Super dankbaar!

Wij dachten een waardevol item voorgoed verloren te hebben, maar dankzij dit geweldige systeem hadden wij het item binnen no time terug gevonden en werd het netjes bij ons thuis bezorgd! Fantastisch!

Bij iLost zijn mijn spullen opnieuw kwijtgeraakt

Zeer slechte ervaring tot nu toe. Aanvankelijk blij dat mijn spullen gevonden waren, maar ik krijg ze, ondanks dat ik 17 euro heb betaald voor verzending, maar niet terug. Meerdere keren gemaild en gebeld, maar krijg alleen te horen dat er nog contact met me opgenomen gaat worden, wat telkens niet gebeurt. Het lijkt erop dat mijn spullen bij iLost opnieuw zijn kwijtgeraakt en dat ik hiervoor ook nog eens heb bijbetaald.

Snel en overzichtelijk

Ik heb mijn verloren portomonnee met veel geluk binnen 24 uur kunnen ophalen. Ik ben zeer te spreken over dit systheem, het werkt goed en snel.

Absolutely great!

The service is much appreciated. This is a fantastic solution.

Portemonnee terug!

Portemonnee verloren, en via iLost weer teruggekregen. Goed system met foto van het gevonden voorwerp waarop je kan reageren en bewijs kan toevoegen dat het van jouw is. Zeer efficient.

Snel, behulpzaam en fijn

Het kostte weinig moeite, alles kwam terecht en mijn verloren spullen waren na één dag al terecht

I never thought I would find my backpack that I lost on my way to work in Utrecht. In less than 24 hours my backpack picture was on the website. when I claimed that this item is mine, in less than five minutes I had received a congratulation e-mail message with some details on how to collect my backpack. When I went to the Office location, I collected it in less than 2 minutes. What a system and what an incredible service! I take this moment to thank ilost company a lot as well as the kind person who delivered it to ilost.

Prima service en dankbaar voor mijn retour!

Snel, handig en gemakkelijk!

Super dat de tas gevonden is!

Jammer dat de tas die op vrijdag verloren was, pas op woensdag werd geupload. Ook de verwerking van de claim duurde vrij lang. Om 8.00 uur 's morgens geclaimd en uiteindelijk om 16.00 uur s'middags de bevestiging dat de tas van mij was en dat hij opgehaald kon worden. Graag had ik ook de vinder willen bedanken! Maar boven alles superfijn dat de tas gevonden is.

Super werkt dit. Met de foto’s erop kijkt het heel handig en snel

goed, maar wel vreemde vraag om mijn eigendom vast te stellen

liet mijn koffer op vrijdag in de bus liggen en op zondag stond hij op i lost

helemaal top, binnen 5 dagen jas weer terug

supermakkelijk, supersnel, en heel duidelijke informatie over de status

Snel opgelost

Bij thuiskomst kwamen we erachter dat wij onze IPad in het vliegtuig hadden achter gelaten. Na zoeken op internet kwamen we uit bij I Lost. Hier zagen we tot onze verbazing dat de I Pad al gevonden was. Gegevens ingevoerd en volgende dag konden we deze alweer ophalen. Goede en snelle service. Top 👍🏼

Fijn dat dit zo werkt. Snel teruggevonden

Perfect!

Geweldig!

Ik was zo blij met deze service. Ik keek in de ochtend op ilost.nl en reageerde toen ik mijn tasje herkende. Na het beschrijven van de inhoud kreeg ik vrijwel direct een mail retour dat er een match was en dat ik de spullen op mocht komen halen. Echt alles zat er nog in, zelfs een handje kleingeld zat er nog. Zijn er toch nog eerlijke mensen op de wereld. hele aardige meneer bij het ophalen die direct mijn spullen pakte. Ik bood hem vindersloon aan, maar hij wilde er niets van weten. Hij zei dat hij niet de vinder was maar enkele degene die ervoor zorgde dat het weer terug kwam bij de juiste persoon. Dat vind ik net zo belangrijk:) Jammer dat er geen fooienpot was. Allemaal heel erg bedankt.

Tas vergeten in bus na 2 dagen zag ik hem op de website, erop gereageerd moest met kenmerken aangeven of t van mij was, bij de 3e dag hadden ze em verzonden en net voor t weekend had ik em binnen. Prima service en super vriendelijk 5 sterren.

Ik ben erg tevreden.

Ik was mijn portemonnee kwijt, daarin zitten mijn bankpas, ov-chipkaart, zorgpas en andere passen. Ik ben erg blij dat het de volgende dag al gevonden was.

uitstekend

goed handelen van de buschauffeur die mijn tas vond en afgaf, correct te woord gestaan met goede informatie toen ik telefonisch navraag deed of mijn tas gevonden was, prettig ontvangst toen ik mijn tas kwam ophalen, extra service, doordat een buschauffeur toevallig weg reed om haar collega af te lossen dat ik een lift kreeg om weer bij een bushalte uit te komen

Vriendelijk en snel

Ik kreeg mijn tas binnen 3 dagen alweer terug. De inhoud was nogsteeds in dezelfde staat, wat erg fijn was. Nogmaals bedankt!

Een geweldige en efficiente manier om je verloren spullen terug te krijgen!

Afgelopen dinsdagochtend ben ik mijn schoudertas met daarin een aantal belangrijke en waardevolle spullen verloren bij de halte van de RR. Ik ben heel dankbaar dat iemand mijn tas direct heeft afgegeven bij de HTM, zodat deze diezelfde avond al op de website vermeld stond als gevonden. Vier dagen later kreeg ik mijn tas thuisgestuurd en de volledige inhoud bleek er nog in te zitten. Ik ben superblij! Ik vind het een fantastisch efficient en vlot systeem. Dankjewel HTM en vinder van mijn tas!

Supergoed

We hebben de verloren sleutelbos terug en dat hadden we niet verwacht. We zijn daar superblij mee. Ik zag de sleutelbos bij Ilost en maakte een melding. Heb heel snel een bericht teruggekregen. Wij willen jullie erg bedanken.

Super snel mijn verloren bezit weer teerug

De volgende dag kon ik mijn verloren tas ophalen. Super!

Blij dat dit bestaat

Super dat ik op deze manier mijn sleutels weer gevonden heb!

Snelle reactie

Ik wist zeker dat het mijn E reader was. Maar we werd gezegd dat het niet klopte met mijn vlucht. Nadat ik meerdere malen gevraagd had om toch even in de e reader te kijken naar de boeken, bleek het toch mijn reader te zijn. Misschien de volgende keer toch wat verder kijken dan naar de vlucht, want de spullen kunnen later ingeleverd zijn. Verder was het een snelle service

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam