ok

100%

Mooi aanbod, goede prijzen, uitstekende service.

Mooi aanbod, goede prijzen, uitstekende service: dit vat mijn ervaringen goed samen. Bovendien gemakkelijk te bereiken met de trein.

Vlot

Vlotte en correcte uitvoering

Snel en vriendelijk

Sterke combinatie van klassieke winkel en webshop. Via telefoon en mail is service uitstekend.

Snel, goed en scherpe prijs

Goede site, bestellen gaat razendsnel en afleveren ook! Van harte aanbevolen!!

Snelle,aangename, professionele bestelling en bediening

Snelle,aangename, professionele bestelling en bediening

Altijd perfecte service

Voor mij is dit al meer dan 45 jaar "DE FOTOZAAK" in Antwerpen. Steeds goed advies en scherpe prijzen en-niet onbelangrijk- steeds vriendelijk.

Snelle en correcte levering!

Snelle levering en correcte afhandeling!

Beschadiging door transport ?

Behoorlijke prijszetting, snelle levering, maar : Doos fotopapier (50XA2 Epson) alle vellen beschadigd aan 1 hoek, doosis waarschijnlijk bij transport op een hoek gevallen. Was nochtans goed ingepakt. Spijtig. Moet nog Grobet contacteren hierover.

Supersnel

Supersnel

Eigenlijk de enige winkel waarvoor we nog naar België, en meer bepaald naar Antwerpen, gaan.

Altijd vriendelijke én deskundige uitleg, prima service, probleemoplossend meedenken. Kortom alles wat de klant nodig heeft. Na onze verhuis naar Nederland is dit de enige winkel waarvoor we nog de grens oversteken.

Great seller

Good price, fast delivery

vertrouwen

Ik ken de naam Grobet al heel lang, als groothandel denk ik. Ik ben nml al heel lang met fotografie bezig, opgegroeid in het analoge. Ik vertrouw meer een zaak met fysieke winkel en met reputatie, om on line te bestellen. Vele reviews bekeken eer ik de Lumix LX 100 II bestelde, maar eigenlijk moet je als rasechte fotograaf, een apparaat, in je handen voelen. De Lumix, als aanvulling op mijn Nikon D750, bevalde mij niet. Ik heb hem netjes terug gestuurd en een week later stond het betaalde bedrag weer terug op mijn rekening. Dus positieve beoordeling; Maar in het vervolg koop ik niet meer via e-commerce, maar ga ik naar de weinige overgebleven winkels! Dus in één woord: vertrouwen!

Perfecte aflevering en snelle bezorging in Nederland

Perfecte aflevering en snelle bezorging in Nederland

Goed product en snelle respons

Goed product, en zeer snelle verzending, alleen jammer dat Bpost zo traag is.

Altijd goede deskundige service

Al 50 jaar ben ik klant in de winkel. De enige photowinkel met goede en deskundige service!!

Snelle en goede levering, korting na 1 dag netjes afgehandeld.

Goede levering, fijne telefoon en mail communicatie, wordt snel gereageerd. Ik had net 1 dag voor een kortingsactie besteld. Na mail contact binnen 1 werkdag als nog de korting teruggestort gekregen en nietjes afgehandeld. Prima bedrijf.

correcte afwikkeling

Correct

Zeer snelle afhandeling en levering

De bestelling was zeer snel verwerkt en geleverd. Zeer tevreden

vriendelijk en snel

vriendelijk en snel en duidelijke site

Zeer vriendelijk, hulpzaam.

schitterend

Ben al heel lang klant bij Grobet. Heb de zonen weten trouwen. Dus altijd heel tevreden geweest. Nu ook met het aankopen via webshop.

Top zouden we in Oost Vlaanderen ook moeten hebben

ik kom al jaren bij Grobet sinds de jaren 80 als ik nog op school zat Sint-Lucas Gent, je kan er terecht voor goede uitleg niet in de eerste plaats voor je wat te verkopen, maar advies. Ook als je iet nieuw koopt geen probleem voor overname van je oude toestellen of lenzen.Ze hebben alles binnen je kan het voor je beslist eens in je handen nemen zonder koop verplichting en alle verkopers zijn zo. TOP Ik kan zo voort gaan wat men niet hier in in Oost Vlaanderen heeft en wat we missen. Mvg Cclem

Heel snel levering en goede packaging

Het was de eerste keer dat ik een lens via internet kocht. En moet zeggen dat alles perfect was; de snelle levering, de verpakking, en ook de beste prijs! die ik kon vinden op de net.

Goed ervaring

Alles is geregeld geweest zoals men mij heeft geïnformeerd.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen