Binnen een week had ik mijn verloren schooltas teruc

geweldig

snelle duidelijke afhandeling

Dik tevreden!

Zeer vlotte, duidelijke en vriendelijke reacties. Uiteindelijk, dankzij eerlijke vinder, ook mijn rugzak met inhoud terug.

Een perfecte service: efficient, hoffelijk, zeer effectief, wat wil een mens nog meer?

Ellendig gevoel dat ik een tas met spullen kwijt ben geraakt door eigen onnodig onoplettenheid. Heel blij dat ik die tas op de foto van verloren voorwerpen te zien. Een groot compliment voor de dienst iLost! Bedankt!

zeer goede service

Een prima mail contact. duidelijk antwoord Ter plekke station platform 5b vriendelijke bejegening.

ik ben mijn sleutels op 19 juni verloren. Pas op 22 juni ging ik toch nog een keertje kijken en bij de datum 22 stonden ze. Dit is niet de juiste datum. Normaal zou ik niet zo snel nog een keer kijken omdat de 19de er al opstond. Maar ik ben blij dat ik ze terug heb. De bode heeft ze netjes gebracht.

Hele dure verzendkosten

Wij vinden de verzendkosten belachelijk duur. Verzen via PostNL kost €4,50 ongeveer en dit kost €18. Heel erg jammer. Ook ophalen was voor ons geen optie omdat we te ver weg wonen. Je moet echt iets van veel waarde vergeten wil je voor deze service kiezen

Helemaal top

Heel fijn dat ik mijn jas zo heb terug kunnen vinden. Prima service, netjes geregeld!

Prima service en snel

Echt super! De verloren tas met de lievelingsknuffel van mijn dochter werd gevonden. I lost heeft het ontzettend snel geregeld dat het verzonden is. Super service, dank jullie wel!

Fijn dat ik mijn rugtas zo snel weer terug had

Geweldige service en goede website !

Mijn schoondochter wees mij op ilost en ik was verrast door de gemakkelijke manier om mijn verloren sleutels aante melden en hoe het contact verder via de mail verliep ! En het heeft uiteindelijk er toe geleid dat ik mijn sleutels weer heb! Ilost verdient een heel groot compliment !

Mooi en top systeem

Het is een mooi systeem, en het werkt perfect! Zeer tevreden!!

Ben heel blij te weten dat er zulke eerlijke mensen zijn heb alles terug

Ben heel blij dat I lost bestaat . Had eigenlijk niet verwacht alles terug te krijgen , helaas heb ik veel dingen moeten vernieuwen paspoort bankpas / Ben diep onder de indruk hoe eerlijk men is Jammer dat ik de eerlijke vinder niks kon geven 0mdat ik het toen niet had

Nooit vergeten

Ik dank youli voor holp souper good zijn youli dank je wel

Mijn ervarin

I had a very bad experience, I tried to get some information in the garage of the buses in Amstelveen and the office was open and nobody was there, I even tried to ask the drives but they said to try another day, next day I was there earlier and it was 15:45 and it was nobody in the office again.

Duurt ff

Het duurde iets langer dan verwacht maar na 10 dagen kon ik mijn telefoon weer ophalen.

nog geen reactie van jullie

ik heb nog geen reactie van jullie gehadover mijn telefoon

Goed systeem maar duur.

Opzich een goed systeem maar erg duur om het terug te krijgen. Ik was mijn jurkje vergeten in een hotel. Stom en natuurlijk mijn eigen schuld. Moest via I lost mijn jurkje terug halen en daar hoge verzendkosten voor betalen. Dat vind ik echt een nadeel. Had betere service van het hotel gevonden als ze dit zelf hadden verzonden.

geen reactie gekregen

de telefoniste kon mij niet goed informeren. portemonnee inmiddels 6 dagen geleden geclaimd en nog geen reactie. moeizame communicatie

snelle service

Werkt makkelijk.

Fijn dat mijn tas is terug gevonden en alles er nog in zat.

Ben heel blij dat mensen me sleutelbos af heeft gegeven

Heel erg blij dat ik me bos sleutels terug heb

Geweldig !!!!

Had eerlijk gezegd geen hoop dat ik terug zou vinden. Ook de medewerker was erg hulpzaam,top !!!

Ik heb mijn tas teruggevonden

Ik heb mijn tas teruggevonden alleen mistte er 350 eu uit en heb ik hierover een mail gestuurd maar geen reactie gekregen.

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam