Goede service, vlotte, discrete handelwijze.

Hyper heureux

Merci d'avoir plus m'aider a retrouver mon téléphone TOUT NEUF 😃😃😃 JE RECOMMANDE AMSTERDAM ❌❌❌😍

Promised much but delays are not helpful

Took several attempts before iLost accepted my ownership and the I had a postal delay after payment of postage

Great service!

I am amazed by the service and so so grateful we found our son’s favorite toy.

One of the best things that happened to me!!

My sincere gratitude for the person who found my resident permit and all the staffs at iLost. Without iLost, I would have gone through so much troubles. It only took three days for my lost item to appear on iLost website and a few hours for the officers to verify and confirm that the item belongs to me. 100% recommended!!

Zeer goede service.

Mijn zoon , had zijn tas kwijt geraakt in de bus, mijn man is toen naar het busstation gegaan en kreeg daar de site ilost door gekregen , ik heb gelijk door gegeven om wat voor tas het ging + inhoud, daar na is het ontzettend snel gegaan en konden we de tas ophalen, super blij waren we , gelukkig zaten alle spullen er nog in . We zijn iLost zo dankbaar voor het terug krijgen van mijn zoons tas.

Tevreden

De in Artis verloren bodywarmer is weer terug. Top!!!!

Erg snelle reactie, helemaal te gek!!

Goede service met zoveel gevonden voorwerpen

Nooit geweten dat er landelijk zoveel voorwerpen verloren raken in het openbaar vervoer en dat deze site de mogelijkheid biedt ze als gevonden aan te bieden. Het werkt goed en ook snel. Nog 1 tip. Voor mij was niet duidelijk bij welk ophaalpunt we de bankpas konden ophalen in de stad Groningen. Een toevoeging bij Perron S zou locatie: hoofdstation kunnen zijn. We stonden op het verkeerde punt voor het ophalen waardoor het veel tijd heeft gekost.

Great service!

I lost my wallet in a bus and it was delivered via DHL at home. Nothing was missing from it.

Goede plezierige servoce

Vriendelijk, adequaat, didelijk

Snel

Snelle reactie, goed controle. Super blij!

Goede service, maar kan nog wel wat beter

Uiteindelijk een prima oplossing om spullen die kwijt zijn terug te vinden. Wel lastig dat er geen telefonisch contact plaats kan vinden en dat er maar een beperkt aantal momenten beschikbaar waren om de spullen zelf op te halen. Hierover kon ook niet worden gebeld en in een situatie van lichte paniek zou dat wel fijn zijn. De betaalde optie om post te verzenden werkte uiteindelijk goed. Het zou mooi zijn dat er na betaling direct een aflevermoment wordt gecommuniceerd.

Totaal verrast door deze service

Ik kende inlost niet en vond zowel de service toen ik belde om te vragen of er een portemonnee gevonden was zeer correct als de hele afhandeling toen die gevonden bleek te zijn. Heel blij!

Netjes en zorgvuldig

Nadat ik mijn telefoon terug vond op de site en ik gereageerd had, werd er snel terug gereageerd en er wordt erg goed gekeken naar of jij de eigenaar bent.

de buschauffeur van de terugreis vertelde mij precies wat ik moest doen en dat heb ik opgevolgd: gel

Ik heb op de site aangegeven wat ik vergeten was meetenemen uit de bus (éen witte tas + gegevens van de inhoud): en de dag erna stond mij Witte Tas op de foto. Na bewijs van juistheid een handige afspraak gemaakt voor het ophalen op de Europalaan 2A. Geweldig gelukt! Dank jullie wel! Luciënne Habets

Super blij dat ik mijn telefoon weer terug heb!

Het proces is snel en goed verlopen. Duidelijke communicatie en verwachting management.

Dag 1 kwijt geraakt in bus, dag 2 contact met ilost, portomonee is gevonden, dag 3 alweer mijn portemonnee in bezit!

De website is goed en makkelijk gebruikbaar

De site en het systeem is goed en makkelijk te gebruiken, het was alleen jammer dat ik uit Spijkenisse kwam om de tas op te halen en ze mij uiteindelijk de verkeerde tas gaven met werkkleren terwijl ik een tas met gym kleren en schoenen heb gezegd

Goed👍

I am very happy to have received my son’s bag. It instills a sense of pride in this system of finding the lost things. Thank you.

Vriendelijke goede bedrijf

Ik was mijn tas in de ov vergeten. Dus ik belde in paniek op naar gevonden voorwerpen. Er werd mij verteld dat ik de volgende dag op de site moest kijken. Ik had geen hoop meer. Maar de zeer vriendelijke dame aan de telefoon ging mij gerust stellen dat er ook eerlijke mensen op de wereld zijn en dat het wel goed komt. Dus ik de volgende dag op de site gekeken en ik zag mijn tas daar. Ik gelijk de omschrijving van de tas ingevuld en waar ik het had verloren. Ik had een match en kon mijn tas ophalen. Ik ging gelijk bellen om het daarna gelijk op te halen. Eenmaal daar werd ik geholpen door een mooie lieve dame. Ik kreeg mijn tas. Blij ben ik de deur uit gegaan. Bedankt ILOST.

Mobiel in de bus verloren. Door de site van Ilost en de geweldige service van Arriva. Weer teruggevonden.

Duidelijk geïnformeerd

Op zich prima, alleen jammer dat ik de jas niet op het station (Groningen of Leeuwarden) kon ophalen, terwijl ik daar direct gemeld had.

Handig en snel

Handig om per datum en via een foto je eigen spullen terug te kunnen vinden. Snelle reactie en afhandeling bij het claimen van de spullen.

My daughter got her iPhone back easily!

What a great service! We found my daughter’s cell phone that she lost on a bus in Amsterdam and were able to have it shipped to California. Communication was easy and we are grateful!

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam