da's geen service ?!

heb spiegel laten hangen in hotelkamer .. stom van me natuurlijk .. kost me 18 euro om 'm terug gestuurd te krijgen ? die's gek .. pakketje versturen tot 1 kg kost 6,50 euro of zoiets ? dit is geen service, dit is een verdienmodel :( -------------- heb inmiddels uitleg gekregen waarom kosten bijna 3 keer over de kop gaan, is een derde partij die dit doet .. geen wonder dat het dan zoveel kost .. ik blijf er echter bij dat het derhalve geen SERVICE is, maar gewoon een verdienmodel ..

Wat een uitvinding deze site. Het werkt perfect, bedankt!

Ik was heel bezorgd. Ik dacht dat ik hem toch niet meer zou terug vinden. Gelukkig is deze site er.

Vlot en profesioneel

Perfect, snelle reactie en afhandeling

Korte lijnen en snel reactie. Was snel geregeld.

Fantastische site!

Ik had mijn tasje in de bus laten liggen, vervolgens sprak ik een chauffeur aan om te vragen wat ik moest doen om het tasje terug te vinden. Hij wees mij op jullie site. Na een paar keer gekeken te hebben en ik eigenlijk de hoop al had opgegeven, stond het er toch ineens op :-) Volgende week heb ik een afspraak om het tasje op te halen.

Snel geholpen. Ideale service

bag (tas)

I lost my bag during my trip to Aachen by the bus, and the driver pick it up! I am a student who study in UWC and I really apreciate it!

Handig en snel

Nou ja, heel fijn dat ik mijn fiets weer terug heb!

Snel, correct en resultaatgericht

Verloren voorwerp snel terug

zeer positief

Tas in de tram laten staan. Met betrekkelijk weinig vragen via de mail en na 2 keer op mijn verzoek de afleverdatum te hebben gewijzigd, keurig thuisbezorgd.

Geweldig.

Ik dacht, die ben ik kwijt. Maar ik werd er gelukkig van dat ik mijn handschoenen weer zag. Dat ik ze moest halen uit Leeuwarden was jammer. Liever in Groningen. Hoewel het ook een stimulans is om er een leuk dagje Leeuwarden van te maken.

Fantastisch!

Handig, zorgvuldig, met foto, wist niet dat dit nu zo ging, kon het gemakkelijk vinden op internet, bij Q-buzz zeer klamtvriendelijk.

redelijk ok

werkt prima allemaal. Wel jammer dat het zo ondoorzichtig is dat er verschillende busmaatschappijen op dezelfde lijn rijden en dat je dus bij meerdere maatschappijen bij ilost moet zoeken. Kan me voorstellen dat sommigen daardoor niet vinden wat ze zoeken.

secuur

alles ging helemaal prima en alles was duidelijk

Geweldig en supersnel

op een dinsdagavond mijn OV-chipkaart kwijtgeraakt in de bus en ik had 'm de zaterdag erna al in m'n brievenbus. Top geregeld!

We zijn heel blij dat de sleutels terecht zijn!

Ik had de sleutelbos al vrij goed omschreven en toch kreeg ik het bericht helaas de sleutels zijn niet van u lijkt het. Als je de sleutelbos tegen het licht in hield kon je zelfs ons telefoon nummer nog lezen. Ik begrijp ook dat jullie voorzichtig zijn met sleutels maar aan de andere kant, wat heeft iemand anders aan die bos? Ze kunnen slecht alle deuren in Nederland uit proberen. Ik heb nu het telefoons van ons erin gebrand :-)

Mijn tas is retour!

Heel blij met deze service en werkt gewoon goed!

top

Heel goed en blij mee.

snel gevonden

Locatie is tot 22.00 open en toch maar ophaal optie tot 17.00 uur. Bleek flink haasten voor niets. Verder was het prima gegeld, zou alleen de ophaaltijd aanpassen naar de tijd van de betreffende ophaallocatie.

supersnel en duidelijke instructies

Eenmaal op ilost gezet was alles binnen 48 uur geregeld. Snelle en adequate informatie en reactie van ilost. Mijn complimenten!

iLost is duidelijke en snelle app

In mijn haast bij het uitstappen van de metro vergat ik mijn tas. 2 dagen later zag ik dat deze was gevonden en achtergelaten bij het service punt op Rotterdam CS. Heel blij. Compliment voor de eerlijke vinder!!

livraison hors délai annoncé

Le service que vous offrez est a priori très utile dans un cas comme le mien (portefeuille perdu et retrouvé dans l'hôtel Meininger à Lyon) et je vous encourage à le développer. Malheureusement, la livraison par TNT n'a pu avoir lieu à Tignes dans le délai annoncé (d'abord mercredi puis jeudi passé) en raison des intempéries de jeudi. Le colis n'était toujours pas livré lors de notre départ samedi (alors qu'il faisait très beau vendredi) et il est maintenant annoncé pour ce lundi. Je devrai trouver une solution pour réacheminer le colis depuis mon lieu de vacances à Tignes vers mon domicile en Belgique. La gestion d'une telle situation n'est pas prévue sur le site de TNT et il n'y a pas moyen de contacter une personne chez eux pour traiter le dossier. Finalement, il aurait été beaucoup plus simple que je m'arrête à Lyon samedi lors de notre retour de congé pour récupérer le colis à l'hôtel Meininger.

very good

i lost my phone , they help me find it

Werkt. Geweldig.

Portemonnee zelf kwijtgespeeld in bus. Paar dagen later keurig op iLost. Opgehaald en alles zat er nog in ook zeg.

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam