vermijd FedEX aub

vermijd FedEx (en Postnl) aub, één simpele polafilter is al een week in transit in Machelen..

vlot & correct, als altijd

een prima, vlotte no-nonsense koop ervaring. Stock-indicatie op de website is correct (in tegenstelling tot een aantal webwinkels van onze noorderburen). cheers!

Referentie

Eerst eens kijken wat Grobet zegt….

Oplossingsgericht!

Een fout in stock, waardoor gekochte artikel niet voorradig meer was. Onmiddellijk contact opgenomen, oplossing voorgesteld aan zelfde voorwaarden. Ik ben tevreden klant.

très positive.

Personnel très à l'écoute du client,et très bonne volonté.Très bon suivi des commandes. Désolé,je ne comprends pas les options de faire un choix....j'ai cliqué sur Et que je suppose un choix positif(?).

Zeer vlotte en juiste levering

eerste bestelling bij Grobet en zeer tevreden

Je suis enchanté

Premier achat chez vous, vraiment enchanté de l'expérience. Je ne parle pas le néerlandais mais aucun problème pour moi, merci de m'avoir donné toutes les précisions en français. D'autre part réactivité plus qu'excellente, commandé le vendredi matin et reçu le lundi. Merci à vous de votre professionnalisme et de votre gentillesse. Bonne journée à tous.

Super verzending

Binnen een kwartier na bestelling de track and trace ontvangen, volgende dag in huis Super

Precies zoals het hoort!

Bestellen, levering..alles ging vlotjes! Ook compact, geen overbodige verpakkingen!

A conseiller !

Choix très large et matériel en stock, compétence et prix très attractifs. Livraison super rapide.

in èèn woord perfect

In de zoektocht naar een moeilijk levebaar cpl filter kwam ik uit bij Grobet. Zelf woonachtig in Nederland. Bestelling geplaats bij Grobet en wat een service van daadwerkelijk van elke stap wordt keurig op de hoogte gehouden ( kan menig winkel invNederland een voorbeeld aan nemen) en inderdaad de volgende dag keurig geleverd. Geweldig verpakt. Ik kan niet anders dan vol lof zijn over grobet. Kan deze winkel echt aanbevelen ( bij mij staat hij in me favorieten)

Niets op aan te merken. Snel en professioneel.

Tevreden met mijn aankoop.

Het kadertje dat ik kocht voldoet volledig aan mijn verwachtingen, was heel goed verpakt bij ontvangst, volledig intact!

Gewoon geweldig.

Uitstekende service!! Zowel in de winkel, als online.

Al jaren lang en goede service

Snelle levering, goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Ik heb onlangs een objectief besteld dat inmiddels niet meer in productie is (EOL). Gloed nieuw en voor een bedrag die je normaal gesproken voor occasions betaald. Levering via Fedex was zeer snel. Zeker een aanrader.

Professionele en zorgzame dienstverlening

Voor dit soort duurdere aankopen is het fijn om ook in rechtstreeks contact, bv. in de winkel, te kunnen terugvallen op een organisatie met veel ervaring. Website bevat degelijke info, leveringen gebeuren correct.

Nog steeds niets gekregen

30 december besteld, nog niets gekregen

Levering van één klein item (fototas) duurt meer dan 14 dagen (binnen België)

Helaas is item (kleine fototas) na meer dan 10 dagen nog steeds niet geleverd. Nochtans binnen België en een klein, niet breekbaar pakketje. Hiervoor heb ik wel 8,95 euro leveringkosten betaald! Eerste bestelling bij Grobet en waarschijnlijk de laatste, als dit op zo'n manier afgehandeld wordt.

Eenvoudig te bestellen.

Alles was duidelijk en eenvoudig om te bestellen.

Had bestelling juist geweest, dan was ik heel tevreden

Had bestelling juist geweest, dan was ik heel tevreden. Alles is vlot verlopen, maar jammer dat goederen verkeerd zijn. Hoop dat het vlug opgelost wordt.

ronduit schitterend

alles uitgevoerd zoals beloofd

Binnen een dag geleverd, het artikel was in Nederland overal uitverkocht, zoniet bij Grobet, prima service !

Kwalitatieve webshop en service

Snel gevonden waar ik naar op zoek was. Goede producten en omschrijvingen, alle info die ik nodig had. Enkel stond de levertermijn niet duidelijk aangegeven.

Vakhandel met kennis van zaken

Grobet is nog een winkel waar het personeel vakkennis heeft. Ze kennen hun domein en denken mee wanneer je om informatie vraagt.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen