alles zoals beloofd tegen keurige prijs

camrecorder gekocht en gekregen. tevreden.

Gebrekkige communicatie & opvolging

Bestelling & betaling direct in orde. Volgens website, item uit voorraad leverbaar! Na 7 dagen volledige stilte zelf een mail gestuurd met de vraag over voortgang en of levering? Plots alles in gang en een stroom van mails ( toeval ?!) Stel me de vraag, wat als ik niet gereageerd had, was ik misschien nog aan 't wachten.... Dit kan veel beter. Als door problemen artikels niet in voorraad zijn, wees dan eerlijk en meld het, IPV stommetje te spelen.

Gemakkelijk online te bestellen. Snelle en correcte levering aan huis

Correcte en vlotte levering van bestelde produkten

Makkelijk te bestellen, vlotte afhandeling en levering !

Ik was op zoek naar een originele lader en wat er over het algemeen aangeboden wordt is replica's. Ik was zeer blij dat ik Grobet gevonden had. En de service was perfect. Ik kreeg de bestelling op tijd en niet overdreven verpakt binnen. Ik kan iedereen aanraden om bij Grobet te kopen. Nogmaals dank

Perfecte service

Persoonlijk contact met de zaakvoerder na een bestelling van een lens geplaatst te hebben. Zeer vlotte afhandeling van de bestelling

Lang gewacht maar uiteindelijk volledig geleverd

Er was nergens stock, maar ze zijn mijn bestelling niet vergeten ! De filmpjes zijn uiteindelijk prima verpakt geleverd !

Zeer snel

Zondag gekocht en maandag reeds verstuurd. Zeer snelle communicatie, i.v.m met bestelling Zorgvuldig verpakt. Heel goede winkel ervaring.

Perfecte transactie.

Alles prima verlopen, zoals steeds.

top

top service en degelijke uitleg gekregen via de tel.

Goed!

Betrouwbare levering, met persoonlijke aandacht, snel.

Product was niet op voorraad, tijdige levering was noodzakelijk voor shoot. Medewerker gaf betrouwbare info en zag persoonlijk toe op tijdige levering.

Snel en efficiënt!

Ik heb er zowat alles gevonden om terug analoog te gaan fotograferen. De dag nadien ontving ik de levering!

Duidelijke site en vlotte afhandeling.

Goede functionaliteit van de site, snelle en adequate opvolging van de bestelling, vlotte levering.

correcte aflevering en goed materiaal

alles ok

Snelle levering, lage prijzen, ruime keuze

Grobet, eenvoudigweg een vaste waarde!

Snel, aangenaam, eerlijk, deskundig

Reageren snel, doen wat ze zeggen, heel vriendelijk en deskundig. Het blijft mijn fotowinkel!

Snelle reactie, vlotte levering

Grobet was één van de weinige zaken die het bestelde snel kon leveren. Keurige reactie, kon pakket goed volgen, netjes bezorgd.

goede sevice

Snelle en correcte afhandeling

zeer goed

zeer snelle en correcte levering.zeer concurrentiële prijzen.

Goede service, matige website

Goede service, matige website

Goede service en vlotte communicatie!

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Mijn bestelling werd door Grobet vlot verwerkt, maar werd door FedEx nog steeds niet geleverd. Bij de track & tracé staat enkel "delayed" en er is zelfs geen geschatte leverdatum vermeld. Ik ben professioneel fotograaf en ik heb de bestelde (en betaalde !) cartridges nodig, dus mijn ervaring is momenteel niet positief.

Heel performante , correcte service en zeer vriendelijk contact

Snelle bestelling en levering, niettegenstaande het artikel niet meer in stock was.

Eiermarkt 25

2000 Antwerpen