Hele handige service en gebruiksvriendelijk

Hele handige dienst en vriendelijk in gebruik.

Perfekt

Ich hatte meine Uhr auf dem Flughafen von Eindhoven verloren. Innerhalb kürzester Zeit war diese auf der Seite von iLost zu finden. Bis am Morgen konnte ich die Uhr als meine identifizieren. Nachdem ich die Transportart ausgewählt hatte und die Summe für die Spedition bezahlt hatte, wurde meine Uhr schnell versendet. Jetzt habe ich sie glücklicher Weise wieder zurück.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede, snelle service

Alles is prima verlopen. Het verloren voorwerp op de site gevonden en netjes terug thuis bezorgd.

Snel antwoord

Prima afhandeling. Alleen jammer dat je geen bezorgtijd kunt kiezen.

Alles prima geregeld

Ik heb mijn voorwerp teruggekregen. Wel werd er bij het ophalen naar een code gevraagd die ik niet heb gekregen. Fijn dat het gratis is.

Portomonee

Ik ben me Gucci portomone kwijt geraakt en mij idee kaart ligt er nog in en me bank pasje ook nog

Portomonee

a

b

I am so grateful to find back my lost item.

I was on my business trip to Amsterdam and i bought a present for my mom which i lost on the GVB train. You are quite efficient as the lost item was found online just 2 days later. The people working at this department are just so nice and kind to me when i came to pick my items back. Thanks a million! I am so grateful. Your work made my journey to Amsterdam quite beautiful.

Heel blij met het terugvinden van mijn tas. Niet alles zat er meer in , maar wel het belangrijkste. Hartelijk dank aan EBS.

Snelle afhandeling, goed georganiseerd

Heb zelf de HTM al een bedankje gestuurd. Ben heel erg tevreden over de behandeling. Mijn complimenten.

Snel, makkelijk, en veilig.

Perfecte sevice.

We zijn erg blij dat de telefoon is teruggevonden!

Efficiënt!

Fantastische methode om verloren spullen te traceren en terug te vinden. Bedankt!

Goed en snel werkend systeem

Dankzij iLost heb ik mijn portemonnee weer terug bedankt voor de service!

Goed en snel werkend systeem

Dankzij iLost heb ik mijn portemonnee weer terug bedankt voor de service!

Goed service alleen jammer daar geld gestolen ius

Ik ben zeer tevreden alles verliep vlot. Alleen jammer dat mijn 50 euro uit mijn etuitje verdwenen is. Maar dat had ik wel verwacht. Ik had het niet vermeld dat er geld inzat omdat ik dan de kans dat het er nog in zou zitten op nihil schatte. Voor de rest snelle acties en toch nog blij met de spullen die ik terug heb. Hartelijke groet Nadja

Prima service en goede controle eigendom

Sleutel verloren van auto op AirPort. De volgende dag de sleutel gezien op de website en gemeld mijn eigendom.

Fijn om verloren spullen terug te krijgen!

Jammer dat in het weekend niets gebeurd mijn zoon was zijn ov kaart verloren en ik heb hem via ilost terug gekregen dat is heel mooi maar hij is hem vrijdag morgen verloren en voor dat je antwoord krijgt is het pas maandag en dan kan je hem dinsdag middag ophalen.

Fantastisch!

Uw instantie werkt zeer adequaat en professioneel! Duidelijke uitleg en publicatie zodat het eenvoudig is om een afgegeven/gevonden verloren voorwerp weer terug te verkrijgen. ook het centrale ophaalpunt in Amsterdam is een goede zet!

Prima oplossing voor je verloren spullen gewoon foto’s bekijken en staan ze op de site reageren en ophalen, prima geregeld.

Oké.

Fijn dat het gevonden wordt. Bizar dat je moet betalen om je product terug te krijgen! Waarom niet gewoon persoonlijk afhalen...?

Goed systeem voor het terugvinden van je spullen!

Goede afhandeling en duidelijk systeem. Goede begeleiding met aanvullende e-mails etc.

Ik heb een prettige ervaring en ben goed geholpen door de medewerkers van ilost

Super service

Heel dankbaar voor de goede service en keurige afhandeling

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam