Geweldig! Goed en makkelijk systeem.

Goede service en heel makkelijk na te kijken of je artikel teruggevonden is. In mijn geval wel. Heel blij met dit systeem.

Duidelijke foto, snel gevonden.

Ik kreeg een helder idee, zou ik m verloren hebben in de tram of bus?? Snel de website gevonden, sleutel ingevoerd en na 2 minuten zoeken direct gevonden, duidelijke foto. Prettig ook dat er goed wordt gekeken of het daadwerkelijk ook je sleutel is.

Meteen teruggevonden veilig en per koerier thuisbezorgd

Meteen teruggevonden veilig en per koerier thuisbezorgd

Fantastisch snel vlekkeloos

Dank!

Toppie

Hallo, Ik heb op 17 januari mijn mobiel kwijtgeraakt in de EBS bus 316. Onlangs heb ik mijn mobiel weer in bezit, dankzij Ilost. Ik ben goed geholpen en contact ging ook soepel. Hartelijk dank. Wat fijn dat er zo een site is.

Toppie

Goed navraag gedaan naar bewijzen. Goede site, foto duidelijk.

snel en gemakkelijk geholpen

Adapter in hotel achtergelaten, gemakkelijk via Ilost kunnen terugvinden.

Fijn & snel geholpen

Na dat ze gevonden waren, was het een fijne en snelle ervaring.

geweldig, gebruiksvriendelijk en serieus

Precies zoals beloofd stonden de gevonden voorwerpen maandag middag on line. Ik zag eerst een verkeerde tas aan voor de mijne maar de inhoud kwam niet overeen dus die werd afgewezen.Later zag ik mijn eigen tas.De inhoudsopgave klopte met de werkelijkheid.alle antwoorden kwamen snel. Afhaalafspraak gemaakt. Vriendelijke vrouw checkte mijn idee en was oprecht blij dat ik mijn tas terug had Prima service, tevreden klant

Very easy

Everything went smoothly, and super thanks for saving my sanity :)

Ik ben voortvarend geholpen

Super tool!

Snelle reactie, goede tool om afspraak te maken met locatie waar je verloren item ligt.

super

mobiel in bus laten liggen en op iLost de volgende dag al teruggevonden. Voor 18 euro naar huis op laten sturen en dat duurt wel 3 of 4 dagen en dat is lang. Graag proberen om dat sneller op te sturen

Super goed

Ben heel blij met de service , zo heb ik mijn bril teruggevonden 😃

Goed op de hoogte gehouden en netjes afgehandeld

Prima !!!

Snel mijn spullen terug gevonden

Perfecte klantgerichte service

Snelle reacties, meedenkend met de klant en zeer gebruiksvriendelijke site! Hulde!

Super snel

Fijn dat ilost bestaat

Heel goed geregeld.

Snel en gemakkelijk de tas terg gevonden en gekregen.

waardeloos

Het werkt niet. Teveel producten. Te lang wachten voor je wat terug hebt. Website in de gaten houden. Duurt veel te lang voordat je door al die producten heen bent.

Hele fijne en overzichtelijke site. Snelle communicatie ook, dat vind ik altijd erg fijn.

Met mij bewijzen dat ik had en mij verhaal was snel geregeld

Was heel snel geregeld kon ook op zondag daar gaan De nadeel was wel dat het niet in Dordrecht opgehaald kon worden maar in Station Gorinchem Wel makkelijk met de trein

prettige mailtekstjes

terug van goed kledingstuk, vervangen is anders lastig

goed en professionel verlopen

ik was heel blij mijn jas en sjaal terug te vinden onder goed beheer van Ilost op de vakantiebeurs Utrecht 2020. het verlopen was heel professioneel na verificatie mag ik mijn gevonden vorwerpen mijnemen. top job.

slecht

Nadat ik de beschrijving van mn verloren armband heb gemaild, ontving ik de foto. Deze foto kwam helaas niet alleen bij mij terecht maar ook online op iLost. Iemand anders heeft zich met foto en omschrijving bij de balie van Carre gemeld en de armband opgehaald. De foto is per ongeluk online gezet en er is verzuimd aan degene die de armband ophaalde te vragen naar de naam of het emailadres die dan zou moeten overeenkomen met de gegevens van mij. De mail met foto heb ik pas later gelezen. Nog voordat ik op de foto kon reageren, ontving ik een mail waarin stond dat ik, gefeliciteerd u heeft uw verloren stuk terug, al was langs geweest. Gemaild dat dit niet zo was en Carre kon mij geruststellen. foute mail. de armband ligt er nog. Mn man is direct naar Carre toegegaan met foto, mail, paspoort maar de armband was er niet. Dus helaas. mijn ervaring is slecht. iLost werkt prima en Carre heeft mij inmiddels naar tevredenheid schadeloos gesteld.

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam