Pluspunten

Goede prijs. Prima service.

Pluspunten

Correcte en snelle bediening. Gemakkelijk . Fijn dat ik kon kiezen om in de winkel af te halen. Het was een meevaller dat er een gratis XQD kaartje van Sony inbegrepen was. Dat had ik niet afgeleid van de tekst op de website.

De zichtbaarheid van deze Nikon-actie was minder dan bij de concurrentie. Met andere woorden: bij de concurrentie had ik al lang gezien dat er een actie was voor dit product. Op de website van Grobet moest ik langer wachten en ferm zoeken om dit te vinden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik had 3 batterijen besteld, ontvangen en ik wil ze gebruiken blijkt dat er nog maar 10 % vol zit. Tevreden: absoluut niet!

Pluspunten

compleet assortiment plus aangename winkel professioneel en vriendelijk advies voor beginner tot prof goede workshops

Pluspunten

Zeer klantvriendelijke ontvangst. Uitstekende kennis van zaken Zowel voor de serieuze amateur and de professioneel

Pluspunten

In de winkel nam men alle tijd om de nodige uitleg en info te geven. Het bestellen achteraf verliep vlot. We werden goed geïnformeerd over de levering.

Pluspunten

Vlotte service en verzorgde verzending

Pluspunten

Goede service aan de kassa. Snelle terugbetaling.

Verkeerde levering gekregen. Te weinig info op de webshop betreffende fotokaders. Meer info geven ivm gebruikte materialen zoals glas of plastiek.

Pluspunten

Persoonlijke service, advies en antwoord op allerlei vragen, goed en makkelijk contact (ook via email)

Ik heb er al heel wat gekocht. Ik weet dat Grobet niet de goedkoopste is maar ik vind het ok om wat meer te betalen omdat ze erg goede service leveren.

Pluspunten

Snel, professioneel gekoppeld aan klantvriendelijkheid

Pluspunten

goede en snelle levering

Je krijgt niet onmiddellijk een ontvangstmail dat alles ok is met de bestelling

Pluspunten

vlot, snel, ook bij verduidelijkingen na levering snelle en correcte feedback

Pluspunten

Goed contact gehad en de levering was de volgende de dag al zelfs naar NL

Pluspunten

goede bediening en vriedelijk

geen

Pluspunten

Grobet is een goede, betrouwbare winkel, met competent personeel, voor al je fotografie benodigdheden. De bedienden zijn niet gewoon verkopers maar weten waar ze over spreken. Deze winkel bestaat dan ook al jaren. Of je nu op zoek bent naar een (digitaal) fototoestel, lenzen, filters, hoogwaardig fotopapier of inkt voor je fotoprinter; ze hebben het allemaal. Meestal ga ik persoonlijk naar deze winkel maar onlangs kon ik er moeilijk geraken (door alle werken in en rond Antwerpen) en besloot ik een bestelling te laten versturen. Ook dit werd correct en tijdig afgehandeld.

Pluspunten

Vlot telefonisch contact. Product op tijd geleverd.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen