Pluspunten

Super hoe dit allemaal geregeld is!! Kwijt geraakte tas stond dezelfde middag al met foto op internet! Even wat dingen invullen en je kan alles op een zelf aangegeven tijdstip ophalen! Top geregeld en georganiseerd!!

Pluspunten

Snelle en professionele aflevering van verloren items met regelmatige en nuttige updates. Ik ben erg tevreden.

1 star: very bad, unacceptable

Suggestions

I think iLost in itself must be a very good idea. However, I waited 2 weeks for a response about my claimed item. My item is now suddenly marked as being returned to me even though I had not yet even come to look at the item. Now when I finally had an appointment to pick it up, it could no longer be found at the location. So I drove 2 hours for no reason and still do not have my item back, and also no communication from the company about it. I think some extra control is needed, as well as a way for iLost to contact those institutions posting items.

Pluspunten

Beaucoup de retour par mail

Positive

Appreciate the well governed process to help citizens and travelers. Website verification is very good and accurate.

Suggestions

Collect days could be more frequent and sooner to the claim.

Pluspunten

snelle afhandeling, top!

Positive

Easy process, good user experience and very quick delivery, thank you!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Top dat je zelf kan kijken of je verloren artikel gevonden is.

het ophalen daarvan was wel lastig het bedrijf was alleen tussen 8.30 en 14.30 open voor ophalen. en volgens de site kon ik op meerdere plaatsten ophalen maar dat bleek toch niet zo te zijn helaas

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede manier om te kijken of een voorwerp is gevonden. Het is fijn om dat op je mobiel thuis te kunnen doen.

Ik heb een tijd gewacht voor mijn tas op iLost kwam en heb vrij vaak op de website gekeken om te kijken of mijn tas er toevallig op staat. Mogelijk kan er een functie worden toegevoegd waardoor je een tijd lang een melding krijgt via mail als iets wat aan je beschrijving voldoet is gevonden of, bijvoorbeeld, elke dag een overzicht van die meldingen.

Pluspunten

Super service duidelijke site

mogelijk items ophalen bij remise Beverwaard gezien parkeren bij centraal een ramp is. En het duurt geen 3 dagen maar ander halve week voordat de telefoon op de pagina stond.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ik ben zeer tevreden

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

Top service! Bedankt

Pluspunten

Snelheid van item op de site Snelheid van antwoord

Pluspunten

Makkelijk je verloren voorwerp terug te vinden. Je hebt het snel weer thuis.

Pluspunten

Keurig afgehandeld en een slimme manier om de klant ter wille te zijn

Inbreng in het systeem leek wat laat.

Pluspunten

Super handig!

Ik had graag op gemeente willen zoeken en het was mij niet duidelijk of/hoe dat moet.

4 stars: good service, well treated

Positive

Could communicate in English. Got fast answers. Received my lost item very fast after paying.

Suggestions

Ask specific info. What do u need to identify the happy looser. In my case one additional day went by because I forgot to tell u my date of birth. Tell on the website that u only need to pay when there is a successful match.

Pluspunten

Volgende dag gelijk opgehaald. Goede service!

Positive

Fast track of the lost stuffs.

Pluspunten

Snelle service.

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam