Pluspunten

Service is heel goed! Ik werd goed ontvangen, alle vragen die ik had over de specifieke camera die ik wou, werden beantwoord. De camera werd gedemonstreerd en mocht er ook een beetje zelf mee werken! Ik beveel Kamera Express zeker aan andere mensen!

Geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke site met een ruim aanbod en goede prijzen! Bestelling ging ook vlot en ik kreeg een duidelijke bevestiging via mail.

Mijn pakketje werd nie de volgende dag geleverd, maar 'pas' de ochtend van de tweede dag.

Pluspunten

Wat een " super " vriendelijk onthaal aan de balie. men krijgt er betrouwbaar en adequate product informatie, zelf mogelijkheid tot testen van lenzen op jou eigen body. Niets is te veel, en zelfs bij één tweede bezoek betreffende het zelfde product, alvorens tot aankoop over te gaan. Vlugge response op het mail-verkeer. Pluspunt is ook parking in de nabijheid. Dus één 10 waard !

géén minpunten.

Pluspunten

Erg goeie klantenservice. Ik bestelde een product dat tijdelijk niet voorradig bleek te zijn. Ik werd hier onmiddellijk over ingelicht en wanneer ik een e-mail stuurde om te informeren naar de geschatte leveringsdatum kreeg ik diezelfde dag nog antwoord. Het aangekochte product werd binnen 5 dagen na bestelling geleverd aan huis.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijk

Komen hun levertijd niet na van de dag nadien

Pluspunten

goede kennis, grote voorraad, sterke prijzen

geen

Pluspunten

vlugge en correcte service

Pluspunten

Nooit ******en qua product noch van prijs. Afspraak is afspraak. Top!!

Pluspunten

Heel veel keuze aan de beste prijzen. Alle artikelen hebben een duidelijke omschrijving en uitgebreide beschrijving van de specificaties. Ik bestelde een lens op donderdagmiddag en vrijdagmiddag werd mijn pakketje netjes verpakt afgeleverd!

Pluspunten

Goede overzicht van de producten. Gebruiksvriendelijk. Veel keuze van betaalmogelijkheden.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruime winkel, grote keus, vriendelijk personeel

nakijken of het gevraagde toestel wel in de doos zit.

Pluspunten

Rapport qualité/prix tout à fait remarquable. J'ai acheté d'occasion deux nikon d5100 et trois objectifs, le tout à des prix défiants toute concurrence et cela après avoir longuement analysé les offres des sites les plus connus sur le net . Très bon suivi de kamera express, bon service de post Nl et enfin garantie d'un an sur chaque produit acheté . Difficile de faire mieux.J.D

Pluspunten

Zeer correcte service. Snelle levering. Groot assortiment.

Pluspunten

tot op heden is elke bestelling correct en volledig geleverd

geen enkele!! super zo

Pluspunten

goede service geven goede professionele uitleg in de winkel Antwerpen

Pluspunten

Zeer vlot geholpen, duidelijke uitleg. Veel info terug te vinden op de website. The place to be als je op zoek bent naar een fototoestel of toebehoren. Ook de scherpe prijzen zijn een troef !

Pluspunten

Als beginnende hobbyist fotografie was ik op zoek naar een nieuwe lens. Bij kamera expressie te Gent terecht gekomen. Aangenaam verrast door mooie winkel en ook als ik hulp vroeg met wat ik het best kon kopen een degelijke uitleg gekregen. Doe zo verder

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer vriendelijk, minder duur

Weinig camera’s achter slot om te bekijken (vitrine)

Pluspunten

Op tijd geleverd.

Besteld product zat niet in een doos maar in bubblewrap.

Pluspunten

Betrouwbaar , duidelijke informatie en opvolging ivm verzending , bereikbaar indien vragen of problemen .Ga zeker nog aankopen doen .

Op dit ogenblik geen . Goed bezig!!

4 stars: good service, well treated

Positive

All very well presented and the lowest prices on the market. Payment method goes very smoothly and very simple. I highly recommend Kamera Express to anyone who is planning on buying either online or in one of their stores around Netherlands or in Belgium.

Suggestions

Keep up the good work! No need for improvements and suggestions.

Pluspunten

*Ruime keuze aan toestellen en aan pakketen *Supersnelle levering *Zeer overzichtelijke site

*Levering was in 2 opgesplitst

Pluspunten

- Snelle levering (binnen beloofde tijd) - Veilige verpakking van kwetsbare goederen - Tracking - Overzichtelijke site

- Het moet makkelijker kunnen persoonsgegevens (e-mail) aan te passen in de klantenzone.

Pluspunten

De helpdesk heeft me zelfs 's avonds laat kunnen helpen om een professionele account aan te maken. Aanbiedingen ter gelegenheid van black friday waren ongezien. Levering gebeurde snel en correct.

geen

Pluspunten

Snelle, correcte levering. Prijs (meestal) OK. Let op bij bestelling van een 'kit' : soms bieden die méér voor dezelfde prijs. Zo kocht ik een Panasonic + tas + SD-kaartje. Het kaartje was gratis ...

De site maakt soms rare sprongen.

Boomsesteenweg 81

2610 Wilrijk