Great service

Two orders - both arrived rapidily and in good condition. Clear website and ordering process

Straffe kost !

Ik heb al voor duizenden euro's bij Grobet gekocht en geloof in hun degelijke kennis en service. Op 18 oktober manfrotto statiefkop binnen gedaan (onderdelen komen steeds los te zitten) en op 15 december heb ik van hen nog niets gehoord ! Heb dan zelf maar gebeld... "Geef je GSM-nr en we laten iets weten"... Maar nada ! Ik betaal graag wat meer voor een degelijke service maar ga nu toch es naar de concurrentie stappen, erg jammer !

Helaas waren van de 6 bestelde lampen 2 defect...

Helaas waren 2 van de 6 lampen defect. Communicatie loopt niet makkelijk

Tijdig en perfect geleverd !

Snelle en correcte service

zeer goed

Snelle verwerking van de bestelling. Ben zeer tevreden klant!

Helemaal in orde!

snelle en uitstekende service

Heel eenvoudig online bestellen, prima opvolging via email, zeer goed verpakt en levering binnen 48u, kortom ... knap teamwork en excellente customer service !

efficient

gemakkelijk

Vlot

Uitmuntend

Tweede maal dat ik iets besteld heb via eshop. Levering steeds binnen 48 uur, alles netjes verpakt. Kan echt niet beter.

Uitstekende service

Snelle levering en pakket was compleet. Alles goed verpakt, geen beschadiging door transport.

Heel vriendelijk en hulpzaam. Maar als je iets gaat afhalen dat je online besteld hebt zou ik wel verwachten dat ze je pas vragen, wat ze bij mij niet hebben gedaan dus iedereen had mijn lens kunnen menemen. Voor de rest super!

Competitieve prijzen, professioneel advies en vriendelijk personeel

Winkel met ruime keuze en professioneel personeel die tijd nemen om advies te geven.

Zeer scherpe prijs

Camera nergens goedkoper gevonden! Afhandeling verliep vlot, alleen duurde het 4 dagen alvorens de camera geleverd werd. Kan wat sneller, maar toch een dikke aanrader!

Uitstekende winkel en webshop

Op zondagavond camera en objectief besteld (beide met een aanzienlijke black Friday korting) en maandagmorgen alles opgehaald. Vriendelijk en competent personeel.

Vriendelijk contact, snelle verzending.

's Avonds laat online een objectief van Olympus besteld, 's morgens een vriendelijk telefoontje dat mijn bestelling wat vertraging gaat hebben omdat er maar één objectief voorradig is en er die avond meerdere online besteld zijn. Ik verwacht dus enkele dagen te moeten wachten wat voor mij geen probleem is maar diezelfde dag nog is mijn objectief bij Grobet toegekomen, onmiddellijk verstuurd en 's anderendaags geleverd.

Zoals gewoonlijk supergoed

Al 40 jaar klant, nog altijd heel tevreden. Ze hebben kennis van zaken en zoeken, indien nodig mee naar de juiste oplossing

Super snel geleverd

Alles super snel geleverd. Vraag achteraf (ivm compatibiliteit) prima en ook snel beantwoord.

Uitstekende service !

Vlotte afhandeling van online-bestelling.

Snelle service, verzending en fijne communicatie.

Topservice

Zoals gewend ! Correct en professioneel advies ! Anneleen

Produkt (objectief fototoestel) volgende dag al geleverd.

Het Tamron-objectief werd de dag na de bestelling, netjes verpakt, aan huis geleverd. De prijs was bovendien beter dan bij verschillende concurrenten.

Vlot mijn product gevonden (lamp diaprojector).

Snelle levering en tevreden.

Uitstekende service!

Artikelen besteld via de website, ‘s anderendaags al geleverd!

Altijd vlot

Besteld via de website, 's anderendaags opgehaald. Alles stond klaar, factuur en leverbon in orde.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen