Heel blij dat de Connexxion chauffeur mijn telefoon gevonden heeft. Super!

Keurig opgelost allemaal

mooi dat ze mijn beurs gevonden hebben

heb me beurs weer gelukkig terug

Ben heel blij dat mijn kleinzoon zijn portemonnee terug heeft

Portemonnee kwijt geraakt in de bus, en inderdaad via ilost bij hermes op kunnen halen met alles wat erin zat, gelukkig zijn er ook eerlijke mensen.Dank je wel!

Geweldig.

Gepost en drie dagen later gevonden en op de site. En..... het voorwerp terug. Snel en efficiënt.

Eenvoud, gemak en helderheid gedurende het hele traject van aanmelden tot retour ontvangen

Uitstekend en gebruiksvriendelijk.

Duidelijk overzichtelijk makkelijk

Sleutel kwijt geraakt op de hei.. Op de gemeente site "gevonden voorwerpen"gevonden.. En mijn sleutel gevonden.. na 2 dagen bericht dat ik hem kon ophalen..

Mijn warme handschoenen weer terug

Nadat ik mijn handschoenen had laten liggen in de metro, zocht ik de volgende werkdag op ilost en in eerste instantie herkende ik mijn handschoenen niet op de foto; ivm het licht leken ze blauw terwijl ze paars/Bordeaux rood zijn. Ik moest wat details aangeven en daarna mocht ik ze komen halen. Een mijl of 7 van huis maar dat vond ik niet erg; lekker met de bus en zo gevonden.

Geweldig!

Ik was mijn telefoon verloren in de bus. Door iLost kwam ik er al snel achter dat mijn telefoon was gevonden en kwam ik in contact met de eerlijke vinder. Super!

Geweldige en snelle service

Ik heb een heel positieve ervaring: goede zoekfunctie, snelle antwoorden. Enige tip: duidelijk vermelden waar het voorwerp moet afgehaald worden (bij de infobalie) met vermelding van de correcte openingsuren (want wij hebben gelopen om er om 19u te zijn terwijl de balie bleek open te zijn tot 23.30u)

Fijn om mijn spullen via Ilost weer terug gevonden te hebben.

Ik zag de foto van de tas van mijn dochter nog dezelfde dag op Ilost. Toen moest ik een paar vragen beantwoorden en kreeg ik te horen dat we de tas op konden halen bij de All go winkel. Gelukkig!! Wat zijn we blij dat de tas gevonden is.

Very good

Easy to use easy to find my item easy to communicate

Happy

Ik was zo blij dat ik mijn baby tas terug heb gevonden. Wat een fantastisch systeem dat je je verloren item zo éénvoudig terug kunt vinden online.

Best systeem om verloren voorwerpen terug te vinden

Continu op Joost gekeken en halverwege de dag al stond er een bericht. Goed dat ze checken of het wel van jou is. Prima gegaan!

Geweldig en snel

Snel en accuuraat

Ik heb mijn verloren oplader snel weer terug gekregen. Ze geven de spullen ook niet zomaar mee dus dat geeft wel vertrouwen in de eerlijkheid van het systeem.

Ik ben zeer tevreden met de service van iLost.

Ik ben iLost dankbaar dat mijn verloren goederen is terug gevonden.

Awesome

Thanks for running this service

behulpzaam efficient vriendelijk

Súper ervaring met Ilost. Geen bureaucratie, geen geharrewar gewoon bewijzen dat van jou is en klaar is kees. Blij dat jullie er zijn.

Super snel verloren voorwerp weer terug

Gymtas vergeten in de bus. 1dag later stond deze online op ilost. Omschrijving van de tasten inhoud doorgegeven. Binnen 2 dagen reactie en de tas opgehaald.

Fantastisch!

Super stom dat ik wat ben kwijt geraakt en op straat verloren ben, maar echt fantastisch dat iemand het object heeft gevonden en het vervolgens bij iLost is terecht gekomen. Echt fantastisch! Zo vriendelijk en aardig, mooi dat gewoon normaal is.

Ik ben zeer correct en snel geholpen.

Binnen drie dagen nadat ik zag dat mijn sleutels gevonden waren, kon ik ze op Centraal Station ophalen.

Top! een 10 voor ilost en EBS

Fantastisch geregeld door Ilost en EBS, we zijn erg blij dat ons rugtas terug is!!nTop

Was heel snel teruggevonden. Suer

Ben jullie heel erg dankbaar.

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam