everything

Pluspunten

Snelle plaatsing van een foto van het verloren voorwerp ondanks het pinksterweekend.

Pluspunten

Heel handig, heel snel en uitermate gebruiksvriendelijk, bedankt en een compliment.

Pluspunten

- Kreeg snel een mail, omdat mijn contact gegevens waren gevonden in mijn tas. - Duidelijke uitleg hoe ik hem zsm kon terug krijgen

Pluspunten

Ik ben onwijs blij dat mijn tas is gevonden en op de site is gezet... Uitstekende service... had mijn tas met twee dagen weer thuis...

Pluspunten

Het is allemaal vrij vlot en snel afgehandeld mijn dank daarvoor.

Weet ik niet

Pluspunten

Snelheid, controle en betrouwbaarheid p

Pluspunten

Snel duidelijke foto van verloren tas op de site. Eenvoudige procedure om afhaling te plannen. Tijdvenster voor het afhalen is heel ruim.

Positive

Aleen maar lof voor I lost!!!+

Positive

Really its super great job they do in i Lost I found my wallet and went to pick it up after tow I hope everybody will find the lost items by the brilliant app Thanks from heart

Pluspunten

Duidelijke site, mijn verloren voorwerpen stonden er dezelfde dag al op. Goed dat er duidelijk om identificatie van de verloren spullen wordt gevraagd. Snelle afhandeling na identificatie.

Ik had 2 dingen (jas en tas) in de tram bij elkaar laten liggen. Ik heb dat duidelijk bij beide objecten beschreven, maar daar werd niets mee gedaan. Jas en tas werden afzonderlijk verstuurd en er moest dus voor beiden apart worden betaald.

Pluspunten

Was snel geregeld, echt top!!!

Pluspunten

Tas (met laptop en toebehoren) verloren in de metro op Rotterdam Centraal en deze gelukkig terug gevonden via iLost.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie en een beschrijving moeten geven zodat zeker is dat de gevonden spullen van jou zijn.

Beperkte tijden om je voorwerpen weer op te halen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel reactie

Via een bericht sturen dat mijn jas in Sittard ligt, maar ik een afspraak moet maken hem in Heerlen op te halen. Afspraak gemaakt maar mijn jas lag niet op de afgesproken dag in Heerlen. Het personeel wist niet waar hij nu was en of hij naar Heerlen ging komen. Door in Heerlen bij Arriva langs re gaan te horen gekregen dat het servicepunt in Sittard dicht was die dag. Ik vind dit onduidelijk en heb nog steeds mijn jas niet terug.

Positive

It was so easy to find my lost item and claim it! I was super impressed!

Suggestions

Have partnership with other couriers as well since the cost for international shipping is really high.

Pluspunten

Perfect idee en goed neergezet. Wekt perfect.

Niks?

Pluspunten

goede duidelijke manier om je spullen terug te vinden. In combinatie met de goede service van de medewerker van het hotel is het prima opgelost

4 stars: good service, well treated

Positive

Thank you very much. I enjoy to get my bag back. I think there are many honest people. and it`a very good orginisation.

Suggestions

The shipping cosst to Germany are too high - €54,-! Why they are much more cheaper in all other countries?

Pluspunten

Binnen de zelfde dag binnen, super.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijke site

Pluspunten

Voordat ik door had dat ik mijn brillenkoker had laten liggen, heb ik al een mail ontvangen met een foto van mijn brillenkoker. Super snelle service en na betaling via I-deal binnen 2 werkdagen mijn brillenkoker weer in huis!

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam