensen rekenen!

hulpvaardig, tijd nemen, vriendelijk, kennen hun producten!

levering zonder problemen, zoals gewoonlijk

Ik bestelde de Panasonic Lumix DC-G9 met kitlens, extra batterij en geheugenkaart. Kamera Express hield me op de hoogte van het verloop van de levering, en zoals gewoonlijk werd mijn bestelling de volgende dag keurig afgeleverd.

heel fijne winkelervaring genoten zeker een pro tegenover het web.

Zeer degelijke uitleg gekregen over de aankoop die ik (een dag later) gemaakt heb. De verkoper was jong, doch zeer up to date met kennis van zaken. Nooit opdringerig. Absolut vriendelijk ook wanneer ik de eerste dag nog niet ben overgegaan tot aankoop. De dag nadien heb ik door de goede ervaring en zeker ook de prijsvergelijking (ook met het web ) beslist tot aankoop van toch een duurder toestel.

conforme

service parfait

Beste winkelervaring tot nu.

Bij de aankoop van een nieuw toestel was ik verbaasd over de vriendelijkheid en de inruilwaarde die ik kreeg voor mijn oude apparatuur. Zeker aan te bevelen.

Niet zo aangename koop ervaring.

Bij mijn aankoop in de winkel liep het al even mis. De overname prijs van mijn oud toestel was, niet zoals beschreven in de mail die ik ontvangen had van Kamera express enkele dagen voordien. Na een beetje onderhandelen heeft de verkoper dit min of meer rechtgezet. Promo korting ook vergeten door te rekenen. liep niet vlot daar in de winkel. Toen ik thuis kwam was de verkoper ook nog vergeten enkele vouchers voor een gratis draagriem vergeten mee te geven, dus even contact opgenomen met de klantendienst. Nu nog eens gemaild maar nog steeds niets ontvangen.

Duidelijke website, correcte prijs en uitstekende garantievoorwaarden

Recent Sony systeemcamera aangeschaft bij Kamera Express. Interessante aanbieding met gratis extra accu en giftbox. Correct en snel thuisgeleverd via PostNL. Art. beantwoord volledig aan de verwachtingen.

Zeer goede klantgerichte service en deskundig advies

Recent kocht ik een EOS R met bijhorend objectief. De verkoper nam de nodige tijd om me te woord te staan met deskundig advies. Prima service bij aankoop>

Perfecte levering, materiaal in perfecte staat.

Ik bestel niet zoveel omdat ik alles steeds wil uittesten. Ik wil zeker zijn van mijn materiaal. Ik heb een Nikon sb900 in occasie besteld en een batterij. De flitser is zo goed als nieuw. Geen gebruiksporen werkt volledig en echt heel goed verpakt. De batterij is een ander merk en past perfect. Ik heb mij veel geld uitgespaard dankzij camera expres. Dankuwel daarvoor.

Fantastisch ! TOP !!!

Zeer goed geholpen in superstore van Antwerpen ! Vriendelijk en met kennis van zaken. zeker aan te bevelen.

Excellent service

J'ai été très bien conseillé et reçu dans le magasin Kamera Express d'Howald (Luxembourg). Très satisfait en tout

Très bien

Le servise client et à l écoute de l'acheteur

Parfait

La livraison s'est effectuée très rapidement et le produit répond tout à fait à mes attentes, à un prix très compétitif

top service

Ik heb wat problemen ondervonden met de levering door de courier. De service per telefoon omtrend het probleem was zeer proffesioneel en vriendelijk. Het probleem is uiteraard ook opgelost geraakt de dag zelf.

onberispelijk

(bliksem)snelle levering, met heel correcte opvolging van een klein onregelmatigheidje.

Vlotte oplossing voor probleemlevering

Bestelde camera was deffect en hierdoor niet verzonden. Verder geen voorraad meer. Toch heeft Kamera Express ervoor kunnen zorgen dat de bestelling binnen de 2 dagen werd geleverd.

Goede service, scherpe prijs

Op zondag besteld, dinsdag al beschikbaar voor afhaling in de winkel. Product was zeer scherp geprijsd. Ruim 25% goedkoper dan elders.

Great service !

I searched the internet and Kamera Express had the lowest price (as a few other websites), but the website guaranteed on top a free delivery the next day if ordered before midnight. I had my camera at home at 11:00 AM the next day!

très serviable

conseils max

Super aankoop

Persoonlijk advies in de winkel Contact met klantendienst Aankoop in de webshop Levering de volgende dag

Reparatie van een kamera

Heel professioneel!

Verhelderend

Bij een aankoop had ik nog enkele vragen waar ik geen antwoord voor had.Na een belletje met Kamera express was alles opgeklaard en alle twijfels waren weg. Ik ben helemaal overtuigd dat dit hetgeen is dat ik nodig heb als kinderfotograaf. Diezelfde dag heb ik mijn materiaal besteld. Je kan heel makkelijk opvolgen wanneer je pakketje gaat aankomen. En als je bestelling in voorraad is komt het de volgende dag al toe! Super leuk! Als een klein kind wacht ik met veel enthousiasme op mijn nieuw speelgoed 🤗

Perfecte service en correct

Ik reeds enkele malen 2de hands materiaal besteld en ben een zeer tevreden klant. De website is overzichtelijk en ze hebben correcte prijzen. Echt een aanrader

Boomsesteenweg 81

2610 Wilrijk