2 sterren: slechter dan verwacht

- mogelijkheid om kleine zaken per enveloppe op te sturen ipv voor €16 per koerier. - Deze enquête is er eerder dan mijn spullen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling, nadat gevonden voorwerp op website was geplaatst fijn dat goed gecheckt wordt

op zaterdag voorwerp verloren, pas maandag einde middag te zien op website. Bellen heeft geen zin want je wordt verwezen naar de website. Ik wist in welke bus ik iets had laten liggen....

Pluspunten

Handig dat ze foto's plaatsen em snelle service/afhandeling.

Hoe weten jullie dat iemand echt de eigenaar is als het mogelijk is om een voorwerp op de foto te herkennen, bijvoorbeeld het merk van een autosleutel.

4 stars: good service, well treated

Positive

Perfect, They found my wallet with everything, losten in GVB

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ondanks afspraak was het bedrijf dicht. jas werd niet direct gevonden. het koste ongeveer een uur voordat het werd gevonden.

afspraken goed nakomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling met matchen en ophalen van de verloren tas.

geen

Pluspunten

Snelle afhandeling en super geregeld!

geen

Pluspunten

Tas verscheen binnen een dag op de website en 3 dagen later is de tas thuis bezorgd. Heel fijn om mijn spullen zo snel weer terug te hebben.

Pluspunten

Dankzij Ilost heb ik mijn tas met spullen terug, gelukkig! Alles via email geregeld, superhandig en snel! Heel duidelijke communicatie en afspraken, echt goed!

Niets te verbeteren

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

super fijn mijn spullen terug te hebben zonder veel moeite

2 stars: worse than expected

Positive

Heel goed dat deze website bestaat. Super handig en geweldig om je spullen weer terug te vinden!

Suggestions

Ik ben maandag langs geweest om mijn artikel op te halen. Konden het niet vinden. Dit was voor mij het enige moment om binnen de openingstijden langs te gaan dus heb ik het laten verzenden. 16 euro; wel ontzettend dure verzendkosten. Echter nu nog steeds niet binnen, vraag mij af waar het mis gaat..

Pluspunten

8.5

Pluspunten

ik vind dat goed idee om eigen spullen terug te vinden

alles is prima.geen opmerking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vrij snel duidelijkheid over het resultaat

Na het vinden van het verloren voorwerp duurt het erg lang voor het bij de betrokkene ter post is bezorgd. De medewerkster ter plekke noemde 14 dagen tijd om het pakketje te bezorgen. Dat is vrij lang. Inmiddels is het pakketje nog niet bezorgd. ( na 1 week)

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Makkelijk website en je mag kiezen waarop je gaat je verloren voorwerpen zoeken. Aanrader.

Pluspunten

Ik kon het all snel ophalen Was erg blij met de curves

Pluspunten

Super blij dat het zo is afgelopen. Goede info duidelijke site. Fantastische afhandeling. Kortom heel blij dat get verlorene zo compleet terug is.

!

Pluspunten

Duidelijk te vinden betrouwbaar en geven niet zomaar dingen weg !

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam