zonder de vertraging door corona was het perfect geweest

op zondag 3 mei 2020 was ik mijn sleutels verloren en op 7 mei stond er een foto van mijn sleutels op ilost. Het duurde tot 1 juni dat ik ze kon komen ophalen. Ik vind ilost een geweldig systeem. Ik ben goed en vriendelijk door jullie geholpen. Wel jammer dat ik de persoon die mijn sleutels gevonden had en de moeite heeft genomen om ze bij jullie af te geven niet kan bedanken. Met vriendelijke groet Paula Bos

I’m so happy and grateful for this great service you are given to us! Thank you so much!

Snel en veilig en vriendelijke service!

Vrij snel antwoord. Goed bericht verkeer. Alleen telefoon nummer zou ook handig zijn. Om in contact te komen het bedrijf waar de spullen liggen. Voor de rest prima!

Super deze service

Echt goede werkwijze en makkelijk toegankelijk. Snelle afhandeling. En super blij met mijn terug gevonden sleutels!

Op een prettige en snelle manier iets dat we verloren hadden teruggevonden

Prettige communicatie, heldere site en snel!

Snel, makkelijk mijn ipad terug

Wie verliest er nu zijn ipad in de ikea? Ik dus. De volgende ochtend vroeg was er meteen een match. Hartstikke fijn!

Goed en simpel geregeld!

Helder, makkelijk en snel. Eenvoudiger kan het niet. Echt uitstekend geregeld.

Snel en gemakkelijk mijn verloren tas teruggevonden.

Snel en gemakkelijk mijn verloren tas teruggevonden.

Fijne site!

Gelukkig onze gsm nog terug gevonden, duurde alleen erg lang voordat iets erop stond en voordat er contact opgenomen werd, maar al met al een super site!

Mooi geholpen

Het duurde langer denk ik om de corona virus.

Amazing service, very thankful!

Amazing service, very thankful!

snelle reactie, duidelijke communicatie, adequate afhandeling

Top platform om verloren voorwerpen te vinden of te melden!

Pure satisfaction

It was a delight talking to the stuff. It's a wonderful job that you guys accomplished. Cannot thank you enough.

Toppppp

Kon het gelijkk ophalen vriendelijke mensen geen problemen gehad

Top ervaring

was mijn telefoon op woensdag avond vergeten in de bus, op vrijdag stond hij al online. het was een pinksterweekend en kon hem op dinsdag ochtend al ophalen. beter kan niet. super vriendelijke service

Snelle service en vooral zeer klantvriendelijk

Geweldig!

Ik was mijn telefoon verloren in de bus, de buschauffeur heeft hem gevonden en deze netjes achter gelaten bij het hoofdkantoor. Waar ik hem vervolgens kon ophalen toen de telefoon herkent was door mij op de foto en ik kon aangeven dat ik de eigenaar was. Al met al een goede ervaring. Bedankt hiervoor.

Super !

Super makkelijk mijn tas teruggevonden! Ik raad Ilost echt aan ! M.v.G. Shalina

Ik ben zeertevreden over mijn kennismaking met Ilost

Ik ben zeertevreden over mijn kennismaking met Ilost

Eenvoudige zoektocht en uitstekende service

Was mijn boodschappentas vergeten in de tram. Na 3 dagen zag ik via iLost dat de tas gevonden was. Na een omschrijving kreeg ik een mailtje dat het mijn tas was en verzonden zou worden. Inmiddels de tas ontvangen, waarvoor mijn dank.

Bril

Duurde even de reactie maar is nu gelullig terecht.

Heel blij met de goede service .

Heel fijn dat ik mijn telefoon terug heb mede door de vriendelijke lieve mensen die de moeite hebben genomen om me te bereiken , kon ze gewoon bellen op een 06 nummer daarna was alles snel geregeld.

Top service!!

Handig, snel en goed qua checken of je de eigenaar bent, top service!

Organisatie werkt heel doelmatig!

Een paar maanden later nog eens gaan zoeken en toen bingo.

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam