Duidelijk. Snel resultaat. Kan niet beter!

Ik was verrast door de moeiteloze efficiëntie & grote hulpvaardigheid

Mijn ervaringen met het systeem als zodanig (vanaf aanmelding vermissing tot teruggave) waren zo bevredigend, dat alleen het cijfer 10 in aanmerking kwam. Wel zou het aanbeveling verdienen, bij de bevestiging van de afspraak aan te geven hoe je vanaf Utrecht Centraal (met het OV) bij de iLost locatie kunt komen en deze ook wat duidelijker te markeren.

Excellent!

It's a great concept and it worked very well for me when I left my device at the hotel room and checked out of hotel. Called the hotel few hours later and they provided me their link to iLost and found my device and just had to add the comments to prove its mine. Of course it depends on the house keeping at the hotel and hates off to Sir Albert Hotel Amsterdam for excellent service at their end.

Super goed geregeld!

Mijn tas had ik heel snel op een makkelijke manier terug!

Werkt goed!

Super makkelijk en mijn pinpas terug

Was mijn telefoonhoes met pinpas erin in de bus kwijtgeraakt. Gelukkig dacht ik de volgende dag om nog even op de site te kijken en was heel blij het te vinden. Email gestuurd met 'bewijs' dat het hoesje van mij was, afspraak gemaakt om het op te halen op het kantoor vlakbij Station Sloterdijk en ik heb mijn pinpas en hoesje weer terug. Dank jullie wel!

Snel gevonden

Door de makkelijke site vonden we snel de foto van de portemonnee die mijn man verloren was in Alkmaar. Alles er nog in, mijn vertrouwen in de medemens is behoorlijk gestegen.

Super fijne dienst!

Mijn portemonnee achtergelaten in de bus. Deze stond snel online zodat ik hem kon claimen. Procedure ging gemakkelijke en snel.

Ik was blij de rugzak weer terug te hebben, en zeer teleurgesteld dat er Euro 150 uit verdwenen was

Ik heb de rugzak gelukkig terug, de laptop en telefoon, de bankpasjes en (al) het geld en de overige spullen zou een groot verlies geweest zijn. Toch was er Euro 150 in drie briefjes van Euro 50 uit een buiktasje verdwenen. Het restant Euro 350 in briefjes van 50 en Euro 100 in briefjes van 10 en 5 zaten er nog in. De briefjes van Euro 50 zaten niet meer in een stapeltje maar twee briefjes apart van de rest. Zeer merkwaardig dat een deel van het geld verdwenen is daar een niet eerlijke buspassagier, wanneer die de vinder zou zijn, toch al het geld eruit zou nemen? Ik heb enkele dagen geleden een reply op de iLost site gezet en gevraagd wie de vinder was, maar de advertentie is nu verdwenen en een antwoord heb ik niet ontvangen, ook geen reactie op mijn verhaal dat er Euro 150 was verdwenen. Ik zou via deze reactie toch graag antwoord op mijn eerder gestelde vragen ontvangen. Ik ben van plan deze zaak aan het hoofdkantoor te zenden, wellicht kunnen zij dan een onderzoek instellen. Ook denk ik aan aangifte te doen, maar ik wacht eerst de reactie van het hoofdkantoor af

Mooi dat ik mijn rugtas met volledige inhoud weer terug heb.

Jammer dat ik helemaal vanuit Zoeterwoude naar Gouda moest om mijn rugtas op te halen. Ophalen in Leiden was wat simpeler geweest.

Supersysteem!

Zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk benaderbaar systeem. Erg tevreden over!!!

Goed dat I Lost er is

Ik ben een tasje met inhoud van Primark in de bus vergeten helaas maar de volgende dag stond het op I lost😁helemaal blij. Enige nadeel is dat het in Haarlem gevonden is en ik in Ouderkerk woon. Je kunt het ophalen in Haarlem voor mij zonder auto een reistijd van 5 kwartier. Of het door een koerier op laten halen voor 18 euro. Omdat de waarde vd inhoud vh tasje 19 euro is niet rendabel voor mij. Ze mogen het niet normaal opsturen voor tnt tarief verzekeringstechnisch niet mogelijk. Ik denk dat het voor mij niet rendabel is om mijn tasje terug te krijgen de waarde tov de kosten. Desalniettemin vind ik het een goed systeem!

uitstekend

my bag was found by HTM within 2 days! thank you

almost everything was returned. thank you very much,

Mooi dat het zo kan.

Pasjeshouder kwijtgeraakt in Vlissingen in de bus van Connexxion. Een week later keurig netjes weer thuisbezorgd dankzij de melding van Connexxion op iLost. Iedereen bedankt

i lost geweldige organisatie DHL PARCEL helaas slecht

goede middag, ik ben heel blij met Ilost en super waarop men door mij verloren artikel heeft geborgen en verzonden. chapeau. Ik heb wel een klacht naar DHL Parcel. deze organisatie heeft niet naar behoren afgeleverd. niet aangebeld wij waren thuis op afgesproen tijd, en pakket gewoon weer mee terug genomen. I Ik heb contact opgenomen met DHL Parcel. 0900 2222 120 gesproken met Manuela. zij heeft klacht genoteerd onder nummer 90 12 921. u kunt daarnaar refereren met dank g.a. van der Kroon

Snel en goed en duidelijk.

Snel goed en duidelijk geholpen!

Heel goed geholpen!

Heel netjes en goed geholpen!

Teruggevonden wat ik zocht!!

Ik ben heel erg blij want ik heb ze gevonden wat ik zocht. Dankzij de site van ILost

Zorgvuldige afhandeling!

Er wordt zorgvuldig omgegaan met de verloren goederen. Wij moesten kunnen aantonen dat het ons bezit was. Prima afhandeling! Nogmaals bedankt. Henny

Netjes en heel snel geregeld.

Op woensdag had ik mijn telefoon in de bus verloren, een paar uur later stond deze al op ILost vermeld. De volgende ochtend kon ik hem meteen ophalen bij de desbetreffende vervoersmaatschappij. Ook wordt er goed gecontroleerd of je daadwerkelijk de eigenaar van het verlorene bent. Heel tevreden en blij met het terugkrijgen van mijn telefoon.

Het systeem is helemaal perfect en uiteraard heel fijn dat portemonnee terug gevonden is. Alleen vermoed ik dat, wanneer het niet direct bij de persoon opgehaald wordt die het gevonden heeft, men minder betrokken is bij degene die iets verloren heeft. In mijn geval bijvoorbeeld zaten de pasjes en credit cards nog in de portemonnee (maar het duurder een aantal dagen voordat het op Ilost stond, dus had inmiddels al alles in gang gezet voor nieuwe passen, maar het geld was er wel uit gehaald (200 euro). Wanneer men de vinder kan contacten zou dit misschien niet gebeurd zijn. Bovendien zou ik de vinder, als het geld er wel in zat, zeker een beloning gegeven hebben.

Snel en makkelijk!

Mijn gevonden voorwerp stond binnen 2 dagen op de site. Een afspraak maken was zo gedaan en alles zat er nog in!

Snel gevonden

Ik was mij tas kwijt en na 3 uurtjes was het gevonden en vondt het geweldig. Mij dag kan niet meer stuk. Met vriendelijke groeten Frederik Franklin Schenk

zeer goede ervaring met iLost

op een zeer snelle en fijne manier het verloren voorwerp teruggekregen

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam