Pluspunten

Mijn portemonnee verscheen snel online als gevonden item. Snelle reacties van iLost en daarna ook snel opgestuurd! Binnen 3 dagen na verlies had ik hem weer in mijn handen.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling. Duidelijke informatie.

Mogelijkheid bieden om de eerlijke vinder te bedanken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Werd snel opgestuurd

Knuffels uit het zakje halen voor de foto.wij hebben nu een andere knuffel dan we dachten die niet van mijn zoon is.dan is 16 euro wel veel geld

Pluspunten

Prima georganiseerd. Duidelijk en snel.

Pluspunten

Da's was netjes bewaard.

Het is misschien handig om op de website het adres te vermelden van het service punt waar je de tas op kan halen

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Really nice to know that iLost exists and helps people find their stuff

I am trying to make an appointment through website. After selection of date still says that date is not selected. All I get is NanNanNan. I am yet to receive my lost item due to that

Pluspunten

Snel gevonden en kon hem ook zeer snel ophalen.

Eigenlijk niet, alles was perfect geregeld

Pluspunten

Goede service om je verloren goederen terug te krijgen. Wordt ook zorgvuldig mee omgegaan dat je echt de eigenaar bent.

Pluspunten

Hartstikke fijne service top

Positive

Incredible easy and fast way to have your lost stuff back! Would not change anything! Great job HTM!

Pluspunten

Binnen een paar uur was het verloren item al op de site gezet.

Bij boarden kwamen wij erachter, hier had de stewardess ons misschien al kunnen tippen op deze website.

4 stars: good service, well treated

Positive

They identified as the owner and sent my property back.

Suggestions

I had to wait relatively long until I was approved as the rightful owner. They approved based on description stated in my first response. But it had to take another 4-5 exchanges until they realized this. So, reading and understanding what was communicated, this could be improved/

Pluspunten

Blij verrast hoe makkelijk ik mijn telefoon weer terug vond die ik bij het Rijksmuseum had laten liggen. Prima service en informatie. Alles werkte boven verwachting.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 stars: good service, well treated

Positive

It was great. I got my bag the very next day. Good job , please keep helping like this. thanks again.

Pluspunten

Erg handig zoeksysteem. Verdere afhandeling ook snel, handig en buiten gewoon klantvriendelijk. Ook goed dat je er op wordt geattendeerd in de trein. Heel veel dank ,vriendelijke groeten.

geen

Pluspunten

Meteen reactie Traject kunnen volgen Tas op afgesproken tijd aan huis afgeleverd voor slechts € 4,50

Pluspunten

Snelle afhandeling. Zaterdagavond verloren, dinsdag de portemonnee met alle pasjes, maar zonder papiergeld ontvangen van koerier. Gelukkig kon ik de koerier met paypal betalen want alle pasjes zaten in mijn verloren portemonnee.

Op een of andere manier zorgen dat het geld niet uit de portemonnee niet verdwijnt ondanks de vele betrokken personen en organisaties .

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam