Fast and reliable.

They managed to contact me every step of the process of delivery, it was delivered in a safe and locked manner. Very fast delivery. Great service!

Super goed geregeld

Dag na mijn verlies.de portefeuille op jullie site terug gevonden.

Snelle reactie van t personeel, goede communicatie en op korte termijn had ik mijn spullen weer. Top

Snelle respons na het verliezen van portemonnee

Na mijn portemonnee verloren te hebben, heb ik na 2 uren reeds de melding ontvangen dat het terug gevonden was. Zeer vlotte afhandeling. Bedankt voor de goede service

Top en erg blij met hun

Mijn dochter was haar sleutelbos kwijtgeraakt in de bus op weg naar school. Elke dag een week lang gezocht op de site, maar niet gevonden. Tot we foto's en andere zoekopdrachten gingen proberen. Bleek dat men had genoteerd sleutebos ipv sleutelbos. Daarom kwam onze zoekopdracht niet naar boven. Nadat we daar achter kwamen was alles snel geregeld. Nogmaals hartelijk bedankt

Ik ben erg blij met hun service

Ik was mijn portemonnee verloren in de bus. De volgende dag stond hij al op iLost. Nadat ik had aangegeven dat hij van mij is, kreeg ik binnen een dag (op een zondag!) het bericht dat het inderdaad mijn portemonnee was en kon ik een afspraak maken om hem op te halen. Ik ben zeer vriendelijk geholpen en ben erg tevreden over de service.

Handig en snel

Snel gevonden, snel geregeld

makkelijk en snel, zelf in tijden van crisis

makkelijk en snel, zelf in tijden van crisis

Verschrikkelijk slecht

Mijn gestolen portomonnee werd gevonden en afgegeven bij de gemeente Amsterdam. Daar heeft men kans gezien hem weer kwijt te raken. Vervolgens gaat men "onderzoeken" - je hoort helemaal niets, je moet iedere keer zelf informeren naar voortgang waarbij het vaste antwoord is "we zijn er mee bezig". Inmiddels vier weken verder en nog steeds niets gehoord, kortom een "paarse krokodil"

Proceduur veels te lang

Uiteraard ben ik uiteindelijk blij dat het terecht is maar voor een z'n grote bos had ik toch wat meer medewerking verwacht. Ander half week geen toegang tot heel veel gebouwen... terwijl ik à la minuut reageerde vind ik niet normaal

Slecht

Vanwege de corona heb ik geen afmeld bericht gekregen, wel gegaan gisteren en daar stond gesloten. Helemaal voor niks gegaan zonder afmeldbericht.

Klantvriendelijk

Snelle afhandeling klantvriendelijk 1 min puntje is dat de afhaalpunt erg afgelegen ligt voor mensen die met OV moeten reizen.

KUT!!!

Dag na constatering van verlies, gemeld bij ophaal punt. 2 dagen moeten wachten om via een omweg weer terug te komen bij de ophaal punt. 'Grapje' heeft mij 200 euro gekost.

Sleutel lost

It was fast to get it

Smooth and fast process

Everything works online and via mail, so no waiting on a phone line for hours and no need to collect my lost item

Got my phone back

This service is brilliant and really great full for how quick and easy they got my phone back

Goed geholpen en ben zeker blij dat ik me tas terug heb kunnen ontvangen

10😘😘

10😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

Dankbaar. 🙏

Bedankt

Mooi man

Tas verloren met veel inhoud, deze via iLost binnen een week terug gekregen. Had niet verwacht dat alles er nog in zou zitten.

Fijn duidelijk en snel

Zeer snel, zelfs in deze coronatijd. Super.

goed en snel

ik kon snel mijn tasje ophalen en werd vriendelijk behandelt

Ik ben zeer tevreden over de site ik kon zo m'n spullen terug vinden q

super dankbaar

Ben heel blij dat ik maandag mijn sleutels bij iLost kon ophalen.Hier kunt u niets aan doen maar jammer dat ik zaterdagmiddag bij verschillende balies op het station ben geweest en dat niemand mij daar heeft doorverwezen naar de Qbuzz balie.Zondag avond heb ik mijn gegevens op de site gezet en tot mijn vreugde maandag ochtend een bericht terug .Gauw weer met de bus naar Groningen en ik heb ze terug .Nogmaals een heel groot COMPLIMENT, vriendelijke groeten

Uitstekende service

Sleutels kwijtgeraakt in de bus, na een aantal dagen stonden ze op deze site. Heb vervolgens het item geclaimed en bewijs geleverd dat dezd van mij zijn(busnummer, tijdstip etc). Vervolgens kunnen ophalen bij een ophaalpunt. Uitstekende Service!

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam