Had beter Ifound kunnen heten
Ik was een dure fiets batterij vergeten is de bus(oliedom maar goed), ik bel met Connexxion en daar blijkt dat ik bij jullie moet zijn
Eerste reactie is irritatie dat ik naar een derde partij moet, Connexxion kan die bus gewoon bellen of checken voor me, zoals de NS dat ook doet.
Ik probeer jullie platform, zoek op wat ik kwijt ben maar kan het niet vinden, de volgende vragen komen in me op
1. hoe zoek ik op alleen Connexxion gevonden voorwerpen(kan dit nog steeds alleen via google vinden, heel slecht)
2. hoe weet ik of ik de juiste keywords gebruik, batterij, accu of ebike onderdeel? Het gebruik van andere keywords levert wel andere resultaten, er kan dus iemand zijn die iets niet terug vind door het verkeerde keyword te gebruiken...
Ik maak een lost aan, blijkt later dat dat niet gepubliceerd wordt naar aangesloten partijen en dat er ook niet op lost listings gezocht wordt door de aangesloten partijen, het plaatsen van een found levert ook geen koppeling met mijn lost.
Een dag later probeer ik het opnieuw, en heb ik gelukkig de listing gevonden.
Conclusie, de site werkt, maar had beter Ifound kunnen heten, dit is een minimal viable product die in productie genomen is en toen is de development gestopt, dit kan en moet veel beter!!