Mijn ervaring was zeer goed, snelle service en makkelijk te gebruiken

Ik vind het een goed systeem. Vondt het makkelijk bedienbaar.

the absolute relief! That's what i felt

Dear ilost team, good morning from Athens Greece! Recently I had the great chance to celebrate holiday Christmas in Amsterdam. Unfortunately, my daughter lost her back bag in line 1 of tram. Thanks to you the Tas (#508376) was found and my travel agent picked it up for me and brought it back to Greece. Of course my little girl is happier than ever! Really like to thank and congratulate you for your flawless system of planning and staging your life. You’ ve got a great set up for helping people who lost their property. Generally, as a tourist I felt safe and totally organized from you! Viva, HOLLAND!!! Good for you! In my country, well done is translated as ‘’ ΜΠΡΑΒΟ ’’!!!! (bravo)!!!! With kind regards Irene Bitsola … a new friend of yours from Greece!

Top idee, zo’n I lost website

Super mooi dat ik na 1 dag mijn bril op de site zag staan. Zeer gebruiksvriendelijke site omdat het versturen van berichten snel en makkelijk gaat, ook heel snel antwoord terug. Ik heb wel echt moeite moeten doen om aan te tonen dat de bril van mij was, er werd twee keer kort terug gereageerd met “Helaas het voorwerp is niet van U. Maar na twee berichtjes van mijn kant waarin het uitgelegd heb, was het akkoord. Het ophalen op Eindhoven airport ging vlot en vriendelijk.

duimpje omhoog

alles is erg netjes afgehandeld

Zeer Positief

Had mijn portemonnee daags na dat ik hem in de bus was verloren weer terug. De foto van mijn object, op de site nam meteen al mijn ongerustheid weg. Heb zelfs mijn pasjes niet laten blokkeren. Dank

Heel bijzonder

Had mijn plastic tasje met T-shirts gekocht bij Gerry Weber, in de lijn 7 richting Kanaleneiland om 17.00, laten liggen. Wat een geweldige verrassing dat ik zag dat het gevonden was!!! Geweldig petje af voor Ilost.

Blij

vlot en betrouwbaar

schriftelijke bevestiging na de vondst van mijn verloren object en snelle responses op mijn mails die bovendien vrij veilig zijn verlopen waardeer ik zeker.

Heel blij!

Na het verliezen van een rugzak in waarschijnlijk de bus, stonden er een dag later al duidelijke foto's op Ilost. Daar we precies de inhoud aan konden geven was er al gauw een match en konden we de tas snel ophalen in Zwolle. Enkel bij het ophaalpunt is het niet erg duidelijk waar je je aan moet melden/ zijn moet, voor het ophalen van gevonden voorwerpen. Maar werd allervriendelijkst behandeld en de weg gewezen.

Uitmuntende service tegen een ietwat hoge prijs

Jullie reageerden heel snel en accuraat. Alleen de prijs (18 euro) vond ik te hoog. Jullie schrijven dat jullie eea met een koerier sturen, maar dat klopt niet. Dit is gewoon pakketpost en dat hoeft geen 18 euro te kosten. Daarnaast heeft het bedrijf waar ik voor werk in 2 dagen duizenden euro's uitgegeven aan Van der Valk dus dan had het ook best gratis gemogen. Maar daar zullen jullie los van staan.

Stom dat ik iets vergeet in de metro van rotterdam Maar. Blij dat het gevonden is Blij dat er zo veel moeite wird gedaan om de echte eigennaar te vinden Super service Maar hoop dat ik niet meer voor dit gebruik hoef te maken Medewerkers RET super vriendelijk!!

Na herkenning van verloren tas snelle reactie! van Ilost!

Mijn zoon ontdekte dinsdagavond dat hij zijn tas in de bus had laten liggen, woensdag stond hij op de site en vrijdagmiddag was hij alweer thuis!

Zeker aan te bevelen!

Zeker aan te bevelen! Ik had na een halve dag al antwoord en er waren veel mogelijke dagen om het verloren voorwerp op te halen!

Uitstekend!

Mijn zoontjes gymtas, die hij in de bus naar school had laten liggen, stond direct dezelfde avond in het ilost systeem. Dat was al een hele opluchting, want er zat heel veel gymspullen in en ook gloednieuwe gymschoenen! Na een omschrijving van de inhoud gegeven te hebben, kreeg ik heel snel antwoord en werd de gymtas direct, na betaling van Euro 4,50, opgestuurd. Al met al vond ik het een hele goede en snelle service: dinsdag verloren, vrijdag thuis bezorgd. Wellicht zou dit nog 1 dag sneller kunnen?!

Fijn dat jullie er zijn.

De spullen zijn gevonden en de afhandeling via Pathe Arnhem was prima. Dus eenvoudig en doeltreffend systeem.

Digitale mogelijkheden en de instructies meer dan prima!

Ons fotolijstje symbolica opgehaald. Echter, eenmaal bij de gastenservice leek mevrouw verbaasd. Vervolgens keek ze erg lang naar onze foto of wij dat echt wel waren terwijl ik (volgens de procedure) de e-mail en de daarbij behoorde voorwerpnummer van tevoren heb laten zien. Jammer, anders was het een zeer goede beoordeling.

Blij

Ik was mijn rugzak in de trein vergeten en ben echt superblij dat ik hem via I-lost terug heb gekregen.

I'm very happy for recovered my cellphone! Thank you very much

Snel en resultaatgerichte

Wat fijn om zo snel te schakelen

Goed, vriendelijk en behulpzaam.

Goed, maar niet zelf zitten te suffen en wat laten staan in de bus is natuurlijk beter. De vinder Bedankt.

Mooi!

Sleutels terug, verzending goed.

Begin lastig, finale goed.

Daar ik niet zo’n internet figuur ben, maar meer houd van persoonlijk contact en het in het begin niet vlekkeloos verliep, was ik niet zo gelukkig met de gang va zaken. Uiteindelijk toen alles was gelukt en ik wist waar ik mijn rugzak kon terughalen en de mevrouw bij Breng reuze aardig bleek, ben ik toch positief over deze ervaring. Het blijft natuurlijk mijn eigen schuld dat ik de rugzak in de bus heb laten liggen.

I got my backpack

It's amazing!!

Prima service en communicatie

Vriendelijk..

Dit is mijn Eerste keer dat Ik iets was Vergeten..Maar werd Vriendelijk en Snel geholpen door Jullie.. Bedankt..xx..

Zekeringstraat 17 A

1014 BM Amsterdam