Perfecte service

Heel blij met deze dienstverlening

Ik heb mijn verloren voorwerp weer gevonden! Ik werd profeciioneel geholpen en ik kreeg snel een reactie. Groetjes. Lisette

Super geregeld!!

Eerlijk gezegd had ik geen idee waar ik heen moest bellen toen ik mijn waterflesje (een soort dopper maar dan incl. een doosje met met medicatie!) bij een betaalautomaat van de parkeergarage had laten staan! Eerst de beheerder van de parkeergarage geprobeerd: die hebben heel vriendelijk geprobeerd me te helpen maar wisten het ook niet. Toen de politie gebeld (alleen omdat het politiebureau er naast staat, ik weet ook wel dat ze wat beters te doen hebben). Die verwezen me naar de gemeente. Toen ik daar op de site keek zag ik meteen een link naar iLost en nog geen minuut later wist ik waar mijn eigendom was :) Even ingevuld wat de details van mijn eigendom waren (om te bewijzen dat ie echt van mij was) en drie minuten later kreeg ik een telefoontje dat ik het flesje kon komen halen. Super makkelijk en effectief dus!

Duidelijke en handige service

Goede ervaring. Zelf de pagina in de gaten gehouden en het product met een herkenbare beschrijving kunnen vinden. Na aan te hebben gegeven dat het product van mij was, kreeg ik heel snel reactie dat het een match was en het product afgehaald kon worden. Bedankt!

Professioneel

Ik was echt blij dat gvb mijn tas heeft gevonden en het systeem werkte goed van het terugvinden via jullie site. Hartelijk dank nogmaals. Met vriendelijke groet, Oda Zonnenberg

Ik ben erg blij dat ik teruggevonden heb wat ik verloren heb. Ik snap ook best dat er kritische vragen worden gesteld als je claimt dat je de eigenaar bent, maar soms zijn dingen moeilijk te bewijzen.

Heel blij dat een Syntus-medewerker mij via de chatfunctie wees op iLost!

ILost werkt heel duidelijk en direct. Kies de regio waarin je iets hebt verloren en dan kun je gericht op zoek! Tegen mij werd alleen wel door de Syntus medewerker gezegd, dat als je je verloren voorwerp na een week nog niet hebt gezien, dat de kans dan erg klein is dat je het terugkrijgt. Gelukkig bleef ik een paar weken lang checken en zo vond ik rugzak mét inhoud gelukkig terug. Heel blij mee!

Ik heb nog niks bevestigd gekregen

Ik vind het vrij onduidelijk. Ik heb gereageerd op de tas die ik ben kwijt geraakt maar vervolgens kan je nergens zien of je claim nog in behandeling is of een bevestiging via je email. Dan staat er bij veel gestelde vragen dat het 2 a 3 werkdagen kan duren voordat je iets hoort en wanneer dat niet gebeurt je de vinder nogmaals n bericht kunt sturen via je verloren voorwerp. Maar ik kan mijn verloren voorwerp nu nergens meer terug vinden

Relaxte manier om je telefoon terug te krijgen

Telefoon had ik verloren in de trein. Vriendelijk passagier gaf hem aan machines deze leverde hem in. Via iLost vond ik hem twee dagen later op hun website. Voor 18 Euro werd hij 2 dagen later in goede staat thuis bezorgd.

Prima verzending, alleen wel een beetje erg prijzig.

Perfecte service

Uitstekende service van iLost en aangesloten organisatie. Portemonnee verloren in Arnhem en eenvoudig kunnen ophalen in Amsterdam vlak bij station Sloterdijk met alles er nog in.

Werkt goed en makkelijk

Geweldig!

Ik had een tas achtergelaten in het OV. Wist niet of het in de EBS-bus of de metro was gebeurd, en had er weinig vertrouwen in dat ik die ooit terug zou krijgen. Door op iLost te zoeken vond ik de tas al op de derde dag. Ik had hem in de N-Z metro achtergelaten. Wat een wonder! Weet alleen niet wie hem gevonden heeft, dat vind ik wel jammer. Zou die persoon graag willen bedanken.

Tip top,

Gewoon prima gegaan, denk hierbij vooral aan de aardige en attente chauffeuse. Volgens mij heeft ze e.e.a. met spoed geregeld.

Uitstekende service!

De koppeling vinder - ov - I lost - eigenaar werkt prima. Binnen 24 uur had ik mijn laptop terug. Dankzij een eerlijke vinder, de RET en I lost!! Goed ook dat de RET erg zorgvuldig omgaat met het teruggeven.

fantastisch

Naast het feit dat ik enorm blij verrast was dat er nog mensen zijn die de moeite nemen, gevonden voorwerpen naar klantenservice te brengen, ben ik onder de indruk hoe vriendelijk en professioneel de site ILost van Ikea is.

Ik was mijn handtas in de bus vergeten. Via I list had ik het de volgende dag weer terug. Heel fijn 😁

Helemaal top geregeld

Heel goede service

Snel mijn verloren voorwerp terug gekregen.

Supersnelle service!

Stom genoeg mijn sleutel verloren in de tram maar dankzij iLost ( en een eerlijke vinder ) snel weer terug gekregen. Super!

geweldig! had telefoon direct terug

Telefoon in de bus laten liggen. Telefoon vergrendeld met "find my phone". en telefoonnummer op scherm laten zetten. Werd al heel snel door buschauffeur gebeld dat hij hem gevonden had. Kon hem de dag erna bij Qbuzz ophalen. Harstikke bedankt Qbuzz!!!

Gewoon prima gelopen.

Gewoon prima gelopen.

Geweldig; snel en veilig terug bezorgd

De service I lost werkt echt heel goed; door de foto’s kun je je verloren item herkennen en met een omschrijving kan herkend worden of je de eigenaar bent. Ik had niet verwacht mn tas nog terug te krijgen maar zo’n snelle service heeft mn verwachtingen helemaal overtroffen. Echt geweldig!

Snel en makkelijk

Heb al 2x middels iLost iets teruggekregen. Makkelijk en snel geregeld. Tip, Door medewerkers klantendienst laten verwijzen naar deze site.

Mapje met bankpas, rijbewijs en waardebonnen in de lijnbus verloren. Via I lost weer terug gevonden. Heb zelf alle vertrouwen in de samenleving, maar deze gebeurtenis bevestigde dit op een aangename wijze. Hartelijk dank.

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam