Snel gevonden, ook de mogelijkheden voor het ophalen was goed geregeld.

super !!!

op internet foto gevonden, gemaild, 2 vragen gekregen om te kijken of het idd mijn sleutels waren en kon ze meteen ophalen

Vriendelijk geholpen fijn snel product terug. Goede afhandeling. Was alleen moeilijk te vinden waar ik precies moest wezen. Voor de rest fijne en snelle afhandeling en snelle reacties.

Goed bedrijf.

Goeie en snelle service. Er was iets vertraging opgelopen met mijn verzending,werd netjes aangegeven. Goeie communicatie. Blij dat zo iets bestaat. Het is goedkoper om het door een koerier te laten ophalen als zelf een treinkaartje te moeten kopen om het op te halen in Walibi.

Heel fijn, snel, duidelijk! Wat een service!

Altijd doen een verloren of gevonden voorwerp plaatsen en bekijken

De foto van mijn dochtertje haar tasje, die zij in de bioscoopstoel had laten liggen, stond heel snel op jullie site. Wij hebben het tasje opgehaald en dat verliep allemaal prima!

Een abspolute aanrader!

Ik ben mijn portemonee kwijt geraakt. En een dag later heb ik die, compleet mogen ophalen bij de Gemeente Arnhem!

Hele goede service. Ben blij dat ik mijn jas heb mogen ophalen

Was dik tevreden. Heb zo snel mogelijk mijn jas mogen ophalen

Perfect om zo je kwijtgeraakte spullen terug te vinden

Ervaring zeer goed

Voorwerp snel terug.

Ik miste op de website om aan te geven waar ik het kwijt was geraakt en het tijdstip.

Zo ontzettend blij

Erg blij dat ze zijn teruggevonden. Het duurde wel een goede twee weken, ik had de hoop eigenlijk al opgegeven. Ik denk dat het handig is om die verwachting dat het tot wel een maand kan duren belangrijk is. Uiteraard had ik graag willen weten waar mn sleutels gevonden waren en de vinder een bedankje willen sturen.. dat kan momenteel niet.

Helemaal top

Was gewoon top

perfect

Nadat we konden aantonen dat een pull van ons was, hebben we dit een paar dagen later mij ons thuis ontvangen

Blij dat zoiets bestaat

Gevonden, gezien, gereageerd en teruggekregen.

Gemakkelijk

Supersnel en gemakkelijk.

Eerlijk en betrouwbaar

Eerlijk en betrouwbare organisatie vooral in samenwerking met de GVB en alle betrokkenen organisaties die meer goed doen met de verloren en gevonden voorwerpen van de mensen echt terecht komen bij de mensen. Echt hulpzaam en prima service. Fantastisch!!!! Ik heb er geen worden meer verder voor.

Super service

I found my bag

Dear sir madam thank you very much for you cooprative service .i am happy which is i lost my bag in tram .thank you very mach again

Goed en correct gehoplpen

I was overwhelmed

Am really happy abaut your service it was first and effeciate.

Ronduit slecht

Medio mei 2020 sleutels verloren in Amsterdam. Ongeveer een week later herkende ik ze op een foto op de website van iLost. 1. Sleutels vanzelfsprekend geclaimd via de website waarbij ik 2 "bewijsfoto's" heb toegevoegd. Dat claimen kost best wat tijd. Gelukkig is dat claimen éénmalig. Dacht ik. 2. Ik krijg keurig een e-mail van iLost dat de claim is ontvangen. Prima. 3. De reactie van iLost: "Aangezien wij niet op locatie werken tot 1 juni ivm coronavirus, kunnen wij de sleutels er niet bijpakken om het bekijken. Probeert u het na 1 juni nogmaals.". WAT??? Alle begrip ervoor dat de coronacrisis zo zijn beperkingen meebrengt maar WAAROM moet ik opnieuw een claim indienen terwijl mijn claim ongetwijfeld in een database is opgeslagen!? Vaag. 4. Omdat er verder geen informatie van iLost meer in mijn mailbox belandt én omdat het inmiddels eind juni is geworden, besluit ik om opnieuw te claimen. Na opnieuw het "claimformulier"op de website te hebben ingevuld en de foto's te hebben toegevoegd, druk ik op de knop "Verstuur verzoek". Geregeld dus? Néé, helaas krijg ik nu de melding dat ik de sleutels al heb geclaimd en dat dat niet nogmaals kan!!! Maar, mij was toch gevraagd "Probeert u het na 1 juni nogmaals."? Verwarrend. 5. Ik ben het zat want ik heb nu geen idee of mijn claim nu wel, óf niet in behandeling is. Daarom vul ik het contactformulier in dat ik op de website aantref. Ook dit keer ontvang ik een e-mail van iLost waarin de ontvangst van mijn "aanvraag" wordt bevestigd. Ok, dus nu komt alles in orde. Dacht ik. 6. Even later ontvang ik e-mail van iLost. Aan de boodschap kan ik geen touw vastknopen. Ik probeer na 2 weken dan maar of ik een vraag o.i.d. in mijn "claimscherm" (hé, dat werkt eindelijk!?) kan toevoegen. Dat lukt. Maar de sleutels heb ik nóg niet terug! Van de 139 in Amsterdam gevonden sleutelbossen met "vinddatum" 31-3-2020 t/m 19-5-2020 zijn er overigens op 10-7-2020 nog steeds 131(!) niét terug bij de eigenaar. Slechte reclame, voor iLost!

Heel positief

Beschouwde mijn tasje al als verloren . Ging toch eens kijken hoe dat werkte met gevonden voorwerpen . Heel goed en duidelijk dysteem . En ja hoor na 2 dagen stond mijn tasje er op . Gelijk afspraak gemaakt en opgehaald .het was niets duurs maar ben wel heel blij .

uitmuntend

na dat we er achter kwamen dat mijn man zijn tel. buiten op bank hadden laten liggen en ik ging kijken was hij weg, uiteraard balen. volgende ochtend toch maar even gemaild en wat bleek hij was afgegeven kreeg meteen antwoord en kon hem ophalen . gelukkig zijn er toch nog eerlijke mensen . bedankt

Duidelijk en snel

helemaal goed knuffel snel terug gevonden en goede controle op eigendom .

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam