Een behulpzame, effektieve organisatie.

Rugzak met persoonlijke en voor mij belangrijke zaken in de bus laten staan. Bih mijn navragen ben ik steeds vriendelijk en terzake te woord gestaan. Na drie dagen had ik 'm geheel in orde weer terug.

Jullie zijn toppers!

Super aardig en efficiënt geholpen, oprecht zo fijn!!!

Tas laten staan en kon hem gelukkig binnen 48 uur weer ophalen. Bedankt RET

Ik had nooit verwacht dat ik de bril terug zou krijgen

Geweldig. Goede service vooral met die foto s.

Super goed, snel en vriendelijk geregeld!

Heel blij dat ik mijn iphone weer terug heb. Duidelijke instructies ontvangen over hoe en waar ik 'm op kon halen.

Heel blij dat mijn zoon zijn tas terug heeft

De tas werd gevonden, snel gepost, en zo kon ik hem direct claimen. Hij hoefde hem daarna alleen nog maar op te gaan halen. Super.

Zeer goede service

Is goed geregeld zou alleen handig zijn als verloren voorwerpen bij HTM ook opgehaald kunnen worden. Is een paar dagen sneller als verzenden.

Top! Netjes en snel geregeld.

Na contact leggen bevestigd dat ik de eigenaar was. Afspraak gemaakt en opgehaald. Alleen was even op het terrein zoeken waar ik moest wezen. Ging snel en soepel.

snel geregeld

Mijn sleutels waren makkelijk gevonden op de website. Na 1 dag al bericht dat ik ze kon ophalen.

Ondanks dat ik een nacht moest wachten, vond ik wel dat ik snel mijn tas mocht ophalen vanaf het moment dat het op de site zichtbaar was

Duidelijke website. Fijn dat zo’n service voor gevonden voorwerpen geboden wordt.

Geweldige service

Boek verloren in de trein van Blauwnet/Arriva. Kon nog geen uur later het voorwerp hier vinden. Top.

Kleding retour

Vriendelijke receptionist heeft me naar website verwezen voor aanvraag met afgeven enige details kleding. Daarna snel bericht met een nummer gekregen en afspraak met de receptie gemaakt. De kleding zat keurig in een plastic zakje.

Erg blij met deze site na verlies van tas.

De volgende dag al stond een foto van mijn tas op de site. Onmiddellijk na de bewijsvoering dat de tas van mij is kreeg ik bericht hoe ik de tas weer in bezit kon krijgen. (Al eerder heb ik ik het verzoek gekregen om mijn bevindingen op te schrijven. Toch krijg ik opnieuw een verzoek. Dat schept verwarring)

Mijn sleutels gevonden en vlot teruggekregen.

Zie hierboven

Prima, maar wat zou het fijn zijn om iemand te kunnen spreken.

Ik ben erg content met ILost. Wel zou het érg fijn zijn geweest om iemand te kunnen spreken die iets meer kan vertellen over een gevonden voorwerp en dat niet moet worden gewacht op een mailtje dat 3-5 werkdagen op zich zou kunnen laten wachten. In mijn geval betrof het een verloren laptop met gevoelige data erop. Het ging mij er niet om dat ik hem sneller terug zou hebben, maar wél de bevestiging dat het de door mij verloren laptop betrof en dat deze dus in 'veilige handen is'.

Heel fijn dat iLost er is!

Zeer goed dat er om een duidelijke en precieze omschrijving wordt gevraagd van het verloren artikel zodat niet iedereen het zomaar kan opeisen! Hartelijke dank voor jullie hulp!

Bedankt !

Bedankt voor het plaatsen van mijn voorwerp en snel reageren op mijn melding. Top service. 1 minpunt DHL levering duurde een week voor die 18 euro ga ik het zelf ophalen volgende keer.

Geweldig systeem

Ik vond het wel raar dat ik moest zeggen wat er op het labeltje stond . Gelukkig had ik er nog 1 en kon ik daar op kijken . Maar normaal let je daar niet op . .

Handige tool.

Ik vond het duidelijk met de foto erbij. Was alleen jammer dat de site niet te vertalen is.

Fijn dat het werkt!

Eerst de opluchting dat mijn etui was gevonden. En fijn dat het ophalen ook goed is gegaan. Dus fijn dat het werkt.

Vinden was makkelijk ik kreeg geen reactie

Ik weet niet of het aan I lost ligt, toen ik mijn muts terugvond op de door het rijksmuseum geposte foto kon ik daar geen foto uploaden waarin ik aantoonde dat de muts aan mij toebehoorde en ik hoorde ook niets van het museum. Uiteindelijk ben ik er zelf achteraan gegaan en heb de muts (#513671)weer meegekregen. Toen kreeg ik achter elkaar de twee berichten van de afhandeling; Het is een match, je bent de eigenaar en fijn dat u uw eigendom heeft opgehaald.

Je krijgt je spullen en dat is top!

Je krijgt je spullen en word om veel bewijs gevraagd en dat is geweldig Bij aankomst staat er niemand en weet je niet waar je heen moet dus moet je op zoek. Dat kan veel beter! Reactietijd is verder uitstekend. Je krijgt snel reactie onder werktijden.

ILost is zeer goed

Heb mijn handschoenen in de Connexxion bus verloren en Binnen 3 dagen zie ik het op de lijst van iLost staan. En zo heb ik mijn handschoenen terug. Thanks

snelle afhandeling!

Ik was zo blij op tijd te weten dat ik iets vergeten was! Nu kom ik het zelf snel nog ophalen voor ik terugging naar huis.

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam