Vriendelijk en flexibele bediening

Ik had per ongeluk op thuis leveren gedrukt op mijn bestelling via de site ben de volgende morgen naar de winkel geweest en kon alsnog het toestel gewoon afhalen. Grobet heeft mij altijd al bijgestaan met goed advies en steunt ook de foto -gemeenschap in Antwerpen via hun diverse sociale media kanalen.

Snelle en correcte online service.

S Morgens besteld en 24h later aan de deur geleverd.

Dank u Professionalisme ten top

Wij zijn tevreden met de bestelling,enkel de levertermijn valt dik tegen we hebben 6dagen moeten wac

De materialen zijn ok voor een eerlijke prijs,de levertermijn van 6 dagen voor 25km valt wel tegen.

perfecte service

Vlot besteld, vlot geleverd met goede opvolging

Super tevreden

Super snelle en correcte levering.

Ze doen wat ze beloven.

Alles correct verlopen. Niet alles op voorraad maar dat ligt niet aan Grobet. Ze hebben zeer goede kennis van fotografie. Bedrijf/winkel bestaat al heel lang.

Snel en efficiënt

Snelle levering en bovendien goedkoper dan de concurrentie. Zeker tevreden en kandidaat voor toekomstige aankopen.

top

top service en altijd de nodige uitleg aan de telefoon

De ontvangen fotopapier doos was al geopend !

A mail describing this situation and requesting an explanation for it was sent to [email protected], but was never answered. --> Goed product maar slechte klantenservice. "Aanbevelen : Nee" : but since you seem to have a monopoly on the web for Canson art photo paper, there is not much of a choice, is there ?

snelle levering van de Canon lens aan een interessante prijs.

steeds terugkerende klant

ik kan de klantvriendelijke aanpak ten zeerste apprecieren

super, in alle opzichten... da's gewoon Grobet !

in alle opzichten correct

Vriendelijk geholpen bij de keuze van aanschaf lens.

Men heeft me goede raad gegeven bij de keuze van een lens. Ook heeft men me geholpen bij het terugvinden van deze lens op de site van Grobet.be

redelijk

Product was goed verpakt en werd netjes afgeleverd , Alleen werd in begin gesuggereerd dat het snel afgeleverd werd .Extra verzendkosten waren rondom 10 euro . Helaas kwam het product 3 dagen later als gedacht en kon hem dus niet direct inzetten . In verhouding to andere webwinkels waar verzendkosten gratis is en als het op voorraad is ,is het de volgende dag al aanwezig. Dit had ik hier ook verwacht . Een aanbeveling van "ja" indien het verzenden sneller kan

Gezocht, gevonden, besteld, geleverd en dit allemaal in minder dan 1 week ! Fantastisch

Ik zocht naar een bepaald fototoestel dat niet gemakkelijk te vinden viel. Ik vond het bij jullie. Onmiddellijk besteld. Gemakkelijk. Het werd na 3 dagen geleverd. Ik ben dolgelukkig met mijn fototoestel. Prima service !

snelle werking

zeer goede communicatie bij het oplossen van een probleem.

niet tevreden afhandeling bestelling

order nr.113847422 besteld op 30,09,2022 28,10,22 : uw mail dat order verstuurd is 28:10,22 : uw mail dat order onderweg is 31,10,22 : mail van Fedex order wordt vandaag geleverd, dus ik blijf thuis, maar niemand gezien. 31,10,,22 uw mail dat order vertraagd is 02,11,22 en nu vraagt u wat mijn ervaring is ! Waar blijft mijn bestelling ?

Perfect.

Perfect zoals steeds.

Snel en correcte service

Grobet is en blijft toonaangevend in Antwerpen en wijde omgeving. Ze bieden toch nog altijd net dat " ietsje " meer dat soms welkom is bij een aankoop van dit soort materiaal. Neem daar nog bij de snelle service en correcte prijs maakt dat Grobet steeds in mijn lijstje voorkomt als ik fotomateriaal aankoop.

Perfecte afhandeling en zeer vlugge levering

niets op aan te merken, bestelling kon niet beter verlopen

Correct, zoals steeds.

Levering was binnen de afgesproken periode, de bestelde producten, precies wat er was aangevraagd.

Onmiddellijke service

Klantvriendelijk

J'aurais bien aimé qu'ils soient plus subtils.

J'aurais bien aimé qu'ils soient plus subtils, envoyer rapidement ce qu'ils avaient en stock et le reste en commande dans une deuxième commande. La prochaine fois, je ferai des commandes séparées... Il reste d'ailleurs un article que je n'ai pas encore reçu après plus d'un mois de la commande!! (Ilford art300) .

Vlotte en correcte service.

Verzending was uitgevoerd zoals voorzien. Nadien nog contact gehad met de firma ivm een vraag over het toestel. Heb bijna onmiddelijk antwoord gekregen. Voor herhaling vatbaar.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen