efficiënt, vriendelijk en beste koop

aankoop van 42 x 8 verrekijker - verrassend hoge kwaliteit voor deze prijs - zelfde helderheid als een veel duurder model

In goede orde ontvangen

Bestelling A2 formaat onbeschadigd overgekomen. Degelijk verpakt.

vlot en correct

duidelijke site en verwerking van de bestelling levering verloopt zeer vlot

Alle mankerende stukjes zijn toegekomen

Het heeft lang geduurd, maar alles is uiteindelijk toegekomen. Prima opvolging.

Alle mankerende stukjes zijn toegekomen

Het heeft lang geduurd, maar alles is uiteindelijk toegekomen. Prima opvolging.

Duidelijke website en snelle verzending

Ik vond direct wat ik nodig had , de volgende dag was mijn bestelling al thuis met duidelijke afspraken van de leverancier over wanneer ze kwamen. Top dus!

Oke

bestlling en ontvangst zoals het hoort

product scanner is goed, vanaf mijn bestelling tot het ontvangst is er geen minpunt,kheb het direct aangesloten en 5 min later was ik al aant scannen. dank u

bestlling en ontvangst zoals het hoort

Zeer correcte manier van werken

Er wordt snel gereageerd op berichten en ook de levering bleek zonder zorgen.

Zeer correcte manier van werken

Er wordt snel gereageerd op berichten en ook de levering bleek zonder zorgen.

Zeer positieve ervaring

Scanner om 16u besteld, om 10:45 in Brussel geleverd, met zeer professionele tracking gegevens.

Online bestelling prima gegaan

Bestelling na 2 dagen ontvangen, zoals beloofd.

Online bestelling prima gegaan

Bestelling na 2 dagen ontvangen, zoals beloofd.

Vlot, coorect en vriendelijk

Probleem onmiddellijk opgelost

Vlot, coorect en vriendelijk

Probleem onmiddellijk opgelost

Super geholpen

Nadat mijn bestellingen niet geleverd kon worden gezien het product niet in stock was, werd ik gemaild en gebeld met een alternatief dat mij voordeliger uitkwam.

Perfekte en snelle service !

Mijn Epson v39 scanner om 16 u on -line besteld, om 10:45 geleverd met zeer professionele follow up !

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen