Goede ervaring bij dit bedrijf!

Camera snel verstuurd, goed op de hoogte gehouden!

Super service !!!

L’alternative à cette grande chaîne de magasins de matériel photographique Néerlandaise qui a mis la main sur (presque) toutes les enseignes de Belgique… Chez Grobet, j’obtiens de bon conseils sur l’achat de matériel de qualité à des prix raisonnables (pas toujours les moins chers mais comment concurrencer une chaîne qui achète pour des dizaines de magasins !?!) rapidement et avec le sourire ! Lors d’un achat en ligne, le responsable ne disposant plus du nombre de filtres commandé n’a pas hésité a m’envoyer des filtres de meilleure qualité pour le prix des filtres commandé initialement ! Ça c’est du service !!!

Correct behandeld

Een juiste en correcte behandeling van mijn bestelling

Top aanbod, kennis van zake

Altijd positief!

Product ontvangen, vriendelijke klantenservice

Let op bij bezorgdiensten die bij buren afgeven. Dat kan leiden tot misverstanden. Goede service, probleem opgelost.

De spullen zijn prima maar Fedex is n ramp…nooit op tijd

Zie hierboven

perfect soupel geregeld

ben super geholpen.

Mijn 1ste bestelling van lensfilters verliep zeer vlot.

De website is goed gestructureerd, en ingericht met kennis van fotografie.

Snel en betrouwbaar

Ik werd goed op de hoogte gehouden !, Prijs was goed .

Snelle levering aan een zeer goede prijs.

Origineel Nikon accessoire snel en goed verpakt geleverd 30% onder de officiële prijs.

Alles perfect

Geen opmerkingen, alles volgens het boekje

Goede service en snelle levering

Snelle levering, goed ingepakt en fijne service

Super tevreden!

Ik kocht een lens via de webshop. Ik wilde zeker zijn dat ik een correcte lens kocht dus ik stelde mijn vragen via e-mail en daarop kreeg ik snel en duidelijk antwoord. De lens werd diezelfde dag nog verzonden en kwam de dag erna aan. Alles tiptop!

snelle service

groot assortiment, degelijke website,kwaliteit.

Première expérience.......il y en aura d'autres.

Je ne connaissais pas ce site ni cette firme. Je recherchais un modèle d'album photo particulier et j'ai pu le trouver chez Grobet. Le prix est inférieur à ce que je le payais avant où je ne le trouvais .....qu'en Allemagne. Le délai de livraison a été ultra rapide et l'emballage bien conçu pour ne pas abîmer le contenu. Un service impeccable.

Geweldige Service!

Persoonlijke begeleiding en ad-hoc respons op vraagstelling; Aanrader voor elke Analoge fotograaf

Vriendelijk, kennnis van zaken

Geven goede uitleg en zorgen voor oplossingen bij problemen met cashback.

Alles prima in orde

thank you very much, everything is perfect

thank you very much, everything is perfect

Grote flater maar heel goed opgelost

Bestelde 2 dezelfde fotoalbums vooral de kleur was belangrijk. Groot was de ontgoocheling toe ze aakwamen. Nl 1 blauwe en 1 paarse. En had niet veel tijd meer om ze te maken en als cadeau te kunnen geven aan mijn 2 kleinkinderen zondag op hun communiefeest Dus direct bericht gestuurd en vlug reactie gehad en 2e blauwe album ontvangen. Dus op tijd klaar.

Super goede service

Besteld via de webshop, vriendelijk en super snel geholpen door het team bij een administratieve vraag, en mijn pakje zat op minder dan 24 uur al in mijn inbox.

Vlotte communicatie en stipte levering

Vlotte communicatie en stipte levering

OK

Alleen spijtig dat men er niet bij vermelde dat de oplader niet mee geleverd werd. Ik heb deze dan zelf afgehaald in Antwerpen

Professioneel materiaal en snelle levering

De bestelling die ik plaatste werd dezelfde dag nog opgestuurd. Communicatie liep zeer correct en professioneel.

Snelle en professionele service.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen