Laden reviews...
16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Die Rückmeldungen loben überwiegend die Lieferung und die Produktqualität. Einige Kunden berichten über Verzögerungen bei Antworten zu Ersatzteilen und Inkonsistenzen zwischen Anleitungen und Installation. Der Kundenservice erhält gemischte Bewertungen, insbesondere in Bezug auf die Kommunikation. Insgesamt sind Lieferungen pünktlich und das Produkt erfüllt die Erwartungen, der Support könnte jedoch verbessert werden.
Pluspunten
komt levertijden goed na
5 April 2019
anoniem
Pluspunten
Geen enkele positieve punten waard dit bedrijf! Zeer slechte aftersales. Na 1 jaar en 5 dagen ging mijn ctb100 kapot. Ik ben nu al 4 maanden aan het wachten op een oplossing, maar die komt maar niet. Koop hier niet, mooie apparaten, maar garantie krijg je niet!!! Chinese rommel met een hollandse naam.....
VerbeterpuntenProblemen oplossen!!!!
25 March 2019
Autoservice ubags
Berg en terblijt
26 February 2019
Dirk
Alphen aan den Rijn
Positive
Zeer mooie brug ontvangen. Correcte en vlotte afhandeling. Een aanrader!
3 January 2019
anonymous
Pluspunten
zeer tevereden
3 January 2019
bimm autobanden
Rotterdam
Pluspunten
Zéér correct ! Supersnelle behandeling en levering ! Dank u !
22 December 2018
Planche D.
Knokke
Pluspunten
Ik heb een goed aanbod gekregen en snel antwoorden gekregen op alle vragen, Het was snel geregeld, ook de levering.
VerbeterpuntenNiets aan te merken
17 December 2018
Van Kaathoven
Lieshout
Pluspunten
De brug werkt maar daar is dan ook direct alles mee gezegd...
VerbeterpuntenBij ontvangst: alles onder de hydrauliek-olie, afdekdopjes van de hydrauliek-cilinders zwerven overal rond, geen poedercoating, geen voetbescherming, brug en beschermhuls beschadigd, verkeerde handleiding, slechte kwaliteit rubberen blokken, slechte afwerking, slecht assemblagewerk, eindschakelaar niet goed afgesteld en zit los, alle stikkers zitten los, inclusief die van het bedieningspaneel. Zeer klant onvriendelijk. PAS OP: Veel is gebaseerd op mooie verkooppraatjes. Ook ik ben daarin getrapt, jammer genoeg... :-( Zijn gewoon dozenschuivers en zoals gezegd, deze brug is een stuk goedkoper te verkrijgen in een andere kleur, met een andere stikker van gerenommeerde bedrijven. Met waarschijnlijk een betere service en met minder intimiderende telefoongesprekken...
8 October 2018
Arne
Wilsum
Spijtig dit te lezen. TyreON bruggen zijn goed afgewerkt en geassembleerd, hebben poedercoating en een opstaande rand ter voetbescherming en worden vóór verzending op alle functies getest; er kunnen olie resten zijn. Een brug wordt schadevrij aangeleverd in een stevige houten kist. De hoogte switch is naar keuze afstelbaar. De rubber blokken zijn reeds gecompenseerd. Zo ook een gedeelte van het transport, ondanks dat de chauffeur verschillende woorden naar zijn hoofd heeft gekregen.
Pluspunten
correct verzending verzorgd
VerbeterpuntenNederlandse montagevoorschriften
17 August 2018
vd vondevoort glas BV
WINTELRE
Pluspunten
Materiaal ziet er prima uit
VerbeterpuntenService verlenen
17 August 2018
Postma Automotive
Warmenhuizen
Pluspunten
Alles is naar wens. Ik ben tevreden zowel van het toestel als de service (medewerkers). Zeker Sander Smet en de persoon die papieren heeft opgemaakt (naam ontgaat mij even). Super medewerkers.
VerbeterpuntenHet enige wat ik jammer vindt, was de bijsluiter. Deze was in het Engels geschreven, waardoor ikzelf moest vertalen. Een tip naar de toekomst toe: Nederlandse bijsluiter is welkom.
27 May 2018
Abdel
Lokeren
Pluspunten
super geholpen ,vriendelijke mensen, zeggen waar het op staat en komen afspraken na zeker een aanrader
19 March 2018
Rokemp Motoren
Vollenhove
Zit geen rempedaal op zoals beschreven!! Calibratie is niet gedaan!! Gebeld en een korte uitleg gevraagd dat kon niet want het is weekend!! ABSOLUUT GEEN AANRADER!!
16 March 2018
anoniem
Pluspunten
Vriendelijke en persoonlijke benadering met een super prijs/kwaliteit verhouding van de producten. Absoluut een aanrader!
Verbeterpunten/
16 March 2018
Van der Heijden Autosport
Akersloot
Pluspunten
VerbeterpuntenVerwittigen indien er niet geleverd kan worden ipv ons te laten wachten op niets. Materiaal kon bij de 2de poging niet uit vrachtwagen gehaald worden! Kreeg dan melding van levering gedurende de nacht (3de poging). Ook niet gebeurd. Voor de 3de keer gewacht op niets! Al zijn jullie de laatste plaats waar ik iets kan kopen, NOOIT MEER
12 March 2018
The Black Coyote
Gingelom
Pluspunten
Alles zeer vlot verlopen, van bestelling tot levering.
8 March 2018
Jo Heijlen
Duffel, België
Pluspunten
Absoluut knappe producten, wij werken nu met 3 heftafels en een banden demonteermachine van TyreON en dit is naar alle tevredenheid!! Aanrader!
28 February 2018
Bromshop Heiloo
Heiloo
Pluspunten
levering volgens afspraak, prijs-kwaliteit ok
VerbeterpuntenWaarschijnlijk door transport componenten losgekomen in de sturing.
12 February 2018
Auto Servivce Ingelaere VOF
Poperinge
9 January 2018
anoniem
Pluspunten
netjes geholpen en alles volgens afspraak
21 November 2017
Detailing Center Zeeland
Terneuzen
Pluspunten
Goede bereikbaarheid Goede telefonische ondersteuning
VerbeterpuntenGeen idee maar er is altijd ruimte voor verbetering :-)
31 October 2017
NIECAR N. van Nierop
Alphen aan den Rijn
Pluspunten
Goede machines voor de prijs. Snel geholpen en verzonden, enkel spijtig dat er met zo een slechte transportfirma wordt gewerkt. Voor de prijs van de levering verwacht je wel beter...
VerbeterpuntenAndere transportfirma zoeken, heel veel problemen gehad met de transportfirma. Chauffeur zei zelf dat er dagelijks problemen zijn zoals ik heb meegemaakt dus het zal zeker niet de eerste keer geweest zijn...
18 October 2017
Car Service Herzele
Borsbeke
Pluspunten
Snelle en directe communicatie leidt tot een goede afhandeling. Tussen bestellen, afrekenen (met onmiddellijke reactie op de betaling) en levering zat minder dan 1 dag!
17 October 2017
Garage Huys bvba
Nazareth
Pluspunten
Perfect werkende brug makkelijk aan te sluiten en gelijk goed werkend wordt mooi compleet geleverd zelf met olie !!
5 October 2017
aad verbeek
alphen aan den rijn
Pluspunten
Goede communicatie. Snelle en correcte levering. Hefbrug voldoet aan alle verwachtingen. Snelle en duidelijke technische support bij afstelling/installatie.
11 July 2017
2ehandsvouwwagens.nl