Uiterst tevreden met aankoop van objectief!

Ben uiterst tevreden met mijn aankoop van mijn TTArtizan 10mm f2. Correcte scherpe prijs! Super vlugge levering aan huis! Zorgvuldig verpakt.

vlotte en vriendelijke service

+ vriendelijk en hulpvol telefonisch contact, vlotte bestelprocedure on line, snelle verzending, kennis van zaken - inhoud webwinkel komt niet altijd overeen met stock of beschikbare spullen. (wel telkens telefonisch vlot opgelost)

Moeilijk verkrijgbare papiersnijder in een dag geleverd

Top ervaring. Rotatrim foto/papiersnijder tegen een superprijs een dag later in huis. Nergens anders te krijgen behalve in UK of VS tegen hoge importkosten.

Altijd heel correct!

Al jaren een tevreden klant bij Grobet.

Prima service en uitgebreide uitleg!

Ik was in de winkel voor een nieuw toestel zonder specifieke voorkeur. De verschillende mogelijkheden werden uitgebreid voorgelegd waarna ik een geïnformeerde keuze gemaakt heb aan de meest voordelige prijs. Er waren immers nog acties en bundelverkopen. De beste combinatie werd voorgesteld.

Uitstekende service

Leveringsproces en daarbij horende communicatie is goed gestroomlijnd. 's Middags besteld en de volgende middag reeds ontvangen.

Snelle reactie op de webshop en een zeer goede en snelle afhandeling van de aankoop.

Zeer goede service en kwaliteit

Hele goede service.

Een bestelling die ikzelf per vergissing had gedaan werd prompt zonder problemen rechtgezet.

Vlugge levering en goede prijs

Zondagavond besteld en woensdag thuis bezorgd. 50 euro goedkoper dan anderen

Slechte communicatie

Zending was verkeerd geadresseerd. Communicatie hierover lukte niet. Bij deze firma bestel ik niets meer.

hele snelle levering, heel betrouwbaar.

hele snelle levering, heel betrouwbaar.

TB

TRes Tres Bien

Ader model ontvangen

Ik had een Bushnell wildcamera single core 24 mp aangekocht. Na vijf dagen heb ik een mailtje verstuurd omdat er nog geen berichtje van levering kwam ? Camera bleek niet meer in voorraad te zijn ? En dan plots levering van een andere versie, de Bushnell prime 24 mp? OK het is wel min of meer gelijkaardig, maar toch ? De prime versie kan je wel goedkoper vinden.

Perfecte ervaring en opvolging!

De aankoop is perfect gegaan. Alles ging vlot en zelfs al moest mijn artikel besteld worden, toch was er een snelle levering! De kwaliteit was ook perfect en communicatie is vlot gegaan.

Goed assortiment en snelle service

Het assortiment is heel goed en de bestelling is gemakkelijk te plaatsen. Snelle service en levering.

Paradijs voor fotografen

Een uitstekend bedrijf met een ruim assortiment producten tegen zeer goede prijzen. De personeelsleden zijn uiterst professioneel en geven klanten uitstekend advies op hun vragen. Zeker een aanrader!

goede kwaliteit

Goede info en precies zo snel geleverd als beloofd

Ik kreeg telefonisch goede info en de levering was zoals beloofd

Altijd vriendelijk en geduldig, top medewerkers

In orde

Alles in orde. Levering vlot. Toestelletje aeer goed. Dus alles ok.

Enkel positieve ervaringen.

eerste bestelling vlekkeloos afgehandeld.

Bestelllen ---> tijdig afgehandeld

Prima advies, perfecte levering’

Via mail uitstekend advies ontvangen. Levering was foutloos en volgens afspraak.

snelle en goede levering

Aankoop van 3 dezelfde fotoboeken Henzo. Bij aankoop van 6 dezelfde fotoboeken is de verzendkost bijna de helft minder dan bij aankoop van 3. ?!

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen