Vlot en correct

De bestelling was snel en correct

Grobet al zo lang de beste fototoestellen winkel van Antwerpen.

Ze worden zeldzaam voor fototoestellen liefhebbers de winkels, met de GSM kan ook een foto genomen worden maar voor een liefhebber is het toch geen fototoestel.

Prima service !

Prima en vlotte service zoals steeds !

Prima producten maar verzending via Fedex onprettig

De bestelde producten zijn uitstekend! Maar kunnen jullie voortaan aub voor de verzending een andere pakketdienst kiezen dan Fedex (geen bezorging op zaterdag, depot in Ridderkerk in plaats van in mijn woonplaats, bezorgers die denken dat je bij hun in dienst bent, enz.)? Die paar (mooie) lensdoppen hadden bovendien rustig in een bubbleenvelop met de gewone post meegekund.

Alles verliep zeer correct

Alles verliep zeer correct

Perfekte afhandeling : snel en correct +++++++++++++

*****

Een vaste waarde in de fotografie wereld

Ik ben al decennia lang klant bij Grobet, en wordt daar al decennia lang zeer goed geholpen.

romainraes@live.be

Vluge bediening,als je iets vraagt altijd antwoord+uitleg,ben tevreden.

Snelle correcte en veilige afhandeling

Lens tijdig en met handtekening nodig aan huis geleverd. Niks op aan te merken.

Super snelle levering.

Product verzonden zonder problemen alleen deed de bezorg service heel moeilijk. Dit was door FedEx bezorgd. Geen aanrader.

correct en snel

Is zeker niet de laatste keer dat ik een bestelling plaats. Verwerking en levering volgens hun afspraken uitgevoerd.

Vertrouwen

Super vriendelijk, snel en duidelijk.

Laat en beschadigd

Ik ben teleurgesteld met de late levering, de beschadiging van de filmdoosjes en 1 bus die een deuk heeft gekregen. Tevens merk ik op dat de vervaldata van de filmrolletjes kort zijn en van elkaar zeer uiteenlopend zijn. Jammer.

Zeer goed geholpen door Laurens van de internetshop.

Prima zaak

Vakkundig personeel, prima service en eerlijke (maar niet de goedkoopste) prijs.

vlotte afhandeling

alles goed, het produkt en de leveringssnelheid

alles goed, het produkt en de leveringssnelheid

Van bestelling t.e.m. Levering alles tiptop!

Correcte afhandeling van mijn bestelling die ik trouwens goed kon opvolgen tot de levering. Enkel het opjagen van de persoon die het pakket moest leveren, dat vond ik niet kunnen, vermits hij mij zelf op de hoogte kon brengen van het ongeveer levermoment!

op tijd en goed

Perfecte service

Toch het gevoel van een familiebedrijf.

Perfecte service

Toch het gevoel van een familiebedrijf.

een +5 over de hele lijn

vanaf bestelling tot ontvangst heb ik niets aan te merken toestel direct aangesloten en werkt prfect.

efficiënt, vriendelijk en beste koop

aankoop van 42 x 8 verrekijker - verrassend hoge kwaliteit voor deze prijs - zelfde helderheid als een veel duurder model

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen