Supersnel en eenvoudig

Gelukkig was mijn verloren item gevonden. Het was zeer eenvoudig om via iLost dit weer terug te krijgen. Hartelijk dank!

Geweldig goed geholpen.

Een gemakkelijke site op de vergeten spullen weer terug te krijgen.

Surprisingly grateful

I grateful to find all the items in my lost bag.

duidelijk

zo snel mogelijk geantwoord

Lekker snel mijn spullen terug

X

Verloren en weer teruggekregen, wauw

Mijn pet in bus 15 laten liggen op een woensdag, balen. De volgende dag op I lost gekeken, maar mijn pet stond er niet tussen. Wel stond op de website dat het soms wat langer kan duren voordat een item er op staat. Okay. De volgende dag (vrijdag) weer gekeken, geen pet te zien. Er was wel 1 item waarbij stond dat het een pet was, maar er zat geen foto bij. Ik gokte dat het mijn pet zou kunnen zijn, dus ik had mijn pet beschreven (ook de bijzonderheden van mijn pet) en in welke bus ik mijn pet had laten liggen. Ik krijg vrijdag meteen een bericht dat het een match was. Ik heb aangegeven dat ik deze vrijdag ook wilde op halen en om 16:00 uur had ik mijn pet weer. Wauw, in het begin dacht ik nog "die zie je nooit meer terug", maar binnen 48 uur had ik mijn oude petje terug. Thank you I Lost :-D

Supersnel en handig

Het is heel gemakkelijk om je verloren spullen te zoeken en de afhandeling is ook goed en snel

Heel blij dat ik mijn tas weer compleet kan ophalen..

Ik w8 nog op mij tas dus ik kan nig niks zeggen is al dag 3

Hoop dat het snel.komt

erg fijne oplossing

Erg fijn dat het mogelijk is om de verloren items dicht bij huis op te kunnen halen en dat ervoor gezorgd wordt. ook fijn dat er naar identificatie van het voorwerp gevraagd wordt; zo komt het bij de eerlijke vinder terecht

Ik ben zeer tevreden over de goede service.

Ik heb binnen een paar dagen mijn verloren bril teruggekregen.

Goed, maar.....

Het verloren object keurig terug ontvangen, maar hierbij helaas ook een object van iemand anders, dit geprobeerd te melden, maar tot nu toe geen reactie hoe we dit bij de rechtmatige eigenaar kunnen bezorgen.

snelle reactie

het duurde bijna een week voor die werd gevonden maar ben wel super blij dat die toch nog gevonden is.

Alle lekker snel geregeld!

Uitstekende site als je iets verloren hebt.

Had mijn rugzak in een bus van Arriva in Leiden laten liggen. Via de websie van Arriva mijn verloren gegevens ingegeven. Na 2 dagen kijken op de website stond mijn rugzak netjes op de gevonden voorwerpen. Aangeklikt dat dit de mijne was, en na controle persoonlijke gegevens deze op het verzamelpunt in Gouda opgehaald. Geweldige service van Arriva

Goede service! Snel mijn voorwerp terug

Ik was mijn ID verloren in de bus, deze stond na 1 dag al op iLost. Deze op kunnen halen! Helemaal tevreden met deze service.

Prettig snel en zorgvuldig

Mijn portomonee met al mijn pasjes was ik verloren. Al snel (de volgende dag) stond mijn portomonee op de site. De administratieve afhandeling daarna was vlot. Keurig heeft men eerst een check gedaan of ik de eigenaar was. Nog dezelfde week kreeg ik via de bezorging mijn portomonee terug. Alles was compleet! Dikke pluim!

Het werkt goed!

Wat een service dat van alle spullen die in de bus achter gelaten worden een foto gemaakt wordt en deze op de site geplaatst worden. Met een enkel mailtje kan je de spullen op afspraak gratis weer op gaan halen. Geweldig!

Super, Dank u wel.

Perfect, great service

Heel blij!

Ik had niet verwacht dat ik mijn tas zou vinden.. ik was het kwijtgeraakt en het kon overal zijn.. maar ik twijfelde of ik het op station/ in de bus verloren had en dat klopt! Ik ben natuurlijk blij dat ik mijn spullen terug heb. Alleen een minpunt is dat ze een aantal dagen wachten met het publiceren van de verloren goederen. Ik vond mijn spullen 5 dagen later op de website. Ik kan mij voorstellen dat mensen de hoop opgeven na een dag of twee. Maar ik mag niet zeuren, dankje keolis!

Ik ben heel snel geholpen en had binnen 1 dagn antwoordt dat ik mijn spullen mocht ophalen. Dus ook de verificatie is snel gedaan.

SUPER te vreden

Ik ben super blij met de manier waarom de website werk. Het is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. TOP!

super

was mijn muts wij bij IKEA, had hem terug hetzelfde dag

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam