Op een vlotte, correcte en discrete manier mijn tas terug.

Een prachtige kans om verloren spullen terug te vinden

Ik bedank de persoon die mijn rugzak naar ILost gebracht heeft en ILost dat het bestaat om verloren spullen terug te vinden in Amsterdam

Jack vergeten in de bus

Ik was mn jack vergeten in de bus, heb me gemeld en kon de jack komen ophalen. Dank je wel Arriva

Snel top logische

Snel= gezien het na een feest 3 dagen +- online wordt gezet. Top = gezien ik het voorwerp terug heb en snel geleverd met inhoud en toebehorenen. Logische= in prencipe logische dat ik blij ben met het voorwerp dat ik het terug heb kunnen krijgen en ze houden je upp to date.

Mijn verloren bankpas zeer snel weer terug, keurig overzichtelijk. Hele goede service!!

Vlot, correct en zéér goede opvolging

Vlot, correct en zéér goede opvolging

Zeer Goed

Mijn rugtas is naar mij opgestuurd. Dingen die kunnen bederven zijn er netjes uitgehaald. De andere spullen waren allemaal aanwezig. De tas is netjes ingepakt en hij was snel bij mij thuis aangekomen. De verzendkosten 16 euro is het ook zeker waard. Ik ben blij met de service.

Positieve ervaring

Ik heb wel een positieve ervaring gehad, alleen duurde het een beetje te lang om de verloren ontwerp terug te kunnen hebben. Ik verlies mijn zak op de vrijdag, op dezelfde dag stond al on jullie website, maar alleen op de donderdag op de week daarna mocht ik terug hebben! En ik moest nog een bericht schrijven. Als ik zelf direct naar een kantoor kunnen lopen, op de volgende werkdag zou ik het al kunnen hebben! Dus ik moezt een paar spulllen die in.mijn tas zaten opnieuw kopen

Super service

Zaterdags vest laten liggen in de bus. ‘s Maandags stond het al bij I lost op de site. Donderdags had ik hem weer. Super service.

Goede respons en vlotte verwerking

Vragen werden snel beantwoord en m'n telefoon kreeg ik al vlot terug.

Super handig en behulpzame mensen

Ik was mijn telefoon verloren en kon hem op de website terug vinden. Gelukkig wordt er goed gecontroleerd of het echt je telefoon is. In eerste instantie dachten ze zelfs van niet, maar gelukkig kwam het naar een nieuwe controle goed.

Very useful !

Everything was easy and quick

I had an Excellent expierience

My son lost his jacked in Bus,i check at your website,amazingly i found the photo of my son`s Jacked..i went to station with my son and immediately they direccted me to where i can pick my son´s Jacked 👍👍👍👍👍

Snelle reactie terug

Zoon was sleutelbos kwijt ik zag volgende dag foto op ilost Contact opgenomen en sleutels gecheckt en inderdaad waren van hem Hij heeft ze opgehaald was top

Je verloren voorwerp staat snel op de site en dt vind ik heel fijn

Perfektes System

Ich habe unbürokratisch und schnell mein vergessenes Eigentum zurückbekommen. Für mich war der Preis ok. Ein Neukauf wäre vielfach teurer gewesen. Das muss man selber, je nachdem was man vergessen hat, abschätzen. Ich bin rundum zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Niet zo best

Vind het jammer dat je van Heeren uit moet naar Maastricht om je portemonee opte halen terweil hij in de bus naar Sittard is gevonden ben zeker blij hem teruch te hebben alleen jamner dat ze mijn geld er uit hebben gehaald er zat ongeveer 130 euro in hadden er 10 euro in gelaten vind het vreemd wand er zijn kamera s in de bus stom dat ik hem verloren was maar vind het niet inorde dat er geld uit gehaald woord De busschaufeurs zijn niet hulps bereid geen zin om door te geven aan de andere dat er een portemonee in de bus licht erg jammer ps ben wel dankbaar dat er een ophaal punt is van gevonden voorwepen als noch bedankt voor het teruch geven van mijn portemonee gr Donny

Laagdrempelig en duidelijke site.

Fijn dat ik mijn jas weer terug heb. Top! Heel erg bedankt.

Ik heb mijn zonnebril terug!

Ik ben blij met de service. Ik had m'n zonnebril verloren in de Efteling. Personeel had niks gezien. Echt wel balen, want het is een dure bril op sterkte die ik nodig heb voor autorijden. Snel even gegoogeled en kwam er al snel achter dat de Efteling iLost als service gebruikt voor de gevonden voorwerpen. Na een dag stond m'n bril al online, paar dagen later is ie weer in m'n bezit. Fijn! Wel €16 betaald voor het versturen, maar dat is maar een fractie van wat de bril waard was.

Over me ov kwijt

Ik wil jullie hartelijk bedanken het was echt super snel jullie zijn de beste dat is mij ervaring echt was heel supersnel

Topsjit

Bril kwijt. Binnen 3 dagen weer terug dankzij Efteling en ilost. Woorden schieten te kort.

verloren auto sleutels in no-time terug dankzij de vriendelijke vinder en iLost

It was an excellent one. It cannot be better

Geweldig!

Geweldig!

Wat een fantastische service, echt top!

Jas en sleutels vergeten in de bus. Echt dom natuurlijk, maar ook erg vervelend. Ik was zo blij toen ik Op de site van U-OV mijn jas herkende. Na een eigenaars check heb ik nu geheel gratis mijn jas en sleutels terug. Er is mij zelfs een kop soep en kop koffie aangeboden. Waar zie je dit nog, nou alleen bij U-OV!

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam