Pluspunten

Iets sneller reageren op de email

Pluspunten

Perfect! Wat een service, wat een snelheid

Spread the word

Positive

Ik heb snel iets teruggevonden via deze site en dit is snel naar mij toegezonden

Pluspunten

Fantastisch geholpen

Pluspunten

Fantastic! I wrote in English and it was not a problem. Fast, items posted within a couple of days; convenient , items delivered to your house within a couple of days after response - my daughter got her shoes back in time for her tournament this weekend!!! Thank you all!

None! This medium is easy to use and assessable to all

Pluspunten

Fantastisch dat het bestaat!

Geen!

Pluspunten

Helemaal goed. Wat een service

Pluspunten

Ik was ontzettend mijn koptelefoon terug te krijgen

Geen is fantastisch

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Je hoeft maar een woord in te typen. Zodat je kan zien wat er is gevonden binnen die categorie. Ook is het fijn dat de datum er ook bij staat per gevonden voorwerp.

Meer berichten sturen over de voortgang met het terug verzenden van het voorwerp

Pluspunten

Duidelijke foto op de site. Snelle reactie op bericht. Ruime openingstijden.

Geen.

Pluspunten

Dat ze hem hebben gevonden

Ik heb mijn jas nuet kunnen halen omdat het verweg was, en kan ook niet laten bezorgen is te duur verzendkosten zijn duurder als de jas.

Positive

It took a while but I found back what i lost!

Pluspunten

dit is een heel goed systeem om een verloren voorwerp weer terug te vinden. De informatie over wat we moesten doen en de afhandeling waren perfect. Dank!

Alles was prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het systeem werkt goed. Superblij dat ik de tas gepost zag. Aardige mevrouw bij het ophaalpunt.

Werkt het traag? Ik vroeg me af wanneer de tas gevonden was en waarom twee dagen later in het systeem verscheen? En ik was verbaasd over de onmogelijkheid om de tas op te halen bij een centraal punt- was zaterdag afgereisd naar Leeuwarden vanuit Alkmaar toen de tas was gevonden, maar kon hem niet ophalen voordat ik een mailtje kreeg.

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

That i found it back is positive

Suggestions

That I should go from Delfzijl to Leeuwarden that’s not good I mean if you find something from line Groningen Delfzijl the lost items should be collected in Groningen and not in Leeuwarden.

Pluspunten

Zoals afgesproken is er ook gehandeld!

Nvt

Positive

The item appeared on the list the following day. If I hadn't spoken to bus drivers of the line and known that the item had been found, it would have been a huge relief to see it on the website so soon.

Pluspunten

duidelijke website kreeg overigens ook nog schriftelijk bericht

de "conversatie" heeft geen send button waardoor het een beetje onduidelijk is of je bericht verstuurd is. dus of een soort chat-box of een email conversatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

informatie en tijdige levering

4 stars: good service, well treated

Positive

Ik ben heel erg blij dat mijn ze mijn telefoon eerlijk hebben geleverd en zo snel mogelijk kunnen ophalen.

Pluspunten

Handig dat alle foto's online te zien zijn, snelle reactie en ruime openingstijden!

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam