zeer tevreden

perfect qua levertijd alsmede de zorgvuldige verpakking

Perfect!

Goede prijs, vlotte levering!

Fantastische winkel met zéér behulpzame medewerkers

Dé fotowinkel in het Antwerpse en ver daar buiten. Altijd zeer eerlijk advies en de medewerkers staan altijd klaar om te helpen.

Goeie foto zaak

Spijtig dat het 13 dagen geduurd heeft voor mijn bestelling thuis was maar met de twee feestdagen, maar zeer goed verpakt en voor en voor herhaling vatbaar

goede service

Deel van bestelling was er niet bij. Telefonisch verwittigd. Teveel betaalde teruggestort na enkele dagen.

Kan beter

Ik heb al veel online gekocht, maar ik heb nog nooit meegemaakt dat mijn aankoop zonder verpakking toekomt en dat ik geen factuur of behoorlijk kassaticket krijg. Kan beter.

Snelle levering, uitstekende service!

Snel geleverd en uitstekende dienstverlening

Prima webshop

Correcte prijs en stipte levering, ook voor een kleine aankoop.

Vlekkeloos. Uiterst snelle afhandeling.

Zeer snel afgehandeld en geleverd. Betrouwbare B&M + sterke online service = zorgeloos dure aankopen doen online.

Uiteindelijk de bestelling geannuleerd, goed geholpen

Ik heb wat besteld waarbij de verzendkosten 'ineens' van ~10,- naar 15,- gingen. Dat maakte de aanbieding een stuk minder interessant behalve bij zelf ophalen. Ik heb de bestelling geannuleerd en had snel mijn geld terug. Een keurige mail had de annulering direct bevestigd en zoals gezegd ook netjes uitgevoerd.

GoPro8 Mooi toestel, voldoet perfect aan de verwachtingen.

Grobet en hun vlotte service op zich niets op aan te merken. De leveringsservice daarentegen was niet van hun woord net als hun tracking. Voor Grobet vijf sterren, voor de leverancier twee sterren.

Correcte afhandeling

alleen is 1 mail voor beoordeling wel voldoende (ipv 3)

Vlotte bestelling en levering,allen de koerier laat niet weten rond welk uur ze langs komen (anderen geven 's morgens een raming an een tot twee uur)

De bestelde fototoesteloplader werkt!

De levering had iets sneller gekund maar ik ben tevreden over het product en de correcte uitleg over de werking ervan aan de telefoon.

Razendsnel en concurrentiele prijs

De Olympus Macrolens die ik al lang had willen hebben, stond plots afgeprijsd (-100 €). Grobet ken ik al 50 jaar, ik kocht er mijn eerste reflexcamera in 1975, maar dit was mijn eerste onlineaankoop. Binnen de 12 u al bericht dat het pakje verstuurd was! Beetje alstig zowaar want ik was de komende dag niet thuis. Daar liep het dan ook wat mis: transporteur TNT stond voor gesloten deur, gaf het dan bij de buren af, maar vond het niet nodig een briefje in mijn bus te steken bij welke buurman! Begin maar te zoeken hé. In de trackingwebsite: geleverd bij buren" zonder meer. Enfin ik heb het pakje intussen in mijn bezit. Ik vind dat zelfs niet kunnen - tenzij ik zelf vooraf de keuze heb gemaakt om het bij de buren te laten leveren - want dit is duur materiaal. Wat als het "weg" is, of als het beschadigd was? Enfin, Grobet kan dit niet helpen maar mag voor mijn part zijn transporteur wel eens op de vingers tikken.

Correcte afspraak van gereserveerde aankoop

Bij ophaling aankoop in de winkel heeft de bediende bijkomende info gegeven wat ik apprecieer

vreindelijk en bekwaam personeel

Vriendelijk en bekwaam personeel .

efficiente service

telefonisch contact of een verandering mogelijk is en stipte levering

Zeer vriendelijke, goede service

Zeer vriendelijke, goede service

Sinds mijn jeugd ga ik in deze winkel mijn foto materiaal kopen. Ik heb nog mevrouw Grobet gekend ...

snel en betrouwbaar

Op een zondag besteld , dinsdagmorgen keurig afgeleverd bij mij thuis in intacte verpakking, perfect!

Top!!

Snelle levering en service! Artikel niet op voorraad, maar super alternatief en meegedacht. Bedankt!

Heel vlug geleverd

Heel vlug geleverd in pefecte staat. Bedankt

Professioneel en zeer vriendelijk

Steeds zeer vriendelijk om uitleg te geven met kennis van zake. Professioneel, de beste fotozaak die ik ken in mijn actieve periode als amateur fotograaf die nu bijna 30 jaar is!

Professionaliteit

Professionele omkadering. Goede raad aan een correcte prijs. Ook de service na verkoop is top. Organiseren vele evenementen/workshops ter ondersteuning

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen