Positif
Rapide, simple et efficace.
SuggestionsVérifier certains terminaux, celui que nous avions refusait certains paiements et nous n'avons toujours pas compris pourquoi. Je croyais que le contrat me permettait d'accepter les cartes de crédit mais ce n'était pas le cas.
Pluspunten
Snelle levering Klantvriendelijke medewerkers
Pluspunten
Vriendelijke en correcte service. Steeds bereid, alles verliep zoals ze hadden gezegd.
VerbeterpuntenDoe zo voort, zo werken is de beste reclame.
Pluspunten
Nous avons eu des petits problèmes de compréhension au début car nous avions déjà un contrat mais on nous a demandé de réencoder l ensemble des données.
VerbeterpuntenProblème de la langue également
Positif
Réponse rapide lors de la demande de location
SuggestionsTerminal défectueux. Touche 1 et 0 qui ne fonctionnent plus bien sur le terminal loué (restent enfoncées)
Hoi Bruno, Merci voor de 10! Fijn weekend, Niels
Pluspunten
Snelle reactie, goede opvolging, soepel verloop hele procedure
Verbeterpuntenhulppunt/nummer buiten kantooruren
Hey Richard, Na de kantooruren staat de telefoon doorgeschakeld naar de gsm van onze zaakvoerder. Wellicht heeft hij je telefoontje toevallig gemist, excuses voor het ongemak. Wel top dat alles verder vlot verlopen is. Tot de volgende en fijn weekend! Niels
Pluspunten
Snelle uitbetaling
VerbeterpuntenEr was een fout met de dagtotalen. Ondertussen nog steeds geen volledig correct overzicht gekregen
Hey Bert, Excuses, ik heb ze via een achterpoortje uit ons systeem kunnen halen en heb ze zojuist doorgemaild. Heb je ze goed ontvangen? Fijn weekend gewenst! Groeten, Niels
Pluspunten
Vlotte service, alles was in orde!
Hoi Marianne, Daar gaan we voor :) Hopelijk tot de volgende! Groeten, Niels
Pluspunten
Geen problemen gehad
VerbeterpuntenEr was een fout gebeurd bij de registratie van mijn telefoonnummer
Hoi Karel, Vervelend - waarschijnlijk een typfoutje. Intussen hebben we het juiste nummer te pakken :) Fijn weekend, Niels
Merci voor de rating, Philip! Fijn weekend :-)
Pluspunten
vriendelijke service, klantgericht
Verbeterpuntende koppeling naar de bankrekening van één toestel was niet geactiveerd. ze hebben wel voor een tussenoplossing gezocht zodat we het toestel toch konden gebruiken.
Hi Carine, Heel zelden vergeet de bank de koppeling tijdig te activeren en in dat geval starten we een spoedprocedure op. Natuurlijk vervelend dat jullie de uitzondering op de regel zijn. We zorgen er voor dat alles in de toekomst perfect verloopt! Fijn weekend gewenst, Niels
Pluspunten
Perfecte service. Staat ten dienste van zijn klanten. Altruïstische ingesteldheid.
Dag Marcel, Het Rode Kruis verdient dat ook, jullie doen tenslotte hetzelfde. Tot de volgende! Groetjes, Niels
Pluspunten
Alles is heel vlot verlopen, precies zoals aangegeven op de website. Aan te raden.
Hoi Frank, Blij dat je tevreden bent met de terminals en onze service. Geniet van het weekend! :-) Groetjes, Niels
Bonjour Laurent, Merci pour l'évaluation positif, et bon week-end! :-) Bien à vous, Niels
Pluspunten
Makkelijk menu en de te volgen stappen waren snel en eenvoudig
VerbeterpuntenEnkele toetsen van de terminal bleven hangen bij het invoeren van bedragen.
Hoi Stefaan, Merci voor de aandachtspunten, we houden er rekening mee in het vervolg. Fijn weekend gewenst! Groetjes, Niels
Dag Ronny, Bedankt voor de rating, feedback is ook steeds welkom hé! :-) Fijn weekend, Niels
Hi Annelore, Bedankt voor de mooie score, fijn weekend! :-) Groetjes, Niels
Pluspunten
Heel goede service Terminal werkt perfect Correcte prijs
Hoi Cindy en Nadia, Merci voor de lovende woorden :-) Prettig weekend en tot snel! Groetjes, Niels
Pluspunten
snelle service met correcte verwerking
Hey Tim, Jij ook bedankt voor de vlotte en aangename samenwerking. Tot de volgende! Groetjes, Niels
Pluspunten
Goede service, probleemoplossend, transparant, correct, vlot.
Hoi Oberon, Bedankt voor de mooie woorden, positievere feedback kunnen we niet krijgen. Fijne middag nog :-)
Hi Sofie, Merci voor de 10 en prettige middag nog! Groetjes, Niels
7 Vlamstraat